אני הבנתי שהיו אמורים להכניס לבית עוד הלילה מתמודד אבל מרגע האחרון שינו את הדיעה והם מתכוונים להכניס ביום שלישי לאחר ההדחה. מה שעוד נראה לי זה שאם היה רוב בין ה3 למי הם רוצים שהוא יישאר לדעתי הוא היה נשאר. כלומר אם אשר היה בוחר בעינב או יוסי אז אותו אחד היה נשאר וקרב האס אמ אסים היה בין שניים.
לפי התקנון המלא שפורסם באתר קשת ייבחרו 300 מתמודדים שיגיעו לאודישנים ו200 משתתפים בקהל בכל הגרלה ייבחרו 60 מתמודדים לאודישנים ו 40 לקהל כולם במסגרת ההגרלה של מי עדן בתקנון מופיעים תאריכי ההגרלה שהאחרון בינהם הוא ה 12.10.08 (יום א') סך הכל 5 הגרלות באתר קשת פורסמו שמות הזוכים לאחר כל הגרלה עדיין לא פורסמו שמות הזוכים לאחר ההגרלה של ה 12.10.08 משום מה תחת הזוכים באודישנים - כבר מופיעים 300 שמות אבל תחת הזוכים בקהל בתוכנית ישנם רק 160 זוכים מה שאומר שבהגרלה האחרונה ייבחרו סך הכל 40 משתתפים כקהל ולא ייבחרו בכלל מתמודדים לאודישנים בתקנון רשום ששינויים בהגרלות ידווחו בזמן סביר אני לא רואה שום דיווח בנושא... הכיצד?
כי כמו שכתבו בYNET כב רלפני שבועיים זה שההפקה חיפשה להכניס 3 מועמדים לבית. כלומר מה שהתחייבו עליו (מהמצבע של המים מינרליים) ועוד 1-2 שהם עשו להם ליהוק.