עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

../images/Emo41.gifעידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11../images/Emo41.gif

לפני הצהריים, וכבר השרשור הקודם מפוצץ
אז את כל העידכונים והתמונות תעבירו לכאן
נא לשרשר
ולהתנהג בהתאם
דיון נעים
ושבוע טוב

נועה21

New member
אולי כאן יענו לי על השאלה-כמה מדיחים?

לא כמה מעלים להדחה. אלא כמה דיירים יעזבו את הבית ביום שלישי? לפי מה שזכור לי ארז טל אמר ששניים, אולי ככה יהיה סיכוי יותר גדול ששפרה תעזוב?

רוניתה08

New member
אבל באמת יש הרבה שאוהבים אותה

ולפני שאתם זורקים שלא אוהבים אותה יש גם המונים שלא סובליים את הבובליים וזה לא משנה את העובדה שיש הרבה שתומכים בהם מעל לאחרים

אורישקי

New member
זהו שמספר האוהבים אותה

משתווה למספר השונאים שלה ואפילו גדול יותר. מצד אחד אנשים מדברים על "בפייסבוק קמות קבוצות נגדה והיא עדיין נשארת במשחק" ואז מגיבים להודעה שלי שלשפרה וצבר יש יותר חברים בפייסבק מלעינב "הפייסבוק לא משפיע כל כך"

רוניתה08

New member
לרוב זה בא ביחד

אם ההצבעה הייתה נגד מועמדים ולא בעד אולי היא כבר הייתה הולכת אבל הבובליים היו הולכים הרבה קודם

אורישקי

New member
משהו כזה

אם ההצבעה הייתה נגד לדעתי סביר שדווקא מתמודדים כמו בוריס ג'ני ואיתי היו מגיעים רחוק כי לא שמים לב אליהם. אבל כשזה בעד יש מתמודדים כמו שי שיש להם המון שונאים אבל מספר אנשים שרוצים שיישארו,לכן לדעתי אם כשכולם עמדו להדחה ההצבעה הייתה נגד,היינו מוצאים את שי בחוץ.

אלוהים יסלח לי אינה מעצבנת ברמות../images/Emo4.gif

ליאון ושיפרה וצבר גם יוני קיבל קריז על אינה הזו יו מיסכנים איזה סבל אני מתה להשיג תתמונה שאינה עשתה עם הידים כמו הילדים שהיא דיברה עם שיפרה במטבח ועשתה תנועה שהיא עפה כמו ברווז קטן יו נקרעתי

../images/Emo7.gif מי יכול לדאוג לתת אוכל לחתולים שנולדו שם?

הבנתי ששחר כעס שונסה נותת לגורי החתולים טונה מהתקציב אז מי שגר ליד נווה אילן תנסו לדואג להם בבקשה

למעלה