בבריכה היא זורקת לו רמזים בסגנון "אםלא הייתה לך חברה", ואז הולכת לבנות ואומרת שהוא מכוער. פתאום הוא יצא ביציאה הכי מצחיקה, "אני מכוער?! אני?! תביא לפה אלף בנות תראה מה הן יגידו עליי. עליי אפשר להגיד מכוער?!" הכי מצחיק שהוא אמר את זה ב"כ הרבה ביטחון ופליאה, כאילו זו עובדה מוגמרת שהוא חתיך...
בגלל האגו שלכם אתם שומעים דבר כזה לא מסוגלים להתמודד עם זה וחייבים להכניס לו שהוא מכוער כאילו הכנסתם לו עכשיו... הוא יודע שהוא לא מכוער הוא לא מצפה שאם תביאו עכשיו אלף בחורות כולן ירצו לשכב איתו אבל אף אחת לא תגיד שהוא מכוער..הן יגידו לא הטעם שלי לא רוצה אותו לא נמשכת אליו אנערף... אבל לא תגיד מכוער כמו שאף אחת לא תגיד מכוער לצבר... מכוער הוא לא... לא הטעם של כל אחת אבל מכוער לא כמו שקרן כוסית היא לא הטעם שלי לא רוצה אותה אבל גם לא חושב שאף אחד יגיד שהיא מכוערת אתם מכוערים עם האגו שלכם
תפסיק להאשים את שי אתה סתם עם יותר מידי אגו ולא מספיק בטחון כדי שמישהו יבוא ויגיד וואלה אני נראה טוב ואתה תרגיש כאילו זה בא על חשבונך אם באמת היית חושב ששי חי בסרט ושהוא מכוער ולא מודע לכך היית מרחם עליו ולא היה בך צורך אדיר..אבל אדיר... להבהיר לכולם שהוא מכוער ולפתח שיחה על זה אבל הצורך הזה שיש לך קשור לך ולא אל שי
כשאתה עומד מול מצלמה שמשדרת מול כל עם שיראל אתה עומד לביקורת תמידית של כל עם ישראל כשאתה כותב בפורום אתה עומד מול ביקורת תמידית של חברי הפורום יחי ההבדל הקטן והאח הגדול
זאת כמובן דיעה סובייקטיבית. יופי הוא לא אובייקטיבי, הוא לא יכול לקבוע את זה כעובדה. גם על בראד פיט שנחשב לאחד הגברים היפים, אם לא היפה ביותר, כבר שמעתי דיעות שבנות לא אוהבות את המראה שלו (לא אני כמובן
). מה קשור אגו? לו יש אגו, כמו שאמרו מעליי "כאילו זו עובדה מוגמרת שהוא חתיך". וקרן בכלל לא יפה בפנים לדעתי. ולא, אין לי בעיה לפרגן - רנין למשל יפה.
הן כולם בחורות יפות בתכלס האמת שאף אחת מהן לא כזה עושה לי את זה במיוחד לא ג'ני אבל אני גם לא אגיד שהן מכוערות..זה ההבדל אף אחת פה לא ראתה את שי בלי חולצה או משהו והקיאה מזה...הכי הרבה לא נמשכה אליו זהו..נגמר
הוא באמת אחד שקל לשנוא ואפילו אני עד עכשיו לא ממש אהבתי אותו,אבל בשיחה הזאת גיליתי שיכול להיות שהוא באמת שחצן מתלהב או כל התכונות שתגידו אבל אני כמעט בטוח שבחוץ הוא בן אדם טוב ובן אדם חם לעומת נעמה וקרן שקשה לי לחשוב עליהם כאנשים טובים בחוץ...
רואים שהוא לא בנאדם רע,בכלל לא,להיפך. פשוט הוא קצת מעצבן בקטע של "אני יודע הכל,אני הכי טוב ובלה בלה"... אבל בתור בנאדם-הוא אחלה. רואים את זה. הוא גם חכם וקולט דברים ואהבתי מה שהוא אמר על רנין שהיא הכי אמיתית ובחורה טובה והוא התעצבן על ערן. וגם אמר שג'ני ורנין חכמות ולא יתנו לנעמה וקרן לתחמן אותן וכו'...