עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

babylon4

New member
אני הבנתי שהיו אמורים להכניס לבית עוד הלילה

אני הבנתי שהיו אמורים להכניס לבית עוד הלילה מתמודד אבל מרגע האחרון שינו את הדיעה והם מתכוונים להכניס ביום שלישי לאחר ההדחה. מה שעוד נראה לי זה שאם היה רוב בין ה3 למי הם רוצים שהוא יישאר לדעתי הוא היה נשאר. כלומר אם אשר היה בוחר בעינב או יוסי אז אותו אחד היה נשאר וקרב האס אמ אסים היה בין שניים.

יNOT

New member
אז אתה מציע לצפות יום שלישי, בעצם?!

(ד"א למה אתה מפרסם אתר שמקדם את התוכנית....טרם קיבלתי לזה תשובה גם מאטרף ששאלתי אותו את זה
)

babylon4

New member
על מה תשובה בדיוק?

זה אתר מעריצים שאני הבעלים שלו. לכן הוא מופיע בחתימה שלי. אז אני לא מקדם את האח הגדול ישירות אלא את האתר.

יNOT

New member
איך אתה עושה הבדלה בין השניים ../images/Emo4.gif ?

קידמת את האתר = קידמת את התוכנית התוכנית קרסה = אין לך עוד שימוש לאתר בכל מקרה בהצלחה עם היוזמה

babylon4

New member
קודם כל אני אוהב את התוכנית

והייתי צופה בה בחו"ל וגם בפרוייקט Y שהיה בארץ לפני 6 שנים. חוץ מזה שתוכנית בערוץ 2 לא קורסת.

avitano

New member
משהו מוזר עם הגרלת הכנסת הדייר החדש לבית!!

לפי התקנון המלא שפורסם באתר קשת ייבחרו 300 מתמודדים שיגיעו לאודישנים ו200 משתתפים בקהל בכל הגרלה ייבחרו 60 מתמודדים לאודישנים ו 40 לקהל כולם במסגרת ההגרלה של מי עדן בתקנון מופיעים תאריכי ההגרלה שהאחרון בינהם הוא ה 12.10.08 (יום א') סך הכל 5 הגרלות באתר קשת פורסמו שמות הזוכים לאחר כל הגרלה עדיין לא פורסמו שמות הזוכים לאחר ההגרלה של ה 12.10.08 משום מה תחת הזוכים באודישנים - כבר מופיעים 300 שמות אבל תחת הזוכים בקהל בתוכנית ישנם רק 160 זוכים מה שאומר שבהגרלה האחרונה ייבחרו סך הכל 40 משתתפים כקהל ולא ייבחרו בכלל מתמודדים לאודישנים בתקנון רשום ששינויים בהגרלות ידווחו בזמן סביר אני לא רואה שום דיווח בנושא... הכיצד?

babylon4

New member
לא נראה לי שיש כאן בעיה

כי כמו שכתבו בYNET כב רלפני שבועיים זה שההפקה חיפשה להכניס 3 מועמדים לבית. כלומר מה שהתחייבו עליו (מהמצבע של המים מינרליים) ועוד 1-2 שהם עשו להם ליהוק.

davidlev0255

New member
אבל איך יכניסו "אח קטן" - מבחוץ? הוא יודע מי

הצביע למי, מה קורה בעולם בחוץ וכו' , זה לא פייר האם האח שבא מבחוץ יכול גם לזכות במיליון?

Lady in red2

New member
נראה לי שונסה הייתה מנסה איתו, עוד לפני

צבר ואיתי
היה יכול להיות מעניין אם היה הולך לאודישנים של התוכנית הזאת במקום הישרדות.

ונסה בעבר אמרה שהיא ונועם ידידים

שהם מכירים דרך איזה חבר משותף או משהו. היא אמרה את זה לצבר בתקופה של מיקי.

droriko

New member
פתחו כבר שירשור כזה

אז כל התגובות שם נופלות לתהום הנשיה כי השירשור ההוא בטל?

omer719

New member
היו שם 5 תגובות.

ואחת של כותב ההודעה שהכריז ששכח כוכבים, ועוד 2 שאמרו לו שאסור לו לפתוח, וכן זה בחוקים ככה
, אם זה היה שירשור יותר גדול הייתי מבליג.

למעלה