עידכונים מהוילה - יום 40, 10.10

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 40, 10.10 ../images/Emo41.gif

כול העידכונים החמים, התמונות מהוילה והדיעות שלכם על מה שקרה ביום ה- 40 לתוכנית

BeN ShaDe

New member
היא רוצה בעקיפין לגרום לכך ש...

הוא ושפרה ייצטרפו אליה ואל שי כנגד יוסי , עינב ואשר.

Lomsahne

New member
ממש לא...

בדיוק להפך הבטחון שלו בשי התערער ובגלל זה הוא מדבר עם רנין,תסלח לי אבל אם הבנת את מה שכתבת מהשיחה עד כה אז לא הבנת כלום!

ליאורי13

New member
נכון שהבטחון של צבר על שי התערער

השאלה היא אם הוא יאמין כי רנין מנסה לעבר אותו בשקרים

d a n 6

New member
דווקא אתה לא הבנת כלום

לפי מה שרנין אומרת ברור לגמרי שהיא רוצה שצבר יבטח בשי ולא באשר ועינב היא אומרת לו ששי הרבה יותר אמיתי מהם ושהם תחמנים גדולים ושזה שהם אמרו לו על זה ששי רוצה לדפוק אות וזה מגעיל,בקיצור היא מזה סתומה.

Lomsahne

New member
נו ואיך זה סותר את מה שכתבתי ?

אמרתי שהבטחון של צבר בשי התערער ובגלל זה הוא מדבר עם רנין ? איפה פה זה סותר את מה שכתבת ?

d a n 6

New member
אמרת שזה לא נכון שרנין אומרת לו לבטוח בשי

ולא להאמין לעינב ואשר.

Lomsahne

New member
וואי סליחה סליחה...

הייתי בטוח שהוא כתב שהוא {צבר} ולא היא {רנין} מפה נובע הבלבול...

Lomsahne

New member
וכמובן שאתם צודקים...

רנין באמת מתגלה כשליחה של שי. אני לא יודע אם זה נובע מתוך האמנה עיוורת אליו הוא שהיא משחקת את אותו משחק שהוא משחק,לדעתי זה שילוב של שניהם.

sarit115

New member
המשפט אחרון

שלך זה בדיוק לפי דעתי. רנין כל כך בוטחת בשי אבל לא מבינה כמה הוא נחש..הוא כבר כבש אותה ושם אותה בכיס הקטן שלו. הוא בעקיפין משתמש בה כדי להוביל את צבר לקבוצה ששי מוביל. תראה גם איך הוא משחק עם ליאון. ליאון כבר "אוהב" אותו ושי נותן לו לחשוב מה הוא רוצה העיקר שליאון בצד של שי. ושי יודע שאם צבר לצידו אז גם שפרה כי היא תלך לאן צבר הולך. עד עכשיו יש לו בטוח את רנין, ליאון, צבר+שפרה בדרך ואחרכך יעבוד על איתי וונסה. שי חכם..אמר לעצמו יוסי ועינב היו על הגריל מספר פעמים והצליחו להישאר. אז עכשיו הוא עובד על סטרטגיה חדשה בזה שמשתמש ברנין לגרום ריב עם עינב ואשר. ככה יהיה בלאגן והוא ישב הצידה. כמו שעשה עם נעמה וכמו שליכלך על קרן שהיא קופצת מקבוצה לקבוצה. מספיק שהוא מטפטף קצת חשד, הוא עשה את שלו. הוא חכם ויודע בדיוק מה עושה. אני מחכה ששי יהיה סוף סוף על הגריל כי הוא אדם מסוכן מאוד ולא מבינה איך הם לא רואים זאת ..במיוחד רנין שאומרים כמה היא חכמה..לפי דעתי היא הראשונה שתפגע ממנו..חייבים להדיח אותו..הוא גורם לשנאה עם הדיירים ורנין הולכת בדרכו כמו הגורו שלה..

babylon4

New member
אסור לדב רעל אסטרטגיה

ועכשיו רנין מעבירה לצבר מסר משי!!! ובעצם מסבירה לו ששי לא יצביע נגדו ולא לסמוך על אשר ועינב. ובעצם יוצרת חבורה שמורכבת משי, ממנה, ליאון, ונסה, צבר ושפרה. אגב, שי הצביע נגד צבר בהצבעה האחרונה? כי נראה לי שכן. מישהו יכול לתת לי תשובה.

אני דווקא חשבתי

שהיא מנסה לגרום לו לחשוב שבעצם מי שהסית את אשר ועינב נגדו זה איתי. או עוד מישהו. היא פשוט מסנגרת על שי, בעיקר.

MissPop

New member
לדעתי להפך

היא אמרה ששניהם אנשים קרובים אליו והם לא היו מסיתים נגדו ושהוא צריך לדבר עם שניהם ולא להאמין לאשר ועינב ויוסי כי הם נחשים. זו הכוונה שלה ולא היתה פה שום אסטרטגיה, צבר פשוט היה מוטרד כי הוא לא הבין למה אשר ועינב הזכירו את שי שאמור להיות חבר שלו והוא נפגע מהם.

ליטליקSD

New member
אני חושבת בביל צבר

שזאת תהיה טעות לדבר על זה עם שי. הרי שי משחק את המשחק במלוא מובן הפעולה והמילה. לא אכפת לו יה להדיח גם את ערן אם הוא היה נשאר במידה וזה מה שהמשחק דורש כדי לנצח או להיות בחמישייה (ואתם בכלל טועים שאתם מודדים את שי כאילו הוא מי שהוא בחוץ בתוכנית ולא משחק תפקיד בתוןכנית כדי לזכות, זה ברור לעין שהוא משחק..). האמת היא שמאז שחזרו השידורים אתמול לא צפחיתי בכלל בלייב ואין לי מושג מה הולך שם, אני מסתמכת על מה שכתוב בפורום כרגע.. לפי איך שאני רואה את זה, שי כאמור משחק במשחק הזה של האח הגדול תפקיד כדי לנצח בעוד כל השאר מנסים לשחק ולצאת מדי פעם אמיתיים ורגשניים (רק שי משחק שם כמו שצריך, כן), והוא טוען שהוא לא אוהב שמדברים עליו מאחורי הגב. לא משנה רנין או צבר או שפרה או ערן או בוריס או החזן של עינב (וכן גם לא רלוונטי שהוא מלכלך ומרכל מאוחרי הגב בעצמו). ברגע שצבר ידבר איתו על מה שעינב ויוסי אמרו לו ועל מה שרנין אמרה לו, רנין גם בסכנה וגם צבר, כי יש חשש ששי יצביע להם להדחה או יפנה להם גב בצורה כלשהי.. ןובכלל יש מצב שהוא יודע מהכל כי הוא כמו יוסי בקטע של "לרגל" אחרי כולם... ושוב, זאת דעתי בתור "גרופית שי" ואחת שקיבלה אינפורמציה על הנעשה בבית דרך הפורום בלבד בכמעט יממה האחרונה.

bibaso

New member
הנזק בכל מקרה כבר נעשה

זה שהוא אמר לרנין == כאילו כבר אמר לשי ובקשר ל "משחק את המשחק" : זאת דילמה שעלתה אתמול בפורום ואח"כ העלה אותה צבר - מהו המשחק ? -- האם זה שפשוט סוגרים את האנשים בתנאים האלה, ללא גרויים ונותנים להם להתבשל במיץ של עצמם ורואים מי יצא בסוף "בן-אדם", או שהתככנות היא חלק מהמשחק, כולל בגידה ב-"חברים".

למעלה