עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

נועה21

New member
רנין טפשה

חשבתי שרנין בחורה חכמה אבל האמון הזה שהיא נותנת בשי. לא ציפיתי שהיא תיפול בשקרים מסוג "אני שומר עליך" העיקר היא לא מפסיקה לקרקר סביב יוסי ולומר לו - "יוסי איך אני אוהבת אותך" טפשה. זו המילה הנכונה לתאר אותה

Jason2

New member
לכי תדעי

בהישרדות נעמה נצמדה לדן מנו ובסוף זה השתלם לה.

IDAN30

New member
../images/Emo32.gif תכשירים לאזור האינטימי

מישהו שראה את הפרסומת יכול להסביר לי למה צריך איזה 15 בקבוקים שונים "לאזור האינטימי שלך" ?

eli7r

New member
מישהו מוכן להסביר מה הקטע שלהם?

הם כל הזמן ישנים, קמים וכבר הולכים לנוח בחוץ, אוכלים הולכים לנוח נחים ונחים מהמנוחה,

יNOT

New member
אז שההפקה תפעיל אותם !

אפשר לשים להם מוסיקה בתור התחלה, אפשר לתת להם אקדחי צבע שיירו אחד על השני, יש אלף ואחת אופציות מה הם יכולים לעשות שגם יעניין אותם וגם את הצופה. זה רק תלוי בהפקה שתתעורר

אריאל5

New member
מה אתה היית עושה אם היית סגור בבית

בלי ספרים בלי מוזיקה בלי טלוזיהי ובלי מחשב להתקשקש בו?

eli7r

New member
על מי צבר וליאון דיברו שצבר ואותה אחת רבו?

על עינב או שפרה? ולמה הם רבו?

../images/Emo130.gifהתקציב השבועי../images/Emo130.gif

תהיתי לעצמי, אם לא הטילו על הדיירים השבוע משימה, לפי מה יקבעו מה יהיה התקציב השבועי שלהם?

אריאל5

New member
ואני שואל נתנו לשי משימה

הוא עמד בה בהצלחה היו אמורים לקבל סעודת בשר משובחת ולא נתנו להם. נראה לי זה שפוט נסיון לשי כי הרי אסור לו לפתוח את הפה אבל לא מקיימים מה שהבטיחו לו. אני אתפלא אם הוא לא הלך לאח הגדול לשאול מה קורה עם הבשר.

יNOT

New member
אין לי מושג

אבל בינתיים התקציב השבועי היה "קישוט" , נתנו להם אוכל בהפעלות של ההפקה , ונתנו להם לקבל אוכל מהבית. הדבר היחיד שכן מעניין בתקציב זה הריב על הסיגריות.

יNOT

New member
וואוו , המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

הראו את התגובה של אשר לחדשות האלה?

Aeon

New member
למה שיפרה בוכה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא הבנתי...

זה לא נראה שהיא בכתה,האייליינר לא נמרח בכלל..

והאף לא אדום... אבל אי אפשר לדעת , היא זימזמה ללאון שזה לא פייר שיש בנות שיכולות ללכת עם בגד ים או משהו כזה...אבל פיספסתי למה היא בכתה באמת

Aeon

New member
היא הייתה מתכת לשמיכה ויבבה כזה...

ושלאון הוריד את השמיכה היא הייתה אדומה...

יNOT

New member
לא הייתי בבית איזה שעה ומשהו

קרה משהו מעניין בווילה ששווה איזכור? מעבר למזל טוב לאשר?

למעלה