מה, כשהם העלו את יוסי ובוריס להדחה זה כן משחק? זה לא קשור לגבר לא גבר? אז למה פתאום עכשיו זה לא משחק? כי עכשיו זה פוגע בהם ולא באחרים? שישבו בשקט חבורת בכיינים מפונקים שי חייב לעוף
סוף כל סוף מישהו הראה למתמודדים ולצופים שזהו משחק ולא חופשה במלון חמישה כוכבים משעממת במחק הזה אל תסמכו על אף אחד כל אחד יכול להיות האויב שלך סוף כל סוף יש עניין בכל אופן יוסי אתה גדול הוכחת לכולם שצריך לפתוח עיינים ולא לסמוך על אף אחד ולמרות הכל לא לקחת את הכסף לכל הבטן גב תתעוררו אתם במשחק !!!
מה הם חשבו לעצמם שהם יחיו באהבה והרמוניה 100 יום? כאילו איזה טימטוםםם.. אתם לא ראיתם ריאליטי לפני שבאתם להשתתף באחת?! ההפקה רוצה אקשן,הקהל בבית רוצה אקשן ויוסי שיחק אותה לדעתייייייי והאמת בהתחלה לא חשבתי שאני אחבב אותו ואת הבת שלו אבל אני מה זה מחבבת אותם כי הם הכי אמיתיים! כולם משחקים אותה.. במיוחד שי המעפן הזה "אני הכי אמיתי" פחחחחחח אני מזה מחכה שעינב תצא עליו כי היא עצבניית עליו רצח.
מה נסגר גם אשר אמר אני לא פה בשביל הכסף אני פה בשביל החוויה אבל לא העלה את זה כתירוץ לצאת על מישהו ששיחק את המשחק איך אני שונא את השי הזה, חושב שהוא ביג שוט כולו איזה מעפן מחדרה