עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

tg151

Well-known member
אשר כבר ממש מגזים

לפני כמה זמן הוא אומר לעינב "תעשי משהו לאכול, כדי שלא נאכל את הקארי עם החומוס" או משהו כזה... זהו עכשיו לא משנה מה שפרה תעשה הוא לא יאהב את זה. וזה ממש לא טוב שהוא מסית את יוסי נגדה, עינב ואשר זה קולות בטוחים נגד שפרה ובטח גם יוסי יצביע לה השבוע. זה בית ש-16 מתמודדים גרים בו ולכל אחד מותר לעשות שם מה שהוא רוצה, אז יבור לי הדתי הזה ויגיד לי מה לעשות, זה בדיוק למה שרנין אמרה, היא אמרה שיש כפייה אמנם לא ישירה אבל יש כפייה דתית והיא צודקת לחלוטין, כמו עם הטוסטר שאשר ביקש ב"שיא התמימות" (בכאילו שיא התמימות) להגיד לדיירים שאם עושים טוסט עם גבינה ונקניק שיגידו לו כדי שלא יאכל כדי שהוא לא יעשה טוסטים, ואחרי שהוא אומר את זה מישהו באמת יילך ויעשה טוסט עם גבינה ונקניק, אני הייתי עושה לו דווקא כדי שלא יאכל. ומתי אשר במטבח?? רק כשהוא עושה לעצמו חמין זה עוד משהו. אני לא אומר שלא צריך לכבד בן אדם אבל כשאתה נמצא בתכנית טלוויזיה עם עוד אנשים איתך אתה לא יכול לכפות עליהם דברים (גם בעקיפין) כי זה לא נגמר רק בטוסטר, הוא גם ביקש עוד דברים שיעשו "רק אם לא אכפת להם" כמו הקידוש בשישי,והכנת חלות ליום שישי ודרך אגב מי הכין את הלחמניות לחג? שפרה אז שיירגע ומהר בקיצור אשר הזה סתם מגעיל ובעל דעות קדומות (כן בטח, ממש איך הוא אוהב את לאון, אני לא מאמין שאשר אוהב אותו באמת ומקבל אותו כבן אדם) כמו גם את שפרה הכל צריך להיעשות לפי איך שהוא רוצה

droriko

New member
מה כפיה דתית מה?

הוא לא אמר לשיפרה לא לאכול את החרא הפלצני שהיא אוכלת, הוא בסך הכל ביקש שיכינו גם לו משהו נורמלי לאכול . זה נראה שאפילו אם אשר יתקע נוד יגידו "מה זה הכפיה הדתית הזו?"

LIA07

New member
יש אנשים שכל דבר יהיה "כפיה דתית"

זה לגיטימי ביותר לדעת עם עשו בטוסטר נקניק הוא שומר כשרות....בשר וחלב זה איסור של התורה (תשאלו את שיפרה ) למה אסור לו לדעת עם עשו נקניק? הוא לא אמר אל תעשו רק ביקש לדעת עם עשו

ונסה התעוררה ../images/Emo185.gif

היא נראית שפוכה, איתי מכין לה אוכל ולאחר מכן שפרה, איתי ו-ונסה ישבו ואכלו אבל משום מה לא שמעו את השיחה שלהם, במקום זה ראו את עינב מכינה אוכל ואת יוסי..תנחשו..מתופף על הבטן.

babylon4

New member
יש עידכונים בקשר לאשר?

למה לא רואים אותו? הבנתי שלאישתו ירדו המים והיא בדרך לחדר הלידה

כמה ציטוטים מאתמול..

כשכולם ראו בטלויזיה או במצלמה 1(בעיקר את המטבח), במצלמה 3 הראו + שמעו את ונסה שפרה קרן + עינב ולאון שבאו והלכו לסירוגין, מה ששמעו אותם אומרים, ואני מצטט: ונסה: "צלמים, אם אתם מצלמים שאני מסטולית אני מפוצצת לכם את הצורה" שפרה שאלה את קרן, אם היא אמרה לאח הגדול, שלא ישדרו את ההקאות של ונסה, כמו שביקשו בשבילה שלא ישדרו את ההקאות שלה. קרן: "ונסה מותר לך לבכות" ונסה: "אבל לא יוצא" והמשיכה - "אם אני מנצחת אני מלכה, אם אני מפסידה מקללים את אמא שלי, לפני שבאתי לפה היו לי שנתיים הכי חרא בחיים שלי, לקחו אותי לתוכנית, לא כי אני צרפתיה, אלא כי חסר לי בורג. שפרה: "היום נפלת, וכל כך הרבה אנשים באו להרים אותך" פה הפסקתי לרשום מה נאמר כי ברקע שמעו את אשר מתפלל והיה קשה לשמוע מה הם אומרים.

eli7r

New member
אוי הם כבר מה זה לא ראות מגרות

כשהוא הכין אותם הם היו נראים הרבה יותר טוב

Jason2

New member
אולי אני טועה

אבל נדמה לי שהדבר הזה ששפרה סורגת נהיה קטן יותר.

יNOT

New member
ומאיפה לה בכלל מסרגות ?! ../images/Emo46.gif

ההפקה לא קולטים שזה שנותנים לה לסרוג , זה בעצם מונע ממנה לחקור את השיעמום שלה בבית. הסבר: סריגה זה פעילות שיוצרת תעסוקה, זה תעסוקה שמבצעים לבד, וזה תעסוקה שנותנת סיפוק. עכשיו אם יש לה סיפוק מזה, רוב הסיכויים שהיא לא תחפש סיפוק אחר . (
)

../images/Emo6.gifמאיפה היא הביאה אותם בכלל?

זה לא בסדר, מה ההבדל בין מסרגות לספר או mp3, זה גם גורם להסחת דעת מהקבוצה והתבודדות, לא?

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

ונתתי הסבר גם בתגובה מעל, למה זה בעצם ירייה לעצמם ברגל, בכל מה שקשור ליצור עניין בווילה.

bibaso

New member
לא נתנו לה כלום

הכל היא אילתרה לבד ויש על זה שרשור קל למעלה.

למעלה