עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

3pac היחיד

New member
דחוף תיכנסו לאתר NRG יש שם כתבה על המתמודדים

החדשים אני יתמקד ביוני יוני מתכוון לכבוש את וונסה עינסב אפילו שפרה ברשימה שלו הבחור מניפולטיבי הוא התחתן עם אשה בחו"ל רק בשביל לקבל גרין קארד( שימו לב שעינב קלטה אותו.וונסה נפלה במלכודת שלו)

בובליל מסביר עכשיו לחגית את הטקטיקה שלו

מתברר שהוא ממש לא הטיפש והאהבל שהוא מציג את עצמו, הכל אצלו הצגה. הוא גם סיפר לה שהוא קיבל טיפ חזק מ"מישהו" שמנחה אותו לאורך כל המשחק. מתברר שבובליל גם משחק סנוקר וגולות וטוען שהוא עדיין לא התבגר בנפשו. הוא גם אמר לה שכבר מהשבועיים הראשונים שלו בוילה הוא החליט לגרום לויכוחים וריבים בין המתמודדים, בכדי שיהיה "אקשן" כהגדרתו.

ingel

New member
מזה מסתבר שהוא לא טיפש ואהבל

למה עושים ממנו טיפש.הבנאדם לא טיפש. די כבר.

זה לא אנחנו שעושים ממנו טיפש, זה הוא שעושה

מעצמו טיפש, או לפחות מציג את עצמו ככזה. אני ממש לא חושב שבובליל טיפש, אבל אני כן חושב שהוא צבוע. וההוכחה הכי טובה לצביעותו זה מה שציינתי לגבי אשר החבר הכי טוב שלו בבית האח הגדול שהוא תקע לו סכין בגב.

ח מ ס ה

New member
אי ההצבעה של אשר גרמה להעלאתו של יוסי לגריל

לכן אני לא חושבת שיוסי תקע סכין בגב לאשר, כי אשר עצמו גם תקע סכין בגב של יוסי. אשר ידע שאם הוא לא מדיח את שפרה וצבר הוא מסכן את יוסי ועינב.

לידיעתך, אשר העלה לגריל את יוסי בשבוע השני.

מעבר לכך, אשר בעצמו מודה היום שהדרך שהתרפס מול ש"צ היתה לא לעניין.

beep beep

New member
דבריך לא תואמים כל כך את המציאות

הוא סיפר שבשבוע הראשון (הראשון בלבד) הוא עשה מנדראז' על סמך טיפ שהוא קיבל ממישהו. (הוא כבר דיבר על זה כמה פעמים בתכנית וסיפר שאחרי השבוע הראשון הוא הבין שזו היתה טעות ואז הוא התחיל להיות עצמו.) הוא לא אמר לה שכבר מהשבועיים הראשונים הוא החליט לגרום לויכוחים. הוא אמר שרק בשבוע הראשון הוא גרם לויכוחים בכדי שיהיה אקשן. הוא סיפר שהוא זוכר את הטיפ הזה לאורך כל המשחק. הוא לא סיפר שהטיפ הזה מנחה את התנהגותו - להיפך.

Yaki J

New member
רוכב הכוכבים נמצא פה להלל כל היום את אינה

ופועלה, ואם הוא צריך להמציא דברים כדי ללכלך על מתחריה, אין לו בעיה עם זה.

../images/Emo4.gif נראה לי

שגם זה ניק מפוברק של אחד משלושת האחים מארקס של הפורום, לפי ההנאה שלו לכתוב תמיד ההיפך מההיגיון ולעורר פרובוקציות.

למעלה