עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9 ../images/Emo41.gif

כבר עברו 20 יום!!! נותרו רק עוד 80 ימים בוילה, מי היה מאמין? כול העידכונים החמים לפה, ואני מזכיר מי שמעוניין להעלות תמונות מוזמן לפתוח שירשור נפרד
.

אנשים שם רוצים לשכב אחד עם השני אבל המצלמות

מפריעות להם. קרן כבר מעבר לשרופה על ערן אבל לא נעים לה כנראה לעשות את זה מול המלצמות. נעמה טוחנת להם תמוח עם סיפורי זימה כמו שזה נראה היא גם מתגעגעת למישהו בבית. זה עניין של זמן עד שהמחסום ישבר.

actress

New member
מאז שהיו בחדר התקרבו מאוד

לפחות היא לא בכתה היום, זה גם משהו

יNOT

New member
וליאון לא נצמד לאף אחת או אחד

לא זורק מבטי זימה? זה ממש מצחיק איך אתם מתמרנים את זה.

KroKodil1

New member
נדבקה לשתי היפות של התוכנית...

גני ורנין ללא ספק
שיפרה...

24 שעות 1

New member
הפקה מכורה - שי לך הביתה

שי הנחש העיר את הנחש הרדום צבר וצועק על המפגר בחבורה שלא יצור קשר עם נעמה עינב וקרן הם כבר יותר משעה מלכלכים ומספרים על מי הם יצביעו ויעשו שטיפה מח לכלם מסתבר שרנין וג'ני נחשיות כמו שחשבנו תגיבו מייד בפורום אין חוקים איפה ההפקה שנותנת להם לדבר חופשי חברה הכל מכור מי שחושב כך שיגיב מייד

יNOT

New member
חלק מכור וחלק לא

אבל כל עוד יש קונים זה לא יישנה , הכישלונות של ההפקה באכיפת חוקים, ובשאר הדברים כבר נאמרו בלי סוף...ואת הרוב פה זה פשוט לא מעניין. אתה מוזמן לפנות לפורום של קשתף שנאמר לי שהוא הפורום הרשמי, למרות שאל תצפה גם שם ליותר מידי

אז הפסדתי הרבה בלילה, איך זה

פתאום ערן היה במיטה שוב עם קרן? במשך היום הם בכלל כמעט ולא מדברים. שי הזה נחש זה לא מילה וגם רנין לא חסר לה .

"אני מתעורר והיא שם אני חוזר לישון

והיא שם בסיוטים שלי, במיטה שלי, בדירה שלי בבן יהודה" חחח, אני מתעב את נעמה אבל סיפור מעניין...

רק אני הייתי בטוח, שהבחורה

מהסיפור היא בעצם בחור?! שלאון זרק, "אני בעצם בחוררררר" התפקעתי....

האמת שהתיאשתי, אבל

תוכל בבקשה לעדכן אותי בסוף, מאיפה הוא מכיר אותה?

../images/Emo58.gifחחח,

היא הייתה נערת ליווי שהביאו לו לפני הרבה שנים החברים שלו במסיבת גיוס בגיל 18. הוא שכב איתה והיה מסומם למוות ואז הם יצאו והוא וההחברים שלו אנסו אותה כשהם מסוממים ואז הוא לא זכר כלום בגלל הסמים חוץ מהסיוטים שפקדו אותו מדי לילה...

לא, ז../images/Emo7.gifה הסיפור חיים של נעמה ../images/Emo7.gif

אני כבר לא רוצה שהיא תעוף....
סתאםםםםםםםםםםםם

יניבל1

New member
היום לא האמת שלא שמעתי את נעמה בכלל

אולי זה כי במקרה כשהייתי בבית היא לא דיברה, או ישנה , לא יודע ואני לא צוחק חברים, זה ממש מרגיש כמו יום חופש מהעבודה (אפשר להגיד יום חופש מעבודה עם פטיש אוויר)

למעלה