עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

בגלל זה חייבים להצביע לונסה

לכתו של צבר תצער את שפרה מאוד מאוד ככה גם נראה דמעות היא גם תתחיל להבין שהקבוצה שלה לא אהודה (להזיכרך את המשפט: "אם אתם אוהבים אותי תצביעו לצבר"?) גו ונסה!!! (אפילו שזה לא יפה מה שעשית לאיתי, אבל את עדיין הרבה יותר שווה מהשצים)

לא אהבתי ששיפרה הלכה לאח הגדול בקשר לשחר כנסו

שיפרה מקבלת שוק מהמראה ומהקול של שחר שהיה ויכוח על השוקולד שלה שחר לא פחות צעקן משי שיפרה יקרה שלי אז איך את מגזימה אם כל הכבוד שאני מחבבת אותך שיפרה יקרה תלמדי להיות סבלנית גם לאנשים אחרים שחר ללא ספק מיותר שם אבל בכל זות תנסי להיות נחמדה

מעלים להדחה רק שניים

ואלו יהיו יוסי ועינב. עינב תיבחר להיות מודחת ויוסי יוותר לה ויתנדב להיות מודח במקומה ובא לציון גואל, שמחה בבית קורנפלד ועצב בבית הרב פינטו.

זואי35

New member
עינב לא תבחר להיות מודחת

היא בחורה פיקחית ואני סומכת עליה שלא עשתה את זה, השמחה שלך מוקדמת מדי. למרות שאני כל כך רוצה לראות את שפרה בחוץ, הפעם הייתי שמחה אם וונסה תלך לפניה, ההשפלה שעושה לאיתי גורמת לי להסתכל עליה בבוז גדול. בחורה חסרת בושה וזולה ברמות על.

ונסה מכניסה חיים לבית

מי שיצביע להדיח את עינב זה חגית, אינה, יוני, ונסה, צבר. מי שיצביע להדיח את יוסי זה כולם חוץ מעינב ואיתי

no nick 1989

New member
נראה לך ?!

שחר מת על יוסי הוא לא יצביע לו גם יוני מסתדר איתו והוא לא יצביע לו אינה תעדיף להצביע לצבר ושפרה ולא ליוסי ונסה אני גם לא בטוחה שתצביע ליוסי בקיצור יוסי יועמד להדחה ברור,אבל לא צריך להגזים,לא כולם יצביעו לו :) מי שכמעט כולם יצביעו לו(אולי אפילו צבר) זו שפרה..

זואי35

New member
לגבי יוסי..

אתה אולי צודק...רק שהפעם זו ברירת מחדל, אבל גם אם לא היה כך, מה הפלא?, הרי זה בגלל שהם פוחדים מהעוצמות שלו.. לגבי עינב, ממש לא הייתי לוקחת את ההימור שלך ברצינות.. קודם כל צבר מדיח את וונסה ואיתי באופן קבוע.. לגבי חגית , יוני ואינה, עוד מוקדם לדעת, רק היום נבין מי נגד מי באמת. במשחק הזה הופתענו לא פעם..

bar143

New member
לא נראה לי שאינה תצביע לצבר ,

אולי לשפרה אבל לא לצבר . היא גם אמרה בהתחלה שהיא רוצה אותו .

עדכני888

New member
אינה תצביע לשפרה בטוח!!!

הסלבס החדשים שלנו מתחילים להתקוטט... למרות שאינה עדיין לא סלבית כמו שפרה המהממת..

oritr69

New member
לדעתי יוסי לא יהיה מועמד השבוע!!!!!!!!!!!!!!!

כי טיפש מי שיצביע לו בבית

תגידו אתן חיות בסרט, עוד לא הבנתן שונסה שיפרה

וצבר-מודחים ביום! עזבו את יוסי ועינב במנוחה.

אלKטרה

New member
מסכימה בהחלט ../images/Emo45.gif

בהתחלה אהבתי אותה, חשבתי שהיא מקסימה, אבל הצורה שהיא מתנהגת לאיתי - פשוט מגעילה.

צאטמן14

New member
בוז

גם לבגוד יש צורך לדעת,,,,, בגידתה של וונסה באיתי זאת התעללות ולאיתי לא מגיע וכשאני חושב על זה,,, עדיף כעת ולא אחרי התוכנית שתבגוד בו ,, איתי מילה אחת לי אלך - מי שלא רוצה אותך אחי ,, לא ראוייה לך

למעלה