עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

Q u a Q u a

New member
האמת שאפילו עליי היא כבר מתחילה להימאס...

באמת... מאז תחילת התוכנית אני נעה בין רגשות הערכה לרגשות סלידה מעורבים כלפיה אבל נכון להיום אני מרגישה שהיא מאוד לא אטרקטיבית בעיניי... היא נעשתה מאוד טרחנית, מביך לי לראות את כל סיפור האהבה המוזר הזה על המסך, אני לא מבינה איך בחורה שחשבתי שמעריכה את עצמה כמו שפרה לא מבינה ומפנימה שצבר לא מעוניין בה, וכל ההתנהלות שלה בימים האחרונים, הצחקוקים המטופשים אליו, חוסר הבהירות בשיחות איתו, מעצבנים אותי. אני לא מחפשת אותה כבר על המסך, והאמת שהיא כבר לא ממש תחסר לי במידה ותודח. היא הפכה לדמות סטטית, וזה לא מה שאני מחפשת לראות.

דנה1982

New member
אוף לא שומעת כלום!!

הם עדיין מדברים על נושא ההדחה?? או שעברו למשהו אחר? לא מצליחה לשמוע. שמתם לב שהם באותה התנוחה כבר שעה?

הם מדברים על ההצעה המפתה של אינה לשפרה

ועל זה ששפרה היתה מוכנה ללכת עם זה הכי רחוק שאפשר רק לראות את התגובה של אינה. לאון:היא הטעם שלך?? שפרה ממש לא ,רק בשביל לראות את התגובה שלה.

כל הכבוד ליוני, גבר כלבבי ../images/Emo45.gif

ונסה הנחשית ניסתה לגייס אותו למחנה הבובלינים והוא בתגובה מסרב ואומר לה שהוא מעוניין לבחור לבדו למי הוא יצביע. ורוצהל בדוק בעצמו מי נגד מי ומה הולך... על כך לבד הוא זוכה אצלי לנקודות.

ונסה מרגיזה אותי ברמות

חצופה שעוד מעזה להעמיד אותו במקומו ובינתיים לרוץ לספר ליוני ולחדשים שהוא מאוהב בה בטירוף והיא לא אוהבת אותו תשמעו אם היא לא אוהבת אותו ואין לה משיכה מינית אליו מה הם היו עושים שם מתחת לשמיכה אם זאת לא פרייחה מי כן אני הייתי מעמידה אותה להדחה רק שאף אחד לא שואל אותי וחבל

11134

New member
היא מעלה לי את הסעיף. שקרנית. שתעוף

לגבי איתי, אני מאוד מקווה בשבילו שיעמוד על שלו, וימשיך לא לתת לה לטפס עליו, אחרת אפילו לי יתחיל להימאס ממנו.

אני בעד ...

אני לא חושב שאנחנו יכולים " לשלוח מישהו הביתה " . אבל אני חושב שמבין כל הדיירים הותיקים עדיף לנו כצופים שונסה היא זו שתהיה מודחת . היא הרבה פחות חשובה לעלילה מאשר : שפרה , צבר , רנין , יוסי , עינב , לאון ואפילו איתי . התרומה העיקרית שלה היא ההתחכחות על הרגליים של כל גברבר פנוי שעובר שם באיזור כמו איזו חתולה שמנסה לסמן טריטוריה . וזה רק זמני עד שגם ליוני ימאס ממנה ואז היא תחזור לאיתי או שמא תנסה את אופצית שחר ? בנינו , לא בא לי לגלות את ההמשך של הסאגה הזו והייתי שמח אם היא היתה מופסקת .

רואים שאנשים כאן לא מעודכנים...

ונסה כבר ניסתה את אופציית שחר, היא פתחה את דלת המקלחת שהוא התקלח וביקשה לראות לו את ה"מה שמו". שחר התרגז וסגר את הדלת. ואח"כ סיפר ליוסי ולחבר'ה על זה בשיחה ביניהם ליד הבריכה.

שוב פעם תרגיל המקלחת ?

היא כבר התחילה למחזר ? יש לה רק 2 תרגילים ... 1 . תרגיל המסאג' . 2 . תרגיל המקלחת . אותו היא גם עשתה לצבר . תודה על העידכון . כן , מסתבר שאני לא מעודכן

Q u a Q u a

New member
מאיפה אתה יודע כמה תרגילים יש לה?

יצאת איתה בעבר? אתה מכיר אותה באופן אישי? אתה בטוח שמדובר בתרגילים? לא מתאים לך להיות שיפוטי כל כך.

זה לא שיפוטי

לא כתבתי שזה רע או טוב . ואלה אותם התרגילים שהיא הראתה כלפיי 4 גברים בתקופה של חודש . אולי יש לה גם תרגיל שמשלב סוס ... אבל אני רק תיארתי את מה שראיתי עד כה .

omer719

New member
סתם כינויים אני חושב.

למשל לעינב הרבה פעמים קוראים בובלילונת וכאלה... לא משהו מיוחד אני חושב

למעלה