פשוט צבר הוא היה כמו הצופים במשך כל השבועיים האלה בתכלס אם לא שמת לב.. הוא הסתכל על הכל מהצד אז ברור שהוא קלט דברים יותר מאשר ערן וקלט מי צבוע למרות שזה ברור לעין. לנעמה כתוב על המצח צבועה חח
שי וצבר הם 2 כרישים שמלכתחילה באו כדי לעשות תחבולות. ערן נראה יותר כמו אחד שבסך הכל בא לעשות פאן (בריכה,אלכוהול, כוסיות בביקיני) ומצא את עצמו נקלע לקרב אש כשהוא עדיין בהלם מזה
גורם לי לחשוב בהתחלה גם לא הבנתי את צבר ומה הקטע שלו אבל עכשיו בשיחה אני קולט שהוא לא טיפש בכלל אני חושב שהוא לא נגע בונסה כי הוא ידע לא לעשות את הטעות שערן עשה עם קרן וידע גם איך להתחמק מזה בדיעבד... זה אולי יותר חכם הוא לא אמר לה לא לא אמר לה כן לא גרם לה לשנוא סתם לחשוב שהוא חנון יש שם אנשים חכמים... והיופי שאני לא חושב שהם רעים או צבועים כמו מיקי פשוט חכמים וטובים
שכשיוסי בא לערן ואמר לו לא להתקרב לקרן כי ישר יסמנו אותם הוא התייחס אליו בזילזול , כאילו עוד פעם יוסי והשטויות שלו אבל כששי בא ואומר לו את אותו הדבר בדיוק , בשבילו זה כמו דברי אלוהים חיים
קודם כל יוסי הוא שחקן... ושי הוא במקום אחר זה כמו עם מי תסמוך על הארנק שלך במצב הנוכחי כשהוא אצלי בידיים או אצל אמא שלך לצורך העניין? דבר שני יוסי מתבטא בצורה אחרת בכיוונים אחרים לגמרי הוא אומר לו אל תהיה עם קרן כי יראו אתכם זוג כמו שראו בלאון ובוריס וכמו שרואים את יוסי ועינב זה רמה אחרת לגמרי של קבצועות של צביעות וכל החרא הזה
אבל דווקא אותו ואת עינב כן , ולא סתם.......כבר פעמיים העמידו את השניים להדחה וזה הספיק לו כדי לעשות אחד ועוד אחד יוסי הרבה יותר חכם ממה שנוטים לחשוב (אני מניח שאתה עצמך יודע את זה, אם אתה קורא לו שחקן)