עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

עכשיו שאני חושב על זה יוסי בובליל צבוע

מישהו זוכר למה הוא העלה את אשר החבר הכי טוב שלו על הגריל? אז למה הוא לא מעלה את איתי שאפילו יותר גרוע מאשר בעניין הזה? ואם זה לא נקרא צבוע, אז מה יותר צבוע מזה? ורק עכשיו שהוא ישב והסביר לחגית את הטקטיקה שלו, ירד לי האסימון לגביו.

ingel

New member
בובליל הגיע מעולם של כבוד

ולדעתו אשר השפיל את עצמו ובכך השפיל גם אותו(יש כאן רמז לקטע של מזרחיים אשכנזיים). בובליל יודע שיש אנשים בוילה שגם תיאמו הדחות ואף אחד לא בא ואמר לו סליחה אז מה פתאום שאשר יתרפס בפני מישהו שלפני שבוע תיאם להדיח את חבורת הבובלילים. אני חושב שבאמת אשר יצא לא טוב והוא התרפש בפני אדם שהצביע גם לו. עובדה ששכחו את אשר ואף אחד לא מדבר עלו.אם יוסי היה מודח כולם היו עדיין מתגעגעים אליו. אשר עכשיו פשוט מתנהג כמו זונה ומתחנן בתקשורת שיתנו לו לככב בפרסומות.אבל מה יש באשר?מי זוכר אותו? הגימיק היחיד שעבד לטובתו זה הכיפה.בגלל זה אהדו אותו לא בגלל הפנינות שיוצאות לו מהפה. אז שילך לסניף הדואר ושיבכה שהוא היה מספיק טיפש כדי להדיח את עצמו.אם הוא לא היה מדיח את עצמו הוא היה עדיין בתוכנית. אשר עכשיו נאחז עדיין בפרסום שלו מהאח הגדול ובכל כתבה הוא מתחנן שינתנו לו קצת כסף.בגלל זה יוסי הדיח אותו כי הוא עלוב שמסתתר מאחורי הכיפה הצדקנית שלו. יאאלה שיחזור לטבריה ושישאר בזכרונינו כטיפש שלא הגיע לו להישאר בוילה.

a10a

New member
לא נשאר תקציב השבוע בגלל ליאון ושפרה..

שפרה מתלשים בחדר-100 ש"ח פחות ליאון בלי מיקרופון והאח הגדול מעיר לו 100 ליאון לא שם עליו וממשיך לדבר בלי מיקרופון, האח הגדול מעיר שוב -עוד 100 ליאון ממשיך ללשם וממשיך לדבר, האח הגדול מתעצבן ושו מעיר לו-עוד 100 בשיחה של 5 דקות-400 ש"ח הלכו וכן גם שילשום בלילה כששפרה בכתה במקלחת-היא סרבה לשים מיקרופון כדי שלא ישמעו אותה בוכה ואז צבר אמר לה -אני זכיתי במשימה בזכותי יש 600 ש"ח- אז את יכולה לבזבז אותם... חוצפן לא ידעתי שזה כסף שלך!!! אז עינב וליאון צריכים לחלוק את הכסף של המשימה הקודמת בינהם! זה רק חלק מהדברים.... הם כל הזמן מתלחשים צבר ושפרה, ליאון ושפרה, רנין ושפרה.. פשוט אנשים מגעילים שחושבים רק על עצמם!!!! ואז שפרהומרת שבגלל הבובלילים אין תקציב...בגלל ששכחו פעם לשים מיקופון..... שפרה יאללה תדיחי את עצמך ותעופי מהר!!!!!!!!!!!!!!

beep beep

New member
זונות חברתיות שדופקות בכוונה את הקבוצה !!!

שימו לב לטקטיקה החדשה של שפרה צבר וליאון - לגרום בכוונה לקנסות על מנת לדפוק את הקבוצה ובמיוחד את המעשנים ואת שחר שאוכל יותר מכולם. האח הגדול חייב לפרסם לדיירי הבית את שמות הדיירים שגרמו לקנסות.

KroKodil1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

יש עוד
בין הכוסיות ללא ספק...

morPUMA

New member
"כמו מטומטם הולך אחריך.. טמבל!" חחחחחחחחחח

אחחחח יוסי יוסי

hobitit29

New member
על כאפות וטפשות

שחר מספר שהוא היה בקניון וראה גבר שמעיף סטירה לחברה שלו "העיף לה כאפה שמעיפים לגברים, לא כאפה שמעיפים לנשים, {!] ואז ונסה אומרת :,"אולי זה הגיע לה" עצוב..

ונסה הזאת דוחה!!

אוכלת חמין עם הידיים ועכשיו הם החדשים דנים על זה איתה,והיא כרגיל מזלזלת בהם

כתבה בעיתון

מי קרא את הכתבה שבמוסף שבעה לילות של ידיעות אחרונות על דיירי בית האח הגדול. ממש עצוב עד כמה נמוך יכולה הפקה לרדת כדי לעשות רייטינג. בתחילה היה די מעניין לשמוע שיחות ואפילו ויכוחים בין האנשים, היום לאחר קריאת הכתבה ולאור כניסת הדיירים החדשים התוכנית קצת מאבדת מרצינותה ומעניינה וחבל. מעניין מי יהיה הראשון שיתבע את ההםקה על הטיית המשחק.

למעלה