עידכונים מהוילה - יום 40, 10.10

קפרי

New member
שיפרה יצירתית כי היא אומנית

סטודנטית בבצלאל, תמיד יצירתית ועל רמה.

שי אומר אמת במסווה של רצון לפרק את השלישיה

דל יוסי-אשר-עינב. השלישיה תצביע בדיוק כמו בתוכנית האחרונה נגד צבר ושיפרה, התוכנית של שי זה לאסוף כמה שיותר אנשים מהווילה שיצביעו לשלישיה הזאת, בצורה כזאת ששלושתם יעלו על המנגל ואחד ילך הביתה באופן וודאי. לדעתי זה יצליח לו חלקית ויוסי עינב, צבר ושיפרה יעמדו על הגריל ואחד מהם ילך הביתה בראשון (כנראה צבר).

לדעתי זה יצליח לו באופן מלא

במיוחד לאחר עזרתה של רנין הארכי-מניפולטיבית. לגריל יעלו רק אשר , שי ועינב.

ליטליקSD

New member
../images/Emo45.gif זה בהחלט דבר שיכול

לגרום לי לעשות שמיניות באוויר מרוב שמחה וצהלה.

Lomsahne

New member
הוא מתייעץ איתה...

הוא לא יודע מה לעשות עם האינפורמציה שהוא קיבל מעינב ואשר... הוא מתלבט הם לפתוח את זה מול כולם או להמשיך לאכול את עצמו..

הכפרה

New member
רנין אמרה לצבר ששי והיא עשו שיחה

ושי רואה בו בחבר הכי טוב שלו בווילה (נו באמת) ושלא כדי לו לסמוך על עינב ואשר שאמרו לו ששני אנשים שמאוד קרובים אליו תוקעים לו סכין בגב (שי).

MissPop

New member
ברור שהיא טועה לגבי שי אבל היא לא יודעת את זה

היא חושבת שהוא בסדר, שהוא חבר שלהם, היא לא יודעת שהוא ישב יום שלם עם עינב ואשר וחרחר מריבות והסית אותם עוד יותר נגד צבר ושפרה....

Lomsahne

New member
שאנשים שקרובים לצבר...

באו אליהם ו"חיממו" אותם נגדו,מה שכן לזכות עינב יאמר שזה נכון ואני מקווה כל כך שזה יפתח כי אז האש תופנה נגד שי ומגיע לו כי לדעתי הוא עשה את על הבלאגן אבל בשקט...

eli7r

New member
לא מבינה למה הוא מדבר על זה עם רנין

לא קשה לאטת שהיא עם שי הוא צריך לדבר עם מישהו כמו איתי שלא שייך לשום מחנה

ליאורי13

New member
צודקת, כמו שאמרתי רנין מעברת אותו-היא מעוותת

את התיאוריה הנכונה כך היא רוצה לקרב אותו למחנה שלה עם שי שי רוצה להעיף את צבר,כולם שמעו מה כוונותיו של הנחש - שי

כי

עינב בד"כ אומרת את האמת..עם כל המגרעות שלה... למרות שאני לא שמעתי את זה... אז זה שי זה שחימם? וואי הוא נוראי בהתנהגות שלו... ממש!!

למעלה