עידכונים מהוילה - ערב ראש השנה - יום 29

omer719

New member
../images/Emo41.gifעידכונים מהוילה - ערב ראש השנה - יום 29../images/Emo41.gif

כל העידכונים מהערב-לילה של ראש השנה, אתם מוזמנים לשרשר לפה!
ושתיהיה שנה מופלאה לכולנו!

droriko

New member
יצא לי לראות עכשיו האחות הקטנה עם ערן זילברמן

ואין אירוע שהמשפט "מהומה על לא מאומה" יתאים לו יותר מזה . לפי התיאורים בפורום חשבתי שערן בא עצבני לפורום והוציא את הצד האפל החבוי בו (אם יש כזה בכלל). כבר חיכיתי שיעלו את זה לאתר בציפיה מטורפת , בסופו של דבר התברר שערן התנהג שם כמו בוילה - היה נחמד וחייכן (באנה הוא לא מפסיק לחייך!), ולצד אפרת אברמוב החריפה להחריד הוא גם נראה כמו ילד חמוד ונבוך כזה . אגב אני שם לב שיש איזשהוא קטע קבוע כזה בתוכנית, שעידן קפון (הנוד) מגיע לתוכנית ואומר "בפנים" למודח את מה שהוא חושב עליו והמודח כביכול צריך ליהות מבועת (כי עידן קפון הוא בטח בן אדם מפחיד,ככה כתוב בקבוצה שלו בפייסבוק) אבל בפועל כל מודח בתורו מחכה שהאידיוט יסיים לדבר רק כדי להשפיל אותו ("נראה לי עידן צריך לעמוד על כיסא כדי שנדבר בגובה העיניים""למה לא הביאו את דן מנו?"ועוד ) ללא ספק מגמה מבורכת.

rosedal

New member
ערן ממשיך להוציא עצמו מגוכך בכל הזדמנות

שרק ניתנת לו. התירוצים שלו עלובים. הוא התגלה כשקרן גדול.

droriko

New member
למה תירוצים ?

אמר שהוא התחבר לרנין? באמת התחבר אליה אמר שהתחבר לליאון? באמת התחבר אליו כמו שראית גם לא היתה לו בעיה לחבק את אסי עזר ואני מאמין לו כשהוא אומר שהסיפור עם הטיל לאו מפוברק. אף פעם לא שמעתי על ישראלי שהשתף בזריקת טילי לאו על חיות? אני בטוח שגם אתה לא אנשים לדעתי אנשים מתקוממים על הפרומו לתוכנית ולא מוכנים לסלוח לו

FreshF5

New member
הבחור אידיוט, מנסים לדבר איתו לעומק

וחצי מהראיון הוא אוחז בתירוץ: שיחקתי דמות. יצא אידיוט.

שיפרה ישנה

לא קצת מביע זילזול כאילו מה נסגר עם הבחורה הזו... יוסי ורנין יושבים ומדברים על דת איזה חמוד יוסי! בנימה זו אאחל לכולם חג שמח ושנה טובה והכי חשוב בתאבון!

שיפרה מגעילה אותי מעכשיו!!!

גועל נפש פשוט גועל נפש רנין שהיא נוצריה קמה עם כולם התארגנה התאפרה הסתדרה לחג מחכה לכולם שיחזרו מבית הכנסת ושיפרה החוזרת בשאלה מזלזלת בחג שלה -בראש השנה שינה ולא קמה בכלל ומכבדת את החג הזה.. חצופה צריך להעיף אותה בהדחה הבאה רק על החוסר התחשבות ועל הזלזול שהיא מביעה לא רוצה את שיפרה בוילה - לא מגיע לה משעממת!! ומאוכזבת ממנה מאוד חשבתי שהיא אדם אחר אבל טעיתי ומזל שצבר לא שם על פוסטמה כמוה

לא מעיפים אף אחד..

יש שבוע חופש ואז נראה את מי אפשר להעיף אז אין מה לדבר על זה עכשיו רק לנתח את המצבים

droriko

New member
תכלס

אני זוכר איך בשני כולם כאן כתבו כמה שנעמה היא נוראה לתוכנית ופתאום בראשון ברגע האמת זה השתנה ל"חייבים להעיף את ערן, נעמה היא בעצם לא כזה גרועה" לאנשים כאן אין יותר מדי אינטגריטי, הם משנים את הדעה שלהם כל יום

lavender4

New member
מסכימה לחלוטין

תכלס אני הכי אוהבת לשמוע את השיחות של שפרה, הם מעניינות ואינטליגנטיות. היא בהחלט מעלה את הרמה של האנשים שם. וזה שהיא מחליטה לא להיות בבית הכנסת לא צריך לגרום לאנשים להתקומם נגדה. היא הולכת עם האמת שלה. ואם היא היתה מגיעה לבית הכנסת דווקא זה היה מעשה צבוע ולא יפה.

יNOT

New member
אין אפשרות להעיף אף אחד !

ההצבעה היא על מי שאתם רוצים שיישאר בווילה. זה הכל. אני לא מבין את הקושי לקלוט את ההבדל בין: הצבעה להדחת מתמודד מהווילה לבין הצבעה להשארת מתמודד בווילה השליטה שלך היא מינורית, כי אתה צריך לקחת בחשבון גם את שאר המיכלול של המצביעים. הדרך היחידה שתהיה למישהוא השפעה (וגם זה בספק ) זה אם הוא/היא יצביע לפחות 30 פעם. (לידיעתי יש מישהיא בפורום עם התחביב הזה )

מה נפל האסימון ( או כרטיס הסים ) ?

או שאתה ציני ? בכל מקרה שפשפתי את עיניי פעמיים וקראתי 3 פעמים ...

יNOT

New member
זה היה רק כדי לתמוך בטענה שלך

אני באמת ציפיתי שאחרי שאתה כתבת את זה , והברת את זה בצורה רהוטה אנשים יבינו...אבל לא נראה שיש לזה, או בכלל להיגיון השפעה. אנשים רוצים להאמין "בכוחם" שהם אילו שמדיחים
שיבושם להם, אי אפשר לפתוח לאדם עיניים בכח.

פיקו בו

New member
אני כותבת לכם בתור

בת שגדלה בבית דתי ברגע שאתה חיי במשפחה כזו שחנקה אותך ואתה מאבד את האמונה אתה הכי אנטי בעולם.. אבל זה יעבור לה שהיא תראה את עצמה בתוכנית אחרי ותבין..

metrosexual

New member
לא נכון בד''כ חוזרים בשאלה

נשארים עם האמת שלהם(עשיתי מחקר) אולי כי לא רוצים להודות בזה שהם טעו או משהו...אז שום דבר לא ישנה את אמונתה ודרכה!

פיקו בו

New member
אני יש לי מלא חברים דתלשים

ובהתחלה הם היו הכי אנטי בעולם...לאט לאט הם נרגעו ומצאו את דרכם.

metrosexual

New member
אני שוחה בחברים דתל''שים

כשאתה דתל''ש אתה מחפש חברים שדומים לך ולא ראיתי מישהו שחזר ורובם אנטי דתיים (רק אחד מתוך 8 די שומר דברים)

פיקו בו

New member
אממ

תראה לא באה להתווכח איתך מי מכיר יותר דתלשים.. אני יודעת שהמשפחה שלי הרוב בה דתלשים 5 מתוך 7 ורק אני לא סגורה מה אני ואמא שלי דתייה.. אני חייה במושב דתי שהרבה חוזרים בשאלה ובכלל בחברה הדתית שבה אני חייה ישנם הרבה מאוד. זה לא סותר שגם אתה מכיר/חי את זה. אבל לא הבנתי את הפאונטה של מה שכתבת?

metrosexual

New member
יש הבדל ענק בין דתל''שים וחרד''לים

האמת אני התכוונתי לחרד''לים דתל''שים בעיקרון הופכים להיות מסורתיים....חרדל''ים חילוניים לגמרי

למעלה