עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

YanMen

New member
זה היה סתם סיפור...

לפי מה שהבנתי...היא הרי סופרת או משהו כזה לא ?.. ניראה לי שזה סיפור שהיא כתבה....

no nick 1989

New member
אשכרה סיפור מרתק!!!

חחחח ואיך היא סיפרה את זה בכזאת דרמטיות חחחח נקרעתי במיוחד מעינב ולאון והשטויות שלהם

יNOT

New member
כל שני וחמישי

בשלישי זו אורגיה עם צבר, נו באמת......

אני ממש ממש מתנצלת שאני חוזרת על עצמי

אבל די, הבן אדם הזה פשוט......$#%$*&#^ כל היום רק מסתכל על עצמו במראה, תוקע גראפסים, מגרבץ, ממשש את איבריו המוצנעים, וסופר לעצמו את הקוביות. כל זה והוא בטוח שהוא בראד פיט, הורס ומלך העולם. לא חשבתי שיש משהו שאני אתעב יותר מפיירפלי - טעיתי.

יניבל1

New member
לפחות הוא יודע לנהל שיחה עם אנשים

אני לא יודע אם הוא מגניב(בטח לא כמו שהוא חושב שהוא) אבל אפשק לדבר איתו זה עדיף על נעמה החופרת או רנין הבכיינית תחשבי על זה

lightflake

New member
סוף סוף צבר יוצא משלוותו... ../images/Emo6.gif

וערן מודע שהוא צבוע עם קרן... חחח

lightflake

New member
הם שברו עכשיו את כל החוקים

מודים שיש להם ברית ביניהם, מודים שאסור להם לדבר על זה. מדברים בבירור על זה שאסור להשאיר את קרן ונעמה בוילה...

זאת השיחה הכי אסורה ששמעתי עד עכשיו ../images/Emo128.gif

פשוט לא יאמן דיברו על הכל חופשי

איתי בל

New member
הם מדברים בקוד מסוים

שי לא טיפש הוא יודע איך לצאת... בלי להגיד מילה לא נכונה מצד שני גם אני וגם אתה וכולם ובטח ובטח האח הגדול יודע מה הכוונה... הם בתכלס מדברים על הדחות מצד שני על השלום בית... אם האח הגדול לא עוצר את זה כנראה שזה חליק האמת שזה גם מאוד מעניין

איתי בל

New member
לא ממש

המשפט הראשון ששי אמר זה דברו נקי כי זה אסור לא אמרו את המילה להדיח פעם אחת מדבר בקודים יש בבית 3 צבועות ושחקן הכל ברור כן... זה ברור לכולן על מה מדברים אבל מחליקים את זה יכול להיות שהאח הגדול ינצל את זה למשהו יותר מעניין... האל הגדול יכול לנצל את זה ולגרום בדרך כזו או אחרת לשי לחשוד בערן או ערן בשי או אנערף אפשר לנצל את זה טלוויזיונית... לא יודע אבל זה מאוד מעניין מה שקורה עכשיו האמת

Lady in red2

New member
למי הוא התכוון "3 צבועות ושחקן"?

שחקן = יוסי? 3 צבועות - נעמה, קרן ומי עוד?

למעלה