החדשים אני יתמקד ביוני יוני מתכוון לכבוש את וונסה עינסב אפילו שפרה ברשימה שלו הבחור מניפולטיבי הוא התחתן עם אשה בחו"ל רק בשביל לקבל גרין קארד( שימו לב שעינב קלטה אותו.וונסה נפלה במלכודת שלו)
מתברר שהוא ממש לא הטיפש והאהבל שהוא מציג את עצמו, הכל אצלו הצגה. הוא גם סיפר לה שהוא קיבל טיפ חזק מ"מישהו" שמנחה אותו לאורך כל המשחק. מתברר שבובליל גם משחק סנוקר וגולות וטוען שהוא עדיין לא התבגר בנפשו. הוא גם אמר לה שכבר מהשבועיים הראשונים שלו בוילה הוא החליט לגרום לויכוחים וריבים בין המתמודדים, בכדי שיהיה "אקשן" כהגדרתו.
מעצמו טיפש, או לפחות מציג את עצמו ככזה. אני ממש לא חושב שבובליל טיפש, אבל אני כן חושב שהוא צבוע. וההוכחה הכי טובה לצביעותו זה מה שציינתי לגבי אשר החבר הכי טוב שלו בבית האח הגדול שהוא תקע לו סכין בגב.
הוא סיפר שבשבוע הראשון (הראשון בלבד) הוא עשה מנדראז' על סמך טיפ שהוא קיבל ממישהו. (הוא כבר דיבר על זה כמה פעמים בתכנית וסיפר שאחרי השבוע הראשון הוא הבין שזו היתה טעות ואז הוא התחיל להיות עצמו.) הוא לא אמר לה שכבר מהשבועיים הראשונים הוא החליט לגרום לויכוחים. הוא אמר שרק בשבוע הראשון הוא גרם לויכוחים בכדי שיהיה אקשן. הוא סיפר שהוא זוכר את הטיפ הזה לאורך כל המשחק. הוא לא סיפר שהטיפ הזה מנחה את התנהגותו - להיפך.