עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

droriko

New member
איזה חוקים בדיוק.

למאמי כפרה עליה עיניים XDD בלי צנזורה מותר לפתוח שירשורים שלי אסור? איזה שטויות יאללה.....

omer719

New member
הסברנו כבר שעשינו שינוי בחוקים.

בגלל שהרבה אנשים ניצלו את זה לפירסום האתרים שלהם, החלטנו שרק האדומים וההנהלה יפתחו את השירשורים למען הסדר של הפורום.

droriko

New member
עוד פשלה של ההפקה! (בקשר לאשר)

אשר בעת ההצבעות אמר שהוא ממילא הגיע בשביל להכניס את הדת כמו שרצה לוילה וברגע שראה שהמשימה הושלמה(יענו עושים קידוש ולא מבשלים בשבת) הוא החליט שסיים את תפקידו והוא יכול לפרוש . השאלה שלי היא איך ההפקה לא ידעה מזה לפני? איך היא הכניסה לתוך הוילה בן אדם שממילא לא התכוון להישאר עד הסוף?

נמלה3

New member
כנסו...

ארז טל חושב שכולם בבית צופים מטומטמים. ארז, אתה מזלזל באינטלגנציה שלנו הצופים וזה מתחיל להפריע לי באוזן. הדחה דרמטית? מה אתה מסתלבט עלינו? זה היה כל-כך שקוף, גם מבלי שאשר הדיח את עצמו, שהשלישיה להדחה תהייה יוסי עינב ואשר. מה כל-כך דרמטי בזה? ועוד אתה מוסיף "משפט מחץ" : האח הגדול מעודד את האווירה העגומה שיש בבית במסיבת בשרים. ברצינות, "אווירה עגומה?" מה, אתה צריך להעלות את המספר במשקפיים?? לא ראית כמו כולנו, שרוב דיירי הבית הצביעו לאשר, עינב ויוסי??למה שיהיו עגומים בדיוק? הם קיבלו מה שרצו הרי..איש טלוויזיה אתה עלק. גם אתה ארז טל וגם ההפקה בזויים בעיני לחלוטין. העלמתם עין כששי אמר בפירוש: "נפרק את השלישיה" אמר ועשה. אותי איבדם כצופה, אני חוזרת לנאמנותי לערוץ 10. גם ככה אתם תאבדו עוד המון צופים כהשבוע עינב או אשר הולכים ושבוע לאחר מכן יוסי או עינב/ אשר הולכים והתכנית הזו תהייה צפויה עד לכדי גועל. אפילו הישרדות היה פחות צפוי מהקישקוש הזה שנקרא האח הגדול. ולגבי ליאון חסר עמוד השידרה, הדיחו את "חברתו הטובה" עינב והוא רוקד לו ושמח וטוב לבב במסיבת הבשרים האומללה הזו במקום להיות איתה ולעודד אותה כפי שהיא עשתה כשהוא יילל כמו כוסית כששי העליב אותו.. אנשים צבועים והפקה דרדלה. שלום.

davidlev0255

New member
אשר לדעתי בא לעשות מיליון לאשתו

והוא ראה שזה לא קל והחליט לקבל סולם ולפרוש

מיקאלה1

New member
לדעתי אשר לא חשב שיוסי ועינב והוא יהיו

לבד על הגריל, הוא חשב שיהיה עוד מישהו שיעוף, הוא רוצה להשאר עד הסוף, פשוט לא יודע לשחק, חשב שיראה שהוא צדיק הדור ויצביע לעצמו ויקבל מהקהל בבית מדליה. לא היו שום קליקות אם תראו את ההצבעות כל אחד מדיירי הבית הצביע אחרת אפילו ונסה ואיתי לא תיאמו ביניהם, שי וצבר הצביעו שונה, רנין ושי שונה, לא היו שום קליקות. ולדעתי או יוסי או אשר יעופו. יוסי הצביע לאשר למי ששכח, זו חברות? אולי הוא מקנא בחברות שלו עם הבת שלו? או אולי הוא מבין שעדיף שאשר יהיה בחוץ והם לא יהיו על הכוונת. יוסי ואשר עשו טעות והם ישלמו על זה. וחוץ מזה זה שאמר שבלי יוסי ועינב לא תהיה תוכנית - אולי לאנשים מסויימים בקהל, לאנשים אחרים תהיה תוכנית ועוד איך. לפחות הבית יהיה חילוני אם אשר ילך. לא יחשבו מאה פעם אם זה כשר או לא. אם לבשל בשבת או לא. הביאו רב לבית מאין מורה עם ספרי תנ"ך בית כנסת זה פייר? נכנס אדם עם תפקיד במקום שאין לאף אחד מה לעשות תחשבו על זה. זה לא מאפשר לאחרים להתבלט בתכונות שלהם, ביכולות שלהם, אולי ביום שישי בערב היו עושים דברים אחרים יוזמים קבלת שבת אחרת? ומישהו אחר יכל להתבלט? וזה שיש אבא ובת - זה פייר?

sheran111111

New member
למיקאלה "החמודה"

דבר ראשון רק שתדעי שכבר היה לך פקשוש בתגובה שלך... רנין ושי הצביעו אותו דבר "הקליקה" (שלקחת את זה מהיפה והחנון) פעלה ביחד וליאון-חסר עמוד שגרה הצביע לאשר ויוסי ורנין- חיילת של שי הצביע ליוסי ועינב שלושתם בעצם קבעו את הדחתם של אשר עינב ויוסי.... אשר אולי לא....אבל המטרה העיקרית- יוסי ועינב... אולי רק צדקת בזה שאשר עשה טעות... אבל ממש לא צדקת כשאמרת "לאנשים אחרים תיהיה תוכנית ועוד איך" אז רק שתדעי שרוב הצופים אוהבים את שלושת החמודים אשר יוסי ועינב וכאחד אחד יצא כפי שהקליקה (כמו שאמרת) עושה אז הרייטינג של התוכנית ירד ברמות.. תגידי למה את חושבת שדחו את ההעצבעה ליום שלישי? מה שנראה זה שהתוכנית ראתה ששלושת התמודדים בעלי מס האסמסים הגבוה ביותר עלו לכן התוכנית מעדיפה להרוויח כמה שיותר אסמסים כדי להשיג כמה שיותר כסף מהאנשים שמצביעים... עוד דבר שמאוד עיצבן אותי שאמרת על אשר שנכנס לבית ועושה קצת סדר ומנסה שיהיה דת... תקשיבי זה שאשר מקפיד ככה על הדת זה רק מציל את האנשים בבית שאם לא הוא- הם היו חיים כמו כופרים.. גברת האנשים בבית הם יהודים- חייבת להיות מסורת יהודית בבית -חגים, תפילה, שבתות .. ולא לחיות ככופרים ...ותאמיני לי שהדיירים או את יודעת מה רוב הדייירים רוצים שאשר ישאר בבית כדי שהוא יקדש ..יסביר להם מה עושים בחג.. ברכות.. כו' כי הם רוצים לעשות את החג ולקיים אותו בשלמותו ומה אמרת "יוזמים קבלת שבת אחרת" -איזה עוד קבלת שבת יש מה את רוצה? טוב אין טעם להתעצבן עלייך כנראאה גדלת בבית חילוני שאין לך מושג מה צריך להיות ומה נכון לך- ולפי הדברים שלך אני לא יתפלא אם ת מעריצה את שפרה.

מיקאלה1

New member
../images/Emo9.gifקודם כל אני באמת חמודה לא צריך גרשיים

דבר שני עד כמה שאני זוכרת רנין ושי הצביעו אחד הצביע יוסי ועינב והשני יוסי ואשר משהו כזה. וזה לא אותו דבר. עכשו אקרא את ההמשך. לא התאפקתי

מיקאלה1

New member
טוב סליחה אם פגעתי ברגשותיך הדתיים

לא זו היתה הכוונה, אבל אני לא העניין פה, דווקא לא מזמן הדלקתי נרות חג, ואני ממשפחה מסורתית שחוגגת את כל החגים אבל לא שומרת שבת. אין לי שום בעיה עם קידוש או חגי ישראל, אבל כל הבלאגן עם בישול בשבת אפילו יוסי בעצמו מעשן בשבת. והבת שלו מתחזקת. זה צריך להיות בית מסורתי ולמי ששומר ישמור אבל לא יכפה את דעותיו ויכעס אם מבשלים בשבת. אבל חבל לריב כי הם כבר נבחרו. לדעתי - יוסי בחר באשר מעניין למה? שאר דיירי הבית לא הצביעו אותו דבר תבדקו עוד פעם. לא בחרו את השלישיה בדיוק. חלק בחרו יוסי ועינב חלק עינב ואשר . דבר אחרון חג שמח לכולנו זה בסך הכל משחק והטוב ביותר ינצח. הבעתי את דעתי, כי אני באמת לא מבינה למה מתלהבים למשל מיוסי - הלא רוב האנשים צוחקים עליו, לא נראה לי שיהיה לו נעים כשיצפה בתוכניות. ובמשחק עצמו הוא פיקח, ויודע לשחק. חוץ מהטעות האחרונה שעשה. חג שמח ודיונים פוריים.

cookies10

New member
השלושה שבחרו את אותו הדבר

* שיפרה בחרה - עינב/ יוסי * רנין בחרה - עינב/ יוסי * שי בחר - עינב/ יוסי "איזה צירופי מיקרים"

י ע ל י ש

New member
אוי שי שי..

אני כ"כ קולטת אותו.. איך שהוא נותן לליאון להימרח עליו רק משרת אותו. א. הוא רוצה לתת לו כמה שיותר להתאהב בו והנה רנין ב' ב. נראה כאילו הוא מחכה שלאון יעשה משהו קיצוני- יגע לו בבולבולון או ינסה לנשק אותו ואז יש לו את כל הכלים והזכות לשמור את העצבים עליו לאחר כך כשיצטרך (וזה מה שעשה עד כה.. ניסה לגרום לאחרים לרדת מהאהדה ללאון. אפילו הוא בעצמו אמר שאין מצב שיעמידו אותו להדחה כי הוא חכם וגורם לכולם לאהוב אותו, אז הוא חיפש וחיפש איך לחמם את כולם עליו.. לא הלך לו.. אז אולי בעזרת איזה "אונס" של ליאון עליו הוא כן יצליח {וואוו איזה סוגריים ארוכות
} ) ואני כ"כ לא מבינה מה יש לכולם עם שי?? הם לא קלטו אותו עד עכשיו?? מה צריך כדי שיעמידו אותו להדחה? שידרוך עליהם וישתין עליהם בקשת? אופס.. הוא כבר עשה את זה.. האמת.. ירד לי מהתוכנית הזו כבר.. משעמם כרגיל.. כולם מעמידים את מי שצפוי..והעריכה של ההפקה??
על הפנים

babylon4

New member
עריכה מגמתית בהחלט

לא הראו את ההתססה של שי ואת הקומבינות ומה שצבר אמר שהוא הולך להצביע נגד איתי וונסה. ובסוף רוב הצופים רואים ערוץ 2 ולא מודעים בכלל לדברים הללו.

קפרי

New member
סתם דמיון פרוע, כששי כעס עליו, רובם כאן

התקוממו שזה לא יפה איך שאיבד את סבלנותו, כאשר מתיישב כעת לצידו בסבלנות ומנסה להרגיע אותו זה גם לא טוב? יש לו קהל אנטי בעל דמיון פרוע. מנהיג אגב צריך להיות חזק!!! והוא די כזה.

ליאורי13

New member
שוב, הודעה מפגרת

כ הוא עשה את זה בצביעות תוך כדי ששי "תמך" בליאון הוא הרבה פעמים איבד את הסבלנות אליו,לא צריך להיות חכם לראות את זה את מידי טיפשה להחזיק מאחד כמו שי "מנהיג" כי הוא לא ! הוא דורך על חלשים, כך לא נמדד מנהיג

קפרי

New member
ליאור13-אתה רוצה לריב איתי או להכנס לפה שלי?

מאותן סיבות שאת/ה כאן גם אני כאן ואולי אני במקרה לצערי... אז אם אתה לא מסוגל לכבד את התגובות שלי - אין לי בעיה: את "עין תחת עין" אתה מכיר? או לא להתייחס לתינוקות? מה את/ה אומר? ואתה יודע מה? באותו סגנון אכתוב לך-את/ה יותר מידי מטומטם לא לראות את יוסי בשעת כעסו וכל זה כשהוא מודע שיש לו כוח, את/ה באמת טמבל לא להבחין בניצי הטינה שרושפות עינב כאשר הוא מדבר על הכאב של ההדחה מהבית עם עינב ביתו ואשר ואת/ה באמת תמים ואולי עדיין תינוק/ת מכדי להבין שאנשים יעשו הכל כדי להשאר לקבל מיליון, כמו למשל עם הכספת בשבוע הראשון כשיוסי לא ידע את כוחו, שכחת?? תתאפס מותק ותכבד את התגובות ה"טיפשיות" שלי ליד המפגרות שלך. חג שמח יהודי נמוך ו לא נחמד!!!

ליאורי13

New member
"להכנס לפה שלך" רק מראה מי את ומה הרמה שלך

אני בת לא בן
הפיוזים שלך קצרים
"יהודי נמוך"........ שוב את מראה את הרמה "הגבוהה" שלך תגידי אנחנו במדינת יהודים או בגולה? שאת כאילו מנסה לרדת עלי מעצם היותי יהודיה? אז אני יהודיה גאה

למעלה