ונסה מגעילה אותי בהתנהגות שלה
בהתחלה הייתה נסבלת היא והשאגות שלה, החוטיני ,היציאות שלה,העברית המתובלת המתוקה בצרפתית, אחרי זה ההתנהגות שלה מול איתי הטוב לב שהיה פודל ממסג' שלה והכל מתוך אהבה, היחס המגעיל שלה כלפיו השטלתנות שלה אליו ההשתלחויות המכוונות והמעליבות שלה לאיתי על אף..כל מה שעשה בשבילה,ועל אף שהיא יודעת כמה אהבה יש לו אליה , והנה הגיע סוסון (ולא כוסון לדעתי ) שעשה שיעורי בית וסימן כבר את וונסה, דייר סטלן שבא להסתלבט ברוגע ולשבת בבטלה בבריכה ,למה לא? יש חתיכה שרוכבת.. יש סיגריות יש אוכל ויש את ונסה ששלחה אליו את הלסו.. ונסה התנתקה נתק מוחלט מהדיירים הישנים למעט ישיבות של "יעני וביחד" עם הותיקים כשהיא חוברת דווקא לאינה החפרנית שאיתה היא תופסת ראש,שתיהם מצאו אחת את תאומתה של השנייה,הנתק הזה מלווה בשטויות שבושה לראות,ביציאות מגעילות גסות ,של מה גודל הזין כולל שיר עם אינה על האובייקט הזה..ושחר תראה לי את הטוסיק שלך..(גם כם אהבל שהראה לה),ורכיבה פה על יוני זיוני ומיזמוז שם..ומילים שלא משתמעים..השיא מבחינתי זה היה לראות אותה טסה למקלחת ועולה על הכסא השחור כשאינה אחריה ושם היא מנסה לטפס ולהציץ על יוני במקלחת.,זה היה מגעיל,תת רמה נמוכה מתחת לחגורה שני שיבר,שאני לא יודעת מה מצאו בה כשראיינו אותה לתוכנית,האם ביקשו ומצאו אחת עם כל דפוסי ההתנהגויות האלה וזה התאים להם בינגו? בטוח שכן! אני מצביעה להדחתה אף אחד לא ירגיש בחסרונה ויבכה כשהיא תלך