עידכונים מהוילה - יום 40, 10.10

bibaso

New member
2 אנשים

אני שמעתי רק שעינב אמרה אנשים, ואשר אמר מישהו - אף אחד לא נקב בשמות. אז מי ששמע ויכול לתקן ולהעמיד דברים על דיוקם - שיגיב כאן

shlomitgueta

New member
היא אמרה במפורש שי וגם אשר אמר שי וצבר

בשיחה עם רנין אמר שהם אמרו גם "איתי" פשוט בשיחה עם עינב ואחכ עם אשר המצלמה חתכה את השידור באמצע

MissPop

New member
נראה לי שרק אשר אמר לצבר על שי

אבל לא נראה לי שהזכירו את איתי אבל לא ראיתי את הכל.... וכמובן שיחתכו את השיחה באמצע כדי להוציא אותם טובים ואת שי בסדר

ליטליקSD

New member
אני חושבת, שכש...

באים לתוכנית כזאת, ובאמת רוצים לנצח, צריך לשים בצד עקרונות כנגד צביעות ודומה, כיוון שברור שאחראים ינהגו כך וזאת הדרך הכמעט יחידה לנצח.. לתחמן, "לרגל" אחרי כולם.. זאת הדרך פחות או יותר.. אם צבר יהיה מסביר אמיץ כדי ליצור עימות בוילה, הוא עלול להפיל את עצמו (להיות מועמד להדחה ואולי גם המודח השביעי או השמיני) וחבל.

bibaso

New member
זהו, שאני לא בטוח

בקשר לצביעות - אני מקבל שאי אפשר לוותר על רמה סבירה של צביעות, אבל משהו כמו בחיים - צביעות מנימוס בקשר לתככנות - לא חייב להיות חלק מהמשחק התכונות האלה יכולות לעזור להשאר יותר זמן, אבל בסופו של דבר עלולות לפגוע בזכייה עצמה. כל זה תלוי בקהל ומי שיזכה השנה יהיה סמן לעונות הבאות.

shlomitgueta

New member
זה יהיה עצוב אם צבר לא יהיה בחמישיה

ועוד יותר עצוב יהיה לנו אם שי יהיה בשמיניה

ליטליקSD

New member
נממ..

אז זהו, אני חושבת שזה מדד לא נכון באש למתמודדים בתוכנית הזאת. אתה/אתם לא אמורים לבחור פייבוריט לפי נחמדו, ערכםפ ומי הייתם מתחברים אליו בחיים האמיתיים לפי ההתנגות שלו בבית. אל תהיו תמימים ובטוחים שההתנהגות שלהם שם היא כמו בחיים האמיתיים.. לי יש הרגשה ששי מעט שונה מה"נחשיות" שלו שם.. נראה שקשה לו להיות כזה שם למען המשחק.. תראה, זה קצת מצחיק מה שכתבת, כרגע הפייבורית לזכייה הוא יוסי וה מאוד תככן וערמומי, הוא "מרגל" שם אחרי כולם וע"פ כך מבצע פעולות ופולט דברים.. אני טועה?

shlomitgueta

New member
לגבי יוסי

יוסי הוא הפיביוריט בעיקר בגלל ההומור והעריכה של ההפקה בנוסף יוסי מאוד מבין את המשחק וזה מה שעוזר לו.

Yaki J

New member
צבר לא טלית שכולה תכלת

מילא אם היה מעמיד את אשר להדחה בנימוק זה או אחר, אבל יצא שפל כשהעמיד אותו להדחה בנימוק ש"אשר אמר שהוא רוצה להוריד לכל ההומואים נבוט בראש וזה לא מקובל עליי". וואלה? טוב שלפני זה שידרו את כל השיחה המלאה שאשר אמר שלפני שפגש את ליאון חשב ככה. הוא לקח שיחה חיובית שאפילו ליאון התרגש ממנה ואמר לאשר שהוא שמח לשמוע אותו מדבר על איך הדעות שלו השתנו, וניסה לשקר. הוא רק "שכח" שהכל מצולם ומתועד. יצא צבוע ואפס. ובל נשכח שהוא גם מנסה לסלק את איתי ככה שהכל פתוח וזה לגיטימי מבחינת איתי לנסות להפטר ממנו.

shlomitgueta

New member
צבר הגיב כך ברגע שנפגע מאשר זה הכל

והוא לפחות לא ליכלך את פיו כמו שאשר ליכלך לכן גם אשר ביקש סליחה

Yaki J

New member
זה לא קשור בכלום למה שכתבתי

אני לא טוען שלא זכותו להעמיד את אשר להדח, כי זו זכותו. הפריע לי שהוא שיקר במצח נחושה. לקח סיטואציה והוציא אותה מההקשר. זה כמו שאני אקח את המשפט שלך מלמעלה ואגד שאמרת "צבר הגיב כך ברגע" ואוציא אותו אימפולסיבי או צבר... לכלך את פיו" - הרי השמטתי רק כמה מילים ואת ההקשר הכללי של המשפט לא? אז מה שצבר עשה גרוע באותה מידה. מה הוא חשב שההפקה לא תשדר את הקטע המלא? שיוכל לשקר לאח הגדול?

שיר בוקר טוב../images/Emo42.gif

לאון ועינב...
רק שניהם רקדו לפי מה שראיתי....כל השאר יבשים

מזל טוב יעלי על ההצלחה רק טיפ קטן

תלחצי על המקש פרינט סקרין שאת במסך מלא וכך יראו רק את התמונה ולא איפה את גולשת ואת כל הדף של קשת

כנסי למדייה פלייר

להכנס לכלים >> אפשרויות >> כרטיסיית ביצועים, ללחוץ "מתקדם...", ולהסיר את הסימון מ"השתמש בשכבות-על". ואז את מגדילה את המסך שאת צופה לוחצת על המקש פרינט סקרין הולכת לצייר עושה הדבק שומרת את התמונה במקום כלשהו בתצורת jpg ואז מעלה לפורום בהצלחה

העלית פעם תמונה או משהו לפורום של תפוז?

ברמת העיקרון שאת בצייר את צריכה לעשות שמירה ולמטה לשנות שלא יהיה bmp אלא jpeg ... אם יש שאלות תגידי

למעלה