עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

Jones

New member
מסמך אנושי מזעזע. אל תגידו "לא ידעתי".

צפו בתמונה.

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10 ../images/Emo41.gif

חג סוכות שמח לכולכם, היום בערב יהיה ערב סוכות, ועד אז, בין ההכנות שיהיה לכם יום מלא באח הגדול
ופה בינתיים אפשר להעלות את העידכונים החמים, התמונות הלוהטות(או לוהטות פחותXD) ואת הדיעות שלכם על היום הזה, חג שמח!

Jones

New member
ואת ממש גאון הדור...

זכותי להביע את עמדתי. אני מאיר את פני הצופים, כפי שאמרתי - כדי שאחר כך לא יגידו "לא ידענו". ש(פרה) - לגריל.

יNOT

New member
אני בטוח שאם אתה היית תחת זכוכית מגדלת היית

נראה אפילו יותר גרוע
שלא לדבר על אם היה מישהו שהיה פשוט מחפש איפה התמונות, בהם אתה חוזר על אותה פעולה שוב ושוב...היית גם נראה אובססיבי. התנהגות של ילד קטן

BMCB

New member
אויש נו די כבר!

זה בדיוק כמו שהיית מצלם את ונסה אוכלת בכל מיני סיטואציות, או את עינב. וונסה לא טוחנת שוקולד ועוגות כל היום? לפני כמה ימים היא אמרה שהיא אכלב 13 חתיכות מהעוגה של צבר. זה לא חזירות? חלאס! אז שפרה אוכלת הרבה... נו, ו?

eran8080

New member
שפרה לגריל, אי אפשר לומר זאת אחרת

וגם צבר כמובן, הכי דוחה

mui mui

New member
BMCB ../images/Emo45.gif

לא סתם הביאו להם הליכון כל בעלי הבית השמינו טיפה.. ויש מיעוט שמשתמש בהליכון בינהם שפרה..
נראה לי ממש נמוך לצלם אדם כל פעם שהוא אוכל.. סימן שחוץ מזה אין לך שום דבר ענייני ועקרוני כנגדה.. וזה הופך אותך לאדם קטן וקטנוני.. . ואגב יש לה גוף טוב.. והיא נראת טוב.. לא צריך להיות אנורקסי כדי להראות טוב או סקסי..

דורון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואפילו זיהיתי שלוש תמונות שהעלתי לפורום לפני שבוע. עבודה יפה

eli7r

New member
אולי דייייייייייייייייייייייייייייייייי עם זה

ולא אכפת לי שהדי נראה פקאצ'י אני לא מהמעריצות של שפרה ולא שום דר דומה אבל נמאס לי שיורדים על מתמודדים בדברים שלא קשורים למשחק. כל עוד הדיירים לא מתלוננים עליה למה אתה כן? זה עולה לך כסף? זה על חשבונך? או שאולי זה גורם לך רעב ואתה אוכל בעקבות זה?

צריכים להכניס את שילה החזן או שירה סויסה

או מישהו אחר שייצור עניין ממש עכשיו כי התוכנית הופכת לצפויה ומשעממת..

למעלה