עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

יNOT

New member
../images/Emo4.gif ראיתי את זה גם, אבל לפי איך שהיא דחפה

אותו כשהם יצאו לא נראה לי שבאמת היה שם משהו , שלא לדבר שלא נראה לי שמישהוא הוריד את מכנסיו
אבל אפשר לדמיין, למרות שמישהוא פ אמר שיש להם מצמות גם בשירותים , אז אויי יראו את זה בשידור המרכזי , ונידע מה באמת קרה שם.

omer719

New member
../images/Emo23.gifרנין ועינב ברגע של אהבה!

בזמן שעינב ממתינה לשירותים התפוסים

ונסה תחמנית!!!

היא הצליחה יפה לעשות פיפי לבד!!! הוא לא הסכים כנראה לנשק אותה בשירותים....והיא צעקה "איתי די" שי לא נשמע טוב באנגלית

../images/Emo45.gif מעצבן...

בדרך כלל ששותים...בורחים לעולם אחר לשכוח מהצרות וכו'. לה תמיד קשה!! אוףףףףףףףףףףףף

יNOT

New member
הבחורה נראה לי הלכה להקיא

לא סקס , ולא כלום. כמו שיפרה בזמנו, יצאה מהמשחק להערב. לפחות זה הניחוש שלי.

Q u a Q u a

New member
נמצא הפיתרון לשי!!! לתת לו לדבר אנגלית

אוי אוי אוי אני נקרעת מצחוק, לא ייאמן הבן אדם נשמע כמו מרלון ברנדו בסנדק 1, בחיי המבטא שלו הורס, והוא כל כך מתאמץ לנהל עם רנין שיחה באנגלית (בכלל, מה הקטע עם כל האנגלית בבית?) שהוא לפתע לא חופר וחוזר על משפט אך ורק פעם אחת (בינתיים). לרנין נהיה מבטא ניגרי כשהיא שותה... שמתם לב?

טוב, מה הקאע עם האנגלית העילגת של שי ורנין?!

חלאס, האנגלית בתוכנית מתחילה להיות מאוסה ואתה מתחיל לחשוב, שמדובר בכמה ילדים שמתלהבים, "שהם יודעים כמה מילים באנגלית".

קטע*, ולמה מעלימים לנו את ונסה

בשביל הזיבולי שכל של רנין
זה קרה בעבר וזה יקרה בעתיד, מה דחוף להראות לנו את רנין מזבלת באנגלית ומתלוננת שיש כרגע אקשן עם ונסה...

Bosmat9

New member
זה לא זיבולי שכלללל היא מאוהבת בווו

די היא אוהבת אותו על בטוחחחח וזה שהיא אמרה שזה בסדר להתאהב באנשים אחרים....משהו פה מסריח. וואי רנין!!!! די לבכות!! זה כבר מעצבןןן

שלא לדבר על כאלה כאן בפורום

שבוחרים להם כינוי באנגלית . לי זה נראה כמו כמה מתלהבים שמתים להראות לכולם שהם "דוברים את שתי השפות "...

יNOT

New member
../images/Emo11.gif

לטובת שמירה על הרמה של הדיון, אני מציע לא להיכנס לתקיפות אישיות נגד החברים בפורום.

זה לא אישי ...

הבן אדם בוחר לעצמו כינוי באנגלית ואז מעביר ביקורת על אנשים שמדברים אנגלית ... האירוניה פשוט משעשעת ! וחיוך עדיין לא הרג אף אחד . ואיפה ראית כאן דיון ? לא כל הערה והערת נגד הם דיון .

למעלה