אני חושבת בביל צבר
שזאת תהיה טעות לדבר על זה עם שי. הרי שי משחק את המשחק במלוא מובן הפעולה והמילה. לא אכפת לו יה להדיח גם את ערן אם הוא היה נשאר במידה וזה מה שהמשחק דורש כדי לנצח או להיות בחמישייה (ואתם בכלל טועים שאתם מודדים את שי כאילו הוא מי שהוא בחוץ בתוכנית ולא משחק תפקיד בתוןכנית כדי לזכות, זה ברור לעין שהוא משחק..). האמת היא שמאז שחזרו השידורים אתמול לא צפחיתי בכלל בלייב ואין לי מושג מה הולך שם, אני מסתמכת על מה שכתוב בפורום כרגע.. לפי איך שאני רואה את זה, שי כאמור משחק במשחק הזה של האח הגדול תפקיד כדי לנצח בעוד כל השאר מנסים לשחק ולצאת מדי פעם אמיתיים ורגשניים (רק שי משחק שם כמו שצריך, כן), והוא טוען שהוא לא אוהב שמדברים עליו מאחורי הגב. לא משנה רנין או צבר או שפרה או ערן או בוריס או החזן של עינב (וכן גם לא רלוונטי שהוא מלכלך ומרכל מאוחרי הגב בעצמו). ברגע שצבר ידבר איתו על מה שעינב ויוסי אמרו לו ועל מה שרנין אמרה לו, רנין גם בסכנה וגם צבר, כי יש חשש ששי יצביע להם להדחה או יפנה להם גב בצורה כלשהי.. ןובכלל יש מצב שהוא יודע מהכל כי הוא כמו יוסי בקטע של "לרגל" אחרי כולם... ושוב, זאת דעתי בתור "גרופית שי" ואחת שקיבלה אינפורמציה על הנעשה בבית דרך הפורום בלבד בכמעט יממה האחרונה.