עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

omer719

New member
../images/Emo41.gifעידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10 ../images/Emo41.gif

כול הקטעים הכי חמים מהוילה! במיוחד מה שקורה הלילה, ונסה ואיתי?
ומשימת הבובות שהייתה ב- 23:00. ומה הולך לקרות היום? כול העידכונים/תמונות/דיעות לכאן! אני רק מזכיר!!! המטרה היא לדבר על מה שמתרחש בבית, בשירושר האחרון ממש נכנסתם פה למריבות על המתמודדים, לזה יש מקום ביטוי בפני עצמו, או בשירשור הגיגים או לפתוח דיון חדש ולהעלות שאלה ולבצע דיון תרבותי, אז שימו לב לזה, הודעות לא קשורות יימחקו! לילה טוב לכם ודיון נעים

קמבילי

New member
מאמי, אפשר לבקש ממך סיכום של עוללות הלילה

איזה בעסה, שמעתי שהחמצתי את הלילה הכי מעניין. הבנתי בערך מה קרה עם ונסה, אבל האם את יכולה לתת סיכום כרונולוגי קצר כולל ציטטים על רנין? מה היא אמרה, למה היא בכתה, מה עשו בינתיים האחרים חוץ משי, האם הם שמעו את הלכלוכים? חן חן

omer719

New member
אשר תופס את הראש!

לאחר שהוא שמע על ונסה ואיתי... חחח סתם אחרי שהם דיברו על סקס וכאלה, הוא אומר שהוא לא רוצה לשמוע כי זה עוד ב- 10 ימי תשובה.

omer719

New member
יוסי מספר בדיחה וצוחק מעצמו../images/Emo6.gif

*אין דברים כ"כ מענייניםם עכשיו=/*

Eil

New member
אשר צורח פתאום:

"ח----טאנו לפניך רחם עלינו!!!!" ליאון ממשיך בקול נשי קטן: "ח---טאנו לפניך רחם עלינו". מה אשר מתלונן כל הזמן שהוא מזועזע ממה שהוא רואה בווילה בעשרת ימי תשובה? מישהו ביקש ממך לבוא לפה בעשרת ימי תשובה? מגיע מבחירה לרבוץ 3 חודשים בווילה עם בחורות שמסתובבות חצי עירומות ומתפלא לגלות שזה לא בדיוק מאה שערים. טמבל.

איתי בל

New member
זה שהוא מזועזע עושה אותו טמבל?

לא רגיל לזה... בטח לא חשב שיהיה אחרת אבל איך רצית שיגיב בנונשלנטיות? מוזר לו גורם להתכווץ... אחלה לא יזיק לו קצת

Eil

New member
הוא טמבל שבא לפה בכלל

אם הדברים האלה קשים לו לצפייה ומזעזעים אותו כל כך, למה הוא בא? כביכול לצורך קידוש השם. אבל עם כל חילולי השבת והלשון הרע שהוא מסתבך בהם כבר עדיף להישאר בבית.

איתי בל

New member
זה שהוא בא אומר שהוא לא ילד קטן

שהולך מכל מקום שקשה לו להיות בו אם הוא באמת רצה לבוא ולא היה בא כי יהיו שם דברים שיזעזעו אותו אז הוא פחדן ואני בטוח שכל אחד שבא לשם ראה דברים שזיעזעו אותו אם זה שקרים צביעות תככים או סקס השם ישמור

יNOT

New member
מי ראה שם ../images/Emo226.gif ?? ../images/Emo6.gif

אני בטוח שלא, ואני משוכנע שגם אף אחד בפורום לא ראה שם עד עכשיו, ואני בספק אם ייראו, אבל אני איתך בתקווה.

מיקאלה1

New member
איזה צחוקים באח הגדול אני צוחקת בקולי קולות

הרס אותי צבר עם העוגות איזה סבלנות יש לבחור הזה הכל בפרטי פרטים. ונסה ואיתי בידור שני קומיקאים אלה. ורנין מה היא מתייחסת לשי? מה זה החוסר בטחון הזה? ולמה אף אחד לא אומר לה את זה שם. אחלה ערב בוילה.

בסוף הקוצי מוצי בין איתי לונסה

יגרום רק להדחה אחד של השני. היא קופצת ומנשקת אותו ומריצה שמועות שהוא עושה את זה בכוח!!! אני ממש לא אוהבת סגנון כזה של בחורות. את השתויה, ואת עוד מתלוננת

למעלה