פשוט אל תאכילו את הטרול בלי תגובות הם לא מתקיימים יותר
א אספרסו מקיאטו New member 9/10/08 #103 שום למנהל החדש של הפורום. יש לי שאלה: למה השם שלך לא מודגש ולא צבוע כחול?? אהההה, וואלה, אתה לא מנהל הפורום... אז חאלס כבר לנסות לעשות כאן סדר. תשאיר את זה ל"בעלי התפקיד"
שום למנהל החדש של הפורום. יש לי שאלה: למה השם שלך לא מודגש ולא צבוע כחול?? אהההה, וואלה, אתה לא מנהל הפורום... אז חאלס כבר לנסות לעשות כאן סדר. תשאיר את זה ל"בעלי התפקיד"
E eli7r New member 9/10/08 #60 על פניו נראה שהצום בסדר הן מבחינת הצמים(נראה לי שכולם על הרגליים) והן מבבחינת תקריות לא נראה לי שיש מכות(אם כי זה היה יכול להוסיף קצת אשקן לתוכנית)
על פניו נראה שהצום בסדר הן מבחינת הצמים(נראה לי שכולם על הרגליים) והן מבבחינת תקריות לא נראה לי שיש מכות(אם כי זה היה יכול להוסיף קצת אשקן לתוכנית)
B BeN ShaDe New member 9/10/08 #71 הצום עבר בקלות ועם כבר שאלת צום. מי צם בוילה ומי לא? אשר ועינב כמובן שצמו ואני בטוח ששפרה לא. מה לגבי השאר?
הצום עבר בקלות ועם כבר שאלת צום. מי צם בוילה ומי לא? אשר ועינב כמובן שצמו ואני בטוח ששפרה לא. מה לגבי השאר?
B BeN ShaDe New member 9/10/08 #72 ההפקה נתנה למתמודדים לתקוע יתד ראשון לסוכה. וזה וואחד יתד. חשבתי שייתנו להם לבנות את כל הסוכה היום.