עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11 ../images/Emo41.gif

כול העידכונים החמים מהוילה, שבימים האחרונים נורא עמוסים! אתמול פתחנו 3 שירשורים שהפכו להיות ממש עמוסים, אז בכיף שיהיה, חבל לי שאנשים הפסיקו לצלם, אבל לא נורא
דיון נעים שיהיה

rinatt1

New member
איזה קטע.. בדיוק כתבתי עם אפשר לפתוח שירשור

לילה.. ואיך שסיימתי פתחת שירשור... מגניבבבב וכן תמונות והקלטות יתקבלו בכיף.. אולי תסבירו לי איך מצלמים כי לא הולך לי עם ה- print screen זה מצלם לי מסך שחור.. אם בא למישהו להסביר לי אז בבקשה.. ערב טוב

omer719

New member
טלפתיה../images/Emo13.gif

ובקשר לצילום - את צריכה לפתוח מסך גדול, ללחוץ מקש ימני בעכבר, ואז יש לך יישומי פלאג אין, ואז יש שם 3 אפשרויות כאלה, רשת, וידאו ועוד משהו. באחת מהם יש סקאלה שצריך להזיז לאמצע וזהו, מאותו רגע ברגע שתצלמי ותעתיקי לצייר זה לא יעשה מסך שחור
בהצלחה!

rinatt1

New member
וחזרנו לסריגה- מוכנים..היכון.. צא...שיפי ולאו

שיפי ולאון תודה רבה omer719 הצלחתי!!

rinatt1

New member
גם אני לא אתפלא.. וגם לא אתפלא שיוציאו את

יוסי ועינב בתוכנית לא בסדר כמו תמיד. ויצנזרו את רשל"ץ ויראו כמה כיף להם, וכמה הם נחמדים.. כרגיל!!!

תמנונה

New member
יאלה יאלה שוב רנין שפרה וכו' אשמים

נראה אותכם במקומם? למה לתת להם רעיונות? למה? יוסי עינב ואיתי הרכלן והתככן בסדר?

פלדי1

New member
כמו כל אוהדי השרץ , אין בך הגינות.

בודאי שאם הן לא הודיעו , הן אשמות. האח הגדול אמר להן להודיע לכולם על השינוי !!!!!

מישהו יודע למה נוסף להם חודש להישאר באח הגדול

הבנתי שעברו חודשים ונשאר להם חודש איך הוסיפו להם חודש ולמה?

דנה1982

New member
הסבר

כשהתחילה התוכנית לפני חודשיים, הודיע ארז טל שיש להם 100 יום להיות בבית. אבל, כמו שהדיירים בעצמם אמרו בשיחות ביניהם, יש סעיף בחוזה שאומר שתיתכן הארכה של עד 20 יום לפי שיקולי ההפקה. אף אחד לא הודיע רשמית על זה, לפחות לא לנו. ואל תשכחו שארז טל בירך את הדיירים כשהגיעו ל-50 יום, ואמר שהם בדיוק במחצית הדרך. כלומר הדרך היא 100 יום. בכל מקרה, גם אם זה נכון והאח הגדול הודיע לדיירים על הארכת המשחק, אני משערת שזה בגלל ההצלחה של התוכנית. כמו ש"הישרדות" נמרחה על פני חצי שנת שידור (והייתה הרבה יותר ארוכה מהזמן שבו הם היו על האי תכלס..), כך גם כאן קשת ראתה את ביצי הזהב של התרנגולת הזו והחליטה להאריך את החיים שלה. שיקול נוסף עשוי להיות העונה השנייה של הישרדות שצריכה לעלות מתישהו בחודשיים הקרובים בערוץ 10. יש להניח שערוץ 10 ידחה את עליית העונה עד לתום העונה של האח הגדול, כי זו תחרות ש10 יודעים שהיא יפסידו בה. לקשת יש אינטרס ברור למשוך את האח הגדול עוד קצת ולנצח את 10 אם יעלו עם הישרדות או לגרום להם לדחות את הישרדות כמה שיותר.

JasPoint

New member
לאון כבר קרא לה "קחבה" ורוסיה מטומטמת

מאחורי הגב כמובן

למעלה