עידכונים מהוילה - יום 39 , 9.10

לפי דעתי

הוא היה צריך להבין את זה.. היא אמנם הראתה לו כאילו היא רוצה יותר מזה, אבל היא סתם משחקת איתו משחקים. לדעתי היא בכלל עדיין בקטע של צבר. בואו נגיד שאם צבר היה רוצה להיות איתה עכשיו, היא הייתה איתו, למרות הנשיקה עם איתי. לפי דעתי, בכל אופן.

BeN ShaDe

New member
נו , כמובן.

בוא נסתכל על כל הבנים בוילה : - יוסי נשוי עם ילדים. - לשי יש חברה בחוץ. - צבר בקטע של שפרה. - לאון ידידנו הוא כאמור הומו. אני בטוח שהיא תשמח ברגע שיכניסו עוד 3 אנשים לוילה.

->

לדעתי צבר לא בקטע של שיפרה. הוא כבר היה עושה משהו, הוא בן אדם, כמה זמן הוא יכול להחזיק בלי לומר\לעשות משהו אם הוא באמת היה מרגיש משהו?.. נראה לי שהוא רואה בה מעין ידידת נפש שלו בוילה, מישהי שאפשר לדבר איתה. אבל הם קצת התרחקו.

omer719

New member
איתי הדוגמנית../images/Emo68.gif

איתי: אני מאוד אוהב לאכול סלט, לי זה נורא טעים
אפשר להוסיף לסלט גם קרוטונים!!!

ady18

Well-known member
איזה יופי לאון שר

ואוהב את אריק ברמן רק שיש בעיה קטנה הוא לא ממש זוכר שירים ועכשיו שר מחרוזת יהודית רביץ ממש מרגש איך שהוא שר

ady18

Well-known member
איתי לוונסה

וונסה אאני רעבה איתי מה בא לך לאכול מתוק חמוץ מלוח וונסה אכלתי מלא עוגות אז נראה לי שנלך על חמוץ מלוח אז מה יש להציע בחמוץ\מלוח בחמוץ אני אשיים לך לימון בחביתה במלוח אשיים לך מלח בחביתה

omer719

New member
../images/Emo41.gif60 שניות של מידע שימושי מפי שפרה.

שפרה: עגבנייה זה מסוג הירקות שיותר בריא לאכול מבושל :O איתי: אני מאוד אשמח אם נמנע הפעם מלשים רוזמרין. שפרה: אף אחד לא כופה עלייך פה כלום. האומנם?
לכאורה שיחה תמימה, עם המון מסרים פנימיים, או שלאXD

בבהדש

New member
שי ולאון שרים, נשמע כמו שני חתולים מייללים.

שני זייפנים מזעזעים.

BeN ShaDe

New member
ערב שירה בציבור באח הגדול.

ששי ואיתי יעשו טובה וייתנו רק ללאון לשיר.

בבהדש

New member
לאון לא יודע לשיר. הוא לא מוסיקלי. אם תשים לב

הוא שר תמיד רק קטעים משירים, את אותם קטעים הוא שר בקול גבוה והוא לא מסוגל להמשיך כי צריך לעלות עוד ואין לו לאן. במקרים שבהם הוא כן ממשיך הוא פשוט יוצא מהסולם. אין לו קול של זמרת גדולה אבל הוא מנסה לשיר כמו כזו. לכן שאותה זמרת שרהאת הבית של השיר בקול הנמוך שלה הוא שר בעצם הכי גבוה ואז כשמגיע הפזמון הוא תמיד עוצר כי אין לו לאן לעלות. בחור חמוד אבל לשיר הוא ממש לא יודע (רק יודע בערך לעשות כאילו הוא יודע). על שי עם העצימת עיניים שלו בזמן היללות בכלל חבל לדבר.

Prime Time

New member
לפחות הוא מגוון את הפלייליסט

מה עדיף את רנין? כבר חודש היא שרה את השיר של גריז...לקחה לי תראש. וכשסוף סוף יש משהו אחר, היא לא מפסיקה לסלסל אותו, ולא משנה איזה שיר זה- היא תגרום לו להישמע כאילו אום כולתום כתבה אותו...ובנוסף לכל היא גם צועקת. אז עדיף את ליאון

omer719

New member
על המקש פרינט סקרין במקלדת.

ואז לשים בצייר ולשמור. אם יש בעיה תכתבי לי במסר

למעלה