עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

איתי בל

New member
עינב

הוא גם אמר שעינב אומנם לא משתווה לנעמה וקרן אבל גם היא צבועה השאר הם באותה רמה...ככה הוא קרא לזה

יNOT

New member
ושים לב שזה היה דיי בהתאמה

לכל מה שנאמר פה בפורום, מה שדיי מאשש את החשדות שיש מישהוא שתול ושיש לו קשר עם החוץ

no nick 1989

New member
מה זה קשור

פשוט צבר הוא היה כמו הצופים במשך כל השבועיים האלה בתכלס אם לא שמת לב.. הוא הסתכל על הכל מהצד אז ברור שהוא קלט דברים יותר מאשר ערן וקלט מי צבוע למרות שזה ברור לעין. לנעמה כתוב על המצח צבועה חח

KroKodil1

New member
וגם שלי

לדעתי במשך כל הזמן הזה הוא "בדק את השטח" ועכשיו ינסה, מטעם ההפקה, לסכסך בין כולם... זאת דעתי

no nick 1989

New member
פרשנות שלי?

אף פעם לא חשבתי שצבר שתול בכלל בשביל מה צריך שתול?! זה סתם דפוק...

טלטל99

New member
ואיזו שיחה, חבל"ז. צבר אסטרטג מעולה

ופעם ראשונה שאני רואה את ערן כל כך חסר בטחון אוכל את המגבת ומקבל מהם עצות. הם צודקים, אין ספק. אינשאללה נעמה תלך ואח"כ קרן

יניבל1

New member
טוב זה היה צפוי

שי וצבר הם 2 כרישים שמלכתחילה באו כדי לעשות תחבולות. ערן נראה יותר כמו אחד שבסך הכל בא לעשות פאן (בריכה,אלכוהול, כוסיות בביקיני) ומצא את עצמו נקלע לקרב אש כשהוא עדיין בהלם מזה

איתי בל

New member
מעניין מה שהם אומרים האמת

גורם לי לחשוב בהתחלה גם לא הבנתי את צבר ומה הקטע שלו אבל עכשיו בשיחה אני קולט שהוא לא טיפש בכלל אני חושב שהוא לא נגע בונסה כי הוא ידע לא לעשות את הטעות שערן עשה עם קרן וידע גם איך להתחמק מזה בדיעבד... זה אולי יותר חכם הוא לא אמר לה לא לא אמר לה כן לא גרם לה לשנוא סתם לחשוב שהוא חנון יש שם אנשים חכמים... והיופי שאני לא חושב שהם רעים או צבועים כמו מיקי פשוט חכמים וטובים

יניבל1

New member
תכלס . אגב מה שקצת מצחיק פה

שכשיוסי בא לערן ואמר לו לא להתקרב לקרן כי ישר יסמנו אותם הוא התייחס אליו בזילזול , כאילו עוד פעם יוסי והשטויות שלו אבל כששי בא ואומר לו את אותו הדבר בדיוק , בשבילו זה כמו דברי אלוהים חיים

איתי בל

New member
הבדל ענקי

קודם כל יוסי הוא שחקן... ושי הוא במקום אחר זה כמו עם מי תסמוך על הארנק שלך במצב הנוכחי כשהוא אצלי בידיים או אצל אמא שלך לצורך העניין? דבר שני יוסי מתבטא בצורה אחרת בכיוונים אחרים לגמרי הוא אומר לו אל תהיה עם קרן כי יראו אתכם זוג כמו שראו בלאון ובוריס וכמו שרואים את יוסי ועינב זה רמה אחרת לגמרי של קבצועות של צביעות וכל החרא הזה

יניבל1

New member
הוא לא הזכיר את לאון ובוריס בתור דוגמא

אבל דווקא אותו ואת עינב כן , ולא סתם.......כבר פעמיים העמידו את השניים להדחה וזה הספיק לו כדי לעשות אחד ועוד אחד יוסי הרבה יותר חכם ממה שנוטים לחשוב (אני מניח שאתה עצמך יודע את זה, אם אתה קורא לו שחקן)

למעלה