עידכונים מהוילה - יום 51 - ה- 21.10

זה לא קשור, צריך להצביע ליוסי .

כי אם כולם יגידו שרוצים להצביע לשפרה בשביל ששי יעוף , אז מה יהיה עם יוסי? צריך רק ליוסי להצביע.

דורוN

New member
אז מי הולך?

ליוסי כמובן אין סיכוי ללכת, מדובר באחד הדמויות היותר אהובות בתולדות הריאליטי בישראל, בעמוד הפייסבוק שלו יש כבר יותר מ15 אלף חברים בעוד העמודים של שיפרה ושי לא מדגדגים את ה1000. בעוד יוסי הוא הדמות הכי אהובה בתולדות הריאליטי, שי הוא ההיפך הגמור. לא הייתה דמות כל כך שנואה שמייצרת כזה אנטגוניזם כלפיה. מעטים האנשים שהרגישו כלפיו רגשות חיבה והתחברו אליו(לא הייתי רוצה לפגוש באנשים האלה במהלך חיי). שיפרה היא דמות שאפשר או ממש לאהוב או ממש לשנוא. כמות השונאים שלה שווה לכמות האוהבים ולכן הסיכוי שלה לגבור על שי מאוד גדולים. כיוון שאפשר להצביע ללא הגבלה,הסיכוי היחיד של שי לגבור על שיפרה זה באמצעות הSMSסים של הסביבה הקרובה אליו. שי מגיע מסביבה יותר עמידה וגם חבר של אנשים שלא חסר להם כסף,הוא גם עובד בתוכן סלולרי דבר שיכול לעזור לו.

BMCB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

חבר'ה אל תהיו שאננים איתה.. תצביעו... תראו איך אתמול כשהיא לא הייתה [סוויטה...] הרבה מאיתנו סגרו את הטלוויזיה. כי בלעדיה פשוט לא שווה לראות.

ההדחה תהיה בין שפרה לשי וכנראה

שי שיש לו סיכוי מאוד גבוהה ישאר ושפרה תלך אז זה הזמן להמשיך כמה שיותר להצביע לשפרה

לא בטוח שהקבוצה שלו בפייסבוק שלו משקפת

גם אני נרשמתי לשם, אבל בגלל שאהבתי אותו בתחילת הסדרה, ואחרי שהבנתי כמה שהתכנית הולכת להיות צפויה עכשיו ואיך שאנשים מסמים לו בטירוף, זה עשה לי אנטי והפסקתי לאהוב אותו.. אבל עדיין לעזוב את הקבוצה זה קצת קיצוני מדי אז אני סתם נשאר שם XD אני מקווה שיש שם עוד הרבה שנרשמו אבל לא מסמסים.. חוץ מיזה שיוסי עושה את העבודה בשביל עצמו - הוא אומר אינסוף פעמים שמי שיעמוד מולו יודח אז נראה לי שאנשים כבר לא מרגישים צורך להפסיד לו. ככה לפחות אני רוצה להאמין XD

Ping Poong

New member
קשה לראות את יוסי ככה בלי סיגריות../images/Emo10.gif

כמה ששמחתי שלא יהיו להם סיגריות והכל.. אבל זה עצוב לראות את יוסי ככה בדיכאון :( מילא עינב תהיה עצבנית והכל.. אבל יוסי מבוגר, והוא ממש בדיכאון עכשיו ולא יכול לעשות כלום.. :(

cookies10

New member
יוסי מסכן הוא במחשבות

שמישהו יקפיץ לו סיגריות למה המשחק כזה שגם סיגריות לא נותנים להם, הכל תקציב דחוף שמישהו מבחוץ שיזרוק לו סיגריות הם נמצאים בנוה אילן... עצוב לראות אותו ככה שיפרה היתה יכולה לצמצם כמה דברים בשביל שליוסי יהיו סיגריות, מסכן.... הוא לא יכול להירדם...

אור2221

New member
ליאון, ליאון, ליאון

הוא וונסה חושבים שהכל מצונזר, וסיפרו חוויות סוערות מחדר המיטות. בסוף גם לצלמים היה קשה להתמודד עם סיפורי הרימינג ועברו למשהו אחר..

cookies10

New member
כבר לא אכפת להם אם מצלמים אותם

אחרי מה שהם עברו בכל ה50 ימים עם המשימות הקשות והשוק החשמלי, הבנג'י שטילטל את הגוף ועוד דברים שאנחנו לא יודעים, לא הכל מראים לנו שכבר לא אכפת להם מהמצלמות הכל מטושטש להם שם גם ההתנהגות שלהם השתנתה מאז שקיבלו שוק חשמלי הם יותר משוחררים, ומתפרעים וארז טל ואסי עזר אמרו שהם מתחרפנים... במילה אחת משתגעים...

sweetdreams

New member
איזה כיף, שיחת סקס!!!

כמה זמן היינו צריכים לחכות כדי שסופסוף זה יקרה!! החמודים עוד חיים בסרט שזה מצונזר.. וליאון פשוט מהממת
אם יוסי היה יודע שזה מה שהולך שם, בחיים הוא לא היה נותן לבת שלו לישון איתו באותה מיטה

למעלה