עידכונים מהוילה - יום 51 - ה- 21.10

אלוהים, עדיין לא החלטתי אם הוא עושה שירות טוב

לקהילה או לא (לא שהוא צריך לעשות שירות לאף אחד, כמובן, הוא בן אדם אינדיבידואלי ובלה ובלה בלה...) הוא כל כך סימפטי וחמוד מצד אחד ולא דופק חשבון שזו תכונה נעלה ביותר, אבל מצד שני, וואו, לא נראה לי שיצא לי לראות גבר יותר נשי ומוחצן ממנו, נראה לי אחוז הטסטוסטרון אצלו בגוף הוא ברמה אפסית.

שי תופס את לאון בשיער..

אחרי שהוא גילה שהוא העמיד אותו להדחה.. (סתם, הוא לא גילה)..

ruti

New member
שי כל כך טיפש שהוא לא מבין מי הדיח אותו ../images/Emo6.gif

סאמוואן

New member
חחחחחחחחחחחחח חזק!!!

נראה לי אני הולכת לעשות מזה שומר מסך...תמונה נדירה בהחלט!!!

דורוN

New member
השיטה של שי:

1. מחכה שמישהו "ימעד" (יעשה משהו טיפה שלא בא טוב לעין, כמו להגיד "תודה" ו"סליחה") 2. מדבר אחד אחד עם אנשים, שאומרים: א-הא, כן, כדי לא לפתוח חזית מיותרת עם שי. 3. אחרי שהוא בטוח שכולם מגבים אותו, הוא אוסף את כולם, ועושה לינץ' קבל עם ועדה. 4. אלה שאולי חושבים אחרת ממנו, או שחושבים שהוא מגזים, לא יגידו כלום, כי הם אמורים לגבות אותו. 5. יש לו גם אינפורמרים (מרגלים אוספי מידע) כדוגמת רנין שהפכה אותי עליה השבוע, שהיא סיפרה לשי מה איתי, ונסה ועינב דיברו, והם סמכו עליה שהיא לא תספר. הייתי לטובת רנין, אבל היא השתגעה גם. מאוהבת בשי? סביר להניח. שכחה שרואים. שי לא מוכן להקשיב, כמו שכבר אמרו עליו: הוא אומר את המילה הראשונה והאחרונה. איך הוא אמר ללאון השבוע: "אני אגיד לך דבר אחרון ובזה מסתיים הדיון." ועוד: הוא השפיט את ליאון, כשקרא לו לסוכה ליד כולם ואמר לו שהוא מצפה להעברת אינפורמציה ולגיבוי מול אחרים.

../images/Emo7.gifמסכן יוסי

ממש קשה לי לראות אותו ככה, זו ממש התעללות מה שעושים לו. הלוואי והוא יפרוש בגלל זה, ככה אני אפסיק לראות את התוכנית וזהו.

אם אני סימסמתי, אני מתאר שחצי מדינה סימסמה

ואני אחד שבחיים לא שלחתי SMS לשום תוכנית, אפילו שיש לי טלפון של העבודה ללא הגבלה שיחות. אחרי מה ששי ליכלך בסוכה על יוסי, קשה לי לראות שמישהו יצביע לו. אם ההפקה הייתה משדרת את זה היום בתחילת התוכנית, ואני מתכוון את הכל מהרגע ששי סיפר שיוסי אמר שרמוטה, ועד והרגע שהוא סיפר שיוסי משתין על מושב האסלה. אני בטוח שכל אחד שיש לו כבוד היה מצביע ליוסי. הכי יפה היה לראות את כל הנחשים יושבים בשקט לאחר שהרקולס התעורר, לפני זה הם עשו רושם שהם יעשו לו לינץ. לכל אלה המכפישים את יוסי ומעריצים את שי, אז תדעו ששי אמר אתמול שיוסי הוא מאוד חכם, ויוסי חשב צעד אחד לפניו. אני בטוח שהמשפחה של שי לא שלחה לו SMS אחד. הם בטח נסעו לטורקיה מרוב בושה.

פטרה10

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifשי הולך היום,

וחוזר בעוד כמה תוכניות, בדיוק כמו שעשו עם בוריס, זוכרים ? מאיפה אני יודעת ? שמעתי ממקורות יודעי דבר.

למעלה