עידכונים מהוילה - יום 57, ה- 27.10

3:20: הגורילה אומר לאינה שיש לה שומנים..

ואחרי שרואים את התמונה הזאת הוא דיי צודק..

BMCB

New member
הוא אמר לה? חח אאווץ'... אבל זה נכון.

והיא דוגמנית?! מה לעזאזל...

ShukyD

New member
תרדו עליה מה שתרצו

אבל אחרי שיפרה ועינב המלאות מדי קרן ורנין הרזות מדי ומה שנהיה מונסה בזמן האחרון <שמתם לב? היא מתקרבת לעינב מבחינת גודל התחת> הגוף שלה הוא הכי נורמלי שם בינתיים. אין שום דבר רע בקצת שומנים, התחת שלה קצת גדול, אבל אחלה גוף וסבבה לגמרי מה שכן לא ברמות של דוגמנית צמרת.. מעבר לזה גם לא נשמעת לי חכמה כל כך.

לדעתי לעינב יש אחלה גוף אבל ונסה ללא ספק הכי

כוסית, גם מבחינת הגוף אפילו שהיא לא מושלמת, אבל גם באופי הטבעי והזורם שלה. היא לא משתלדת להיות משהו שהיא לא. או משהו אחר בכוח כמו אינה הזאתי שמנסה בכוח להיות כוסית..

ShukyD

New member
גם אני אוהב את הגוף של עינב

אבל דיברתי מבחינת סטנדרט כללי ולא מבחינת הסטנדרט שלי אישית.. אף אחד פה לא היה מתנגד שלחברה שלו יהיה גוף כמו של אינה גם אם כשהיא יושבת יש לה כמה שומנים... מה שכן הייתי מתנגד זה שלחברה שלי יקראו אינה היא חמודה לגמרי אבל כמו שכבר אמרתי, לא נראית לי חכמה במיוחד.. ואמרו פה "איך לא חכמה אם יש לה תואר?" על זה נאמר מי שחכם בספרים טיפש במציאות היא משכילה, אין ספק, אבל לדעתי לא חכמה.

נחכה ונראה...

אם כי גם בעיניי לא עשתה רושם של חכמה גדולה, ואם היא בעצמה מציגה את המראה שלה כדבר העיקרי ב"דמות" שלה, כנראה שאין הרבה מעבר.... חכמה ויפה לא היתה מדברת שעות על היופי שלה

איתי בל

New member
פחות מעניין אותי אם יש לה שומנים או לא

נראה לי גם דיון מטומטם מלכתחילה יותר מעניין אותי הגישה שלה כאילו הגוף שלה בסדר לא מרהיב במיוחד אין בו משהו באמת מיוחד... וגם הפנים שלה אפילו יותר רע מאשר טוב אבל היא מתנהגת כמו כוסית לכל דבר שגם אני התחלתי להתעניין בה וזה באמת מדהים ומראה איך גישה ובאמת אופי יכול שלנות הכל היא יכלה לבוא עם פחות בטחון עצמי פחות ביצים ביותר נחמדות משעממת ואותו גוף... ולא הייתי שם לב שהיא נכנסה בכלל

MnM Girl

New member
שפרה ועינב מלאות מדי??????????

מדי?! מה שתגיד.. עדיף שאני לא אגיב

למעלה