עידכונים מהוילה - יום 39 , 9.10

BeN ShaDe

New member
ביום כיפור?! אתה הולך להענש על זה למעלה! ../images/Emo3.gif

ובכלל , בעע. :|

גם אני חלמתי.... על לאון.../tapuzforum/images/emo2.gif

סתם לא חלמתי על לאון, אבל גם חלמתי בלילה על האח הגדול ודייריו, עכשיו אני לא זוכר מה היה בחלום. אולי באמת חלמתי על לאון ?/tapuzforum/images/emo4.gif סתם /tapuzforum/images/emo3.gif

eli7r

New member
נכון, ושפרה עמדה מהצד (לפחות אני ראיתי תמונה

כזו למשך חצי דקה) ועניין אותי אם היא קינאה ועד כמה

אני בטוחה שהיא קינאה.

וזה מתאים לי, כי היא מעצבנת אותי. בזמן האחרון היא ממש התחילה לעצבן אותי, בעיקר ההתנשאות שלה היא זו ש"שברה את גב הגמל". זאת רק אני, או שצבר קצת התרחק ממנה?

BeN ShaDe

New member
וונסה : "לאון , הקונדום האדום שלך בבריכה".

יש משהו שאנחנו צריכים לדעת?

איזה קרציה אשר

הסלט מלא שום לבקבוק המים אין נייר שאומר מאיזו חברה שפרה התעוררה מוקדם די כבר לקטר. לך תקע בשופר. העיקר שהוא שוב אוכל. אחרי שרק לפני שעה וחצי הוא אכל מרק וחומוס.

eli7r

New member
לגבי הסוף של דבריך

נראה אותך אחרי צום של 25 שעות מסתפרק רק במרק ואגב זה ידוע שאחרי צום צריך לאכול משהו להפסיק ואז לאכול משהו רציני וגדול

קופנגן

New member
יוסי במספר פנינים בשיחה עם ונסה

על החבר של עינב : "לא אכפת לי שהוא מבוגר, רק שלא יהיה יד שניה, אני אפילו מכונית לא קונה אף פעם יד שניה" ונסה אמרה לו שזה לא מכובד שהוא אומר לעינב סתמי: יוסי: סתמי זה בסתלבט, זה כמו להגיד 'תפסיקי לדבר שטויות' ונסה: אז תגיד לה שתפסיק לדבר שטויות, אל תגיד לה סתמי יוסי (המום): מה פתאום, 'תפסיקי לדבר שטויות', זה ארוך, סתמי זה קצר, מילה אחת

eli7r

New member
כרגיל גדול

אהבתי אבל עכשיו זה מלמד שונסה באמת שונאת את המילה סתמי ולא רק שזה קשור אליה.

קפרי

New member
אבל לא כתבת את ההמשך כשהכניס משפט

טיפשי על אבשלום קור וכל ההתעסקות עם הבלשנות

אחרי שהיה קריר אליה,

איתי שוב מנסה לזכות בתשומת ליבה של ונסה, והיא עושה לו דווקא: משחקת וצוחקת עם צבר, לא מקשיבה לו כשהוא מדבר וממשיכה לסרוג. מלכה!

BeN ShaDe

New member
עכשיו הוא הלך להכין לה סלט.

בכל הזמן שהוא דיבר איתה היא בכלל לא הסתכלה עליו ורק סרגה. חבל שאיתי חושב שייצא לו מפה משהו שהוא יותר מנשיקה , כי וונסה לפי מה שראיתי עד היום , לא אוהבת להתקבע על אחד. היא כרגע עם איתי כי צבר לא רצה אותה ולשי יש חברה / לאון הוא הומו ויוסי נשוי.

למעלה