עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

longleggedlady

New member
בניגוד למה שכתבת

אם יוסי או עינב ילכו זה כבר יהיה משעמם ..יוסי כל כך מצחיק שהצלמים כבר צוחקים..אחרת יהיה ונסה עושה צמות לאינה שעושה פוזות לשחר שעושה צעקות לשפרה שעושה עיניים לצבר שאופה עוגות ..אשכרה נרדמים

ordiki

New member
בגלל זה

עינב ויוסי צבר ושפרה צריכים להישאר עד הסוף וזה ישמור על עניין ממש עד הסוף.

ונסה מגעילה אותי בהתנהגות שלה

בהתחלה הייתה נסבלת היא והשאגות שלה, החוטיני ,היציאות שלה,העברית המתובלת המתוקה בצרפתית, אחרי זה ההתנהגות שלה מול איתי הטוב לב שהיה פודל ממסג' שלה והכל מתוך אהבה, היחס המגעיל שלה כלפיו השטלתנות שלה אליו ההשתלחויות המכוונות והמעליבות שלה לאיתי על אף..כל מה שעשה בשבילה,ועל אף שהיא יודעת כמה אהבה יש לו אליה , והנה הגיע סוסון (ולא כוסון לדעתי ) שעשה שיעורי בית וסימן כבר את וונסה, דייר סטלן שבא להסתלבט ברוגע ולשבת בבטלה בבריכה ,למה לא? יש חתיכה שרוכבת.. יש סיגריות יש אוכל ויש את ונסה ששלחה אליו את הלסו.. ונסה התנתקה נתק מוחלט מהדיירים הישנים למעט ישיבות של "יעני וביחד" עם הותיקים כשהיא חוברת דווקא לאינה החפרנית שאיתה היא תופסת ראש,שתיהם מצאו אחת את תאומתה של השנייה,הנתק הזה מלווה בשטויות שבושה לראות,ביציאות מגעילות גסות ,של מה גודל הזין כולל שיר עם אינה על האובייקט הזה..ושחר תראה לי את הטוסיק שלך..(גם כם אהבל שהראה לה),ורכיבה פה על יוני זיוני ומיזמוז שם..ומילים שלא משתמעים..השיא מבחינתי זה היה לראות אותה טסה למקלחת ועולה על הכסא השחור כשאינה אחריה ושם היא מנסה לטפס ולהציץ על יוני במקלחת.,זה היה מגעיל,תת רמה נמוכה מתחת לחגורה שני שיבר,שאני לא יודעת מה מצאו בה כשראיינו אותה לתוכנית,האם ביקשו ומצאו אחת עם כל דפוסי ההתנהגויות האלה וזה התאים להם בינגו? בטוח שכן! אני מצביעה להדחתה אף אחד לא ירגיש בחסרונה ויבכה כשהיא תלך

droriko

New member
אני לא נעלב מסתם ניק ניים

בטח אל מאחד שאני מגיב לו רק כשהוא פונה אלי (ולא מאלה שאני מנסה לנהל איתם דיונים בפורום)

ShukyD

New member
בכל מקרה סליחה אם פגעתי בך

ובסך הכל ביקשתי ממך להעלות את הסקר שאתה מעלה כל שבוע לא מבין מה התוקפנות, אני בד"כ בכלל לא מדבר איתך

shy6

New member
לונסה אין סיכוי

למרות שבלינק הזה היא מובילה.

shy6

New member
אין סיכוי

בסקר של ווינט שהוא קצת יותר משקף, ונסה נמצאת במקום האחרון בין דיירי הבית הישנים. והכי גרוע, הפרק שישודר הערב לא יעשה לה טוב! בניגוד גמור לשפרה וצבר שהפרק יעניק להם עוד הרבה נקודות. הערב כנראה יראו את ונסה נמרחת על יוני בעוד היא משאירה את איתי מאחור ומתיחסת אליו כזיכרון בלבד. את שפרה יראו בדיוק ההפך, בצד השני, היא הקורבן, הכניסו בחורה חדשה וצבר שם אליה פחות לב. היא בטח הוציאה טונות של דמעות בחדר של האח הגדול, הערב נראה את זה וזה ישפיע מעוד על המצביעים.

שנאה היא אחת המוטיבציות החזקות שיש

אם יוסי לא יהיה ברשימה, מה יעשו כל אלה שרגילים לסמס שלו? יהיה להם מגרד באצבעות. אני משוכנעת שמול השלושה, יהיו רבים שירצו לראות את צבר או את שפרה בחוץ. שנאה היא אחת המוטיבציות החזקות שיש. אני מעריכה שיהיו רבים שיצביעו לונסה רק כדי לראות את שפרה או את צבר הולכים. היו כאלה שלא סבלו את שפרה אבל הצביעו לה רק כדי לראות את שי הולך (כי אותו שנאו עוד יותר). בנוסף, אפשר להעריך שרוב חובבי צבר הם חובבי שפרה וההיפך. משמע, חלקם יפצלו את את ההצבעה שלהם לשניהם. ההצבעות של שניהם יהיו במספרים קטנים יותר אלמלא רק אחד מהם היה מועמד להצבעה. אולי לא 50%, אבל בטח שאף אחד מהם לא יקבל את 100% אם היה מועמד לבד. בקיצור, אני מעריכה שונסה נשארת אם השלישיה העומדת להדחה היא ונסה, צבר ושפרה.

למעלה