עידכונים מהוילה - יום 40, 10.10

BeN ShaDe

New member
חחח. מה זה לגרום להם להתלהב? ../images/Emo6.gif

אבל כנראה הוא באמת נכשל כי הוא אמר להם שהאח הגדול אמר לו שאם הוא יקים את כולם לזריחה הוא יקבל קלטת מחברה שלו , ככה שזה לא פייר.

לגרום להם להתלהב זה אומר ../images/Emo185.gif

לגרום להם להגיד "וואו איזה זריחה יפה" "איזה מחזה מדהים" "אל תשבללו אותי" (האחות הקטנה רולז!) וכאלה...

והנה דיבורים על זמרים ../images/Emo185.gif

לאון כמובן מפזז ובזה הרגע גם יוסי מצטרף אליו! משהו התפקשש לקשת באתר ואין אפשרות לגשת למצלמות, רציתי לראות את מצלמה 3 אולי יש שם צילומים של מה קורה בחוץ, אולי בונים להם את מתקן הבנג'י כרגע?

תמליל המעטפות: ../images/Emo185.gif

מעטפה ראשונה: "דיירי הבית, השבוע משימת התקציב מאפשרת לכם לשהות מחוץ לבית. מחוץ לבית מותקן מתקן שמאפשר לבן אדם להרגיש כמו ציפור. מהנוף הפטסרולי מסביב ולשכוח לשעה קלה מכח המשיכה ונפלאות העולם הזה. התקציב שלכם מתחיל ב700 שקלים, כל דייר שיעלה לסיבוב על המתקן יוסיף לתקציב 300 שקלים. אם כל דיירי הבית יבצעו את הפעילות יהיה לכם סך של 3400 שקלים. כל דייר רשאי לעלות על המתקן פעם אחת, מיד תפתח החצר ותוכלו לצפות בריחוף לדוגמא של אחד מאנשיי צוות. לאחר מכן תתחיל המשימה ולרשותכם יעמדו 4 שעות לבצע אותה. חוקי המשימה: את המתקן מתפעל צוות מקצועי, יש להשמע במדויק להוראות שלהם. חל איסור מוחלט לתקשר עם הצוות. במהלך השיגור למעט הדייר שמשוגר שאר דיירי הבית ישהו במקום שהם יתבקשו" מעטפה שנייה: "דיירי הבית, מסיבות בריאותיות האח הגדול משחרר השבוע את יוסי מהמשימה" בוא נראה!

Jolleen

New member
לאון ושי שרים שיר בספרדית

שהם לא יודעים להגות ולו מילה אחת מהשיר הזה חחח

sarit115

New member
איפה טייסיר??

רנין לא כל כך מדברת עליו כמו שהיתה...מאז ששי הפך להיות הגורו שלה היא לא ממש מדברת על טייסיר..ומעניין איך הוא רואה את אהובתו עם שי..תמיד יחד..לפחות רוב הזמן..גם תפסתי אותה נותנת סימן עם עינייה לשי...מן שפה שיש ביניהם.. אני רק מקוה מתי שתצא מהבית היחסים עם טייסיר יהיו אותו דבר לפני שבאה לבית...כי אני חושבת שיהיו לו המון שאלות אליה.... רק שאלה...תגובה מישהוא??

יNOT

New member
לא רלוונטי ../images/Emo3.gif

כל הקשר של עם שי זה רק בדיונים על הדחות

ShukyD

New member
למה את מקוה שהיחסים שלהם יהיו אותו דבר?

לדעתי לטייסיר יש חלק גדול במה שרנין הפכה להיות ומה שראינו אותה בהתחלה כולנו רואים כמה טוב לה להיות מרוחקת ממנו כבר יותר מחודש כמה היא נפתחת לתרבויות חדשות כמה היא לומדת ומקבלת ונהנית בהתחלה היה מן קונפליקט פנימי בין החיים אז לחיים עכשיו בלי ספק היא בחרה את הצד שלה ולדעתי זה אומר שברגע שהיא יוצאת הכל נגמר ביניהם לא כל ערבי שעושה קולות של אינטלקטואל הוא באמת כזה פתוח ומקבל ומודרני, אפילו לא בשביל מישהי מהעם שלו.

יNOT

New member
זה מאוד קל לתת פירושים למערכת יחסים של זוג

הבעייה היא שאתה שופט את זה לפי הסטנדט שלך, יותר טוב לה מאיזו בחינה? היא זרקה את התמונה שלו לפח? היא שומרת מעתה תמונה של שי
? לא. מה שיש בין זוגות לא נעלם רק בגלל ריחוק פיזי, במיוחד לא כשהוא יכול לראות אותה סובלת שם כל יום. וצר לי לומר לך שאין לך שום ידע על איך הוא מתייחס אליה בחיים הפרטיים שלהם. רוב ה"רומן" שלה עם שי , זה רק דיונים על הדחות. ושי שמחזק אותה בשביל שתישאר בווילה .

sarit115

New member
יש משהוא במה

שshukyD אומר\ת...אני חושבת שאין ספק שתוכנית זו תשנה את חייהם מתי שהיא תצא...אפילו שהם מודרנים ופתוחים מאוד לא יכול להיות שטייסיר רואה איך החברות בינה לבין שי מתפתח בלי לחוש קצת קינאה..זה נורמלי ולגיטימי...כל חבר או חברה תרגיש מאויימ\ת...אני לא אומרת שעוד מעט יקפצו למיטה, אבל באיזה שהוא מקום, זה יפרע לטייסיר אם כבר זה קרה...במיוחד שטייסיר רואה איך רנין כמו ה"שגריר" של שי..עושה בשבילו שיחות עם צבר ואומרת "כן, לך, עשה" ...אלו מילים של שי... אם הייתם בנעליים של טייסיר, לא יפרע לכם? אבל האמת!!

למעלה