עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

no nick 1989

New member
השיחה הכי מעניינת בוילה עד עכשיו.

חייבת להודות. מעכשיו באמת אפשר להגיד שהמשחק מתחיל ונהיה ממש מעניין
רק שיעשו טובה החבורה הזאת צבר-ערן-ושי... שירדו מיוסייייייי!!הרי שי בעצמו אמר שהקהל כל הזמן מחזיר אותו אז מה הקטע להעמיד אותו שוב להדחה?! שיתמקדו בקרן ונעמה ויהיה טוב.

איתי בל

New member
זה מה שהוא אמר

שי אמר את זה בבירור לחכות עד שיעשה פדיחה באמת רצינית ואז הוא אמר שיוסי זה קול מבוזבז

יניבל1

New member
את מפספסת לגמרי את הנקודה

כשאומרים ה"משחק" בהקשר של האח הגדול, לא מתכוונים לבריתות (כמו מה שראית הרגע בבריכה). הקטע של המשחק זה המשימות ,זה מה שיוצר את התככים והמתח. ומה שיפה בזה שהמשימות הן מתוכחמות(לא בארץ,לצערנו) והמשחק מתפתח לאט ובאופן מותח . לקחת כמה חבר'ה ולהגיד להם תתצביעו הערב(יום שבת) נגד נעמה וקרן , זה מהיר פשטני וחסר כל מתח .

IDAN30

New member
השיחה בין שי, ערן וצבר ../images/Emo11.gif

(הודעה ראשונה שלי בפורום, אבל אני קורא כאן כבר כמה ימים
) למי שלא ראה: סביב שתיים בלילה צבר ראה את ערן ונעמה חוזרים משיחה ביניהם. הוא נלחץ, משום שחשש שנעמה מנסה להעביר את ערן לצד שלה. הוא קרא לשי וביחד הם החליטו לקרוא לערן ל"שיחת הבהרה". בשיחה הזאת צבר ושי העלו את הנקודות הבאות: א. נעמה, קרן ועינב הן צבועות ואי אפשר לבטוח בהן. ב. האינטרס של הבנים זה שרנין וג'ני יישארו. הן מעין "חומת הגנה" עבור הבנים. ג. לערן אסור להיראות עם נעמה או קרן, אחרת יחשבו שהוא בצד שלהן. לדעתי צבר ושי טועים בשלוש נקודות קרדינאליות: א. עינב הרבה יותר חכמה ממה שמייחסים לה. למיטב הבנתי היא משחקת אותה בצד של נעמה, אף על פי שהיא בצד של רנין. התוצאה היא שנעמה פחות חזקה ממה שמייחסים לה. ב. אם אני לא טועה, צבר כרגע לא בראש של אף אחד. המחשבה הזאת - שבגללה למעשה נולדה כל השיחה - היא פרנויה של צבר. ג. בשלב הנוכחי, השיקולים האסטרטגיים מי יועמד להדחה לא רלוונטיים. ממילא הציבור בבית קובע ולא הם. רק בשלבים מאוחרים יותר העיתוי של ההעמדה יהיה רלוונטי.

איתי בל

New member
עינב לא חכמה בכלל

גם מה שהיא עושה היא עושה בלי לחשוב מה שהם עשו עכשיו שי צבר וערן זה לחשוב... יש להם שכל הם עושים עצדים מחושבים עינב פועלת מהבטן פועלת מהביציות... יותר מידי מלאה מעצמה כדי לחשוב לכן היא מהווה פחות איום מנעמה וקרן שיקולים להעמיד להדחה מאוד אסטרטגים קודם כל זה הדחה... זהמאוד משמעותי דבר שני אם שבוע הבא יהיו מועמדות להדחה רק קרן ונעמה אז... אחלה בחלה דבר שלישי גם אם שבוע הבא יהיו מועמדים קרן נעמה ושי ויצא ששי ילך אז זה בסדר כי הקהל החליט וזה מה שצריך להיות ואי אפשר להילחם בזה אבל שלא יצא מצב ששי וונסה בהדחה כמו שהוא אמר כי שוב כמו ששי אמר..זה לא מי שילך זה מי שישאר

יניבל1

New member
האמת שמתחילת התוכנית

לא שמעתי אותה אומרת דבר חכם אחד דברים מטופשים לעומת זאת אני לתת לך מפה ועד הודעה חדשה.....

יניבל1

New member
ורק הבהרה מאד חשובה

זה שאנחנו פה קוטלים את קבוצת הבנים, לא אומר שאותו הדבר לא קורא גם אצל הבנות (נעמה-קרן-ג'נין) אז שלא יצא מהלילה כותרת של הרעים והטובים . כי כולם פה יוצאים מלוכחלך מהסיפור הזה ( חוץ מאלה שהחליטו לא לקחת בו חלק, כמו איתי או אשר או יוסי)

דורוN

New member
אחרי שבוע

רבוי דיונים על הדחות ואסטרטגיה מצד הדיירים, נחמד להיזכר בקטע ההדחה של לפני שבועיים, בו ג'ני בוחרת להדיח את עינב כי לקחה לה בגד ולא החזירה.

יניבל1

New member
אתה יודע אני ממש מתגעגע ללפני שבועיים

שהיית מחכה עד יום ראשון כדי לשמוע למי כל אחד מצביע כי לא היה לך מושג למי (היו מקסימום השערת). היו כשכבר אתה יודע מי נגד מי , ועוד מסיבות ממש משעממות, זה מבאס את כל העסק. תן לי סיבה אחת טובה למה לצפות בתוכנית של יום ראשון? הרי אני כבר יודע למי יצביעו ומי יהיו העשרה שיעמדו להדחה . אז בשביל מה? בשביל לראות איך הם מורחים חצי מהתוכנית על הפרשה (הבכלל לא מתוכנן,ממש) של רנין והמכתב? חייבים להבים שהתוכנית המרכזית היא מקור הכסף העיקרי של התוכנית ובהפקה דופקים אותה לגמרי !

יניבל1

New member
אבל את זה ממילא נגלה הרבה לפני השידור

ב"אנחנו" אני מתכוון לצופי הלייב (רוב הצופים של התוכנית)

למעלה