עידכונים מהוילה - ערב ראש השנה - יום 29

cookies10

New member
אף אחד לא גזען טעות גסה

מספיק לשפוט את האנשים מהתגובה שלהם תני לאנשים להתבטאות את לוקחת הכל האישי כאילו פגעו בך... על ראש הגנב בוער הכובע... אם תקראי את ההודעה הקודמת אני לא דיברתי על רנין שהיא שרה בערבית מצידי שתשיר אני מדבר על ההפקה ותיקראי ותביני חוץ מזה לא שופטים את הכותבים בפורום נקודה. כי לא העליבו אותך אישית, וחבל שאת נפגעת מכל הערה קטנה...

ואם היא נניח ערבייה .

אז גם את הזכות להיפגע מהשטות שכתבת את שוללת ממנה ? וגם את הזכות להגיב ולהעמיד אותך על טעותך את שוללת ממנה ? בפורום גם לא נהוג לשפוט אנשים על פי תאוריות גזעניות כאלה או אחרות . אז את מצייתת לזה ? תתחילי לשפר את הערכים שלך , אני מבטיח שאני לפחות אצליח להדביק את הפער .

בכלל לא טעות גסה

קודם כל אני לוקחת אישית גזענות ואני לא מתביישת בזה ולאו דווקא בעניין האח הגדול אלא בכלל. אם כל אחד ירגיש כאילו פגעו בו כשהעירו איזו הערה גזענית נגד אוכלוסיות חלשות המצב ישתנה פלאים לטובה. דבר שני מה בדיוק הבעיה עם ההפקה ששידרו את זה בערב ראש השנה? כל העניין של התוכנית היא להראות מה שקורה באמת בבית הזה ולא מה שנח לך לראות. אם זה היה רק מה שהיית רוצה לראות, מראש לא היו מכניסים הומופוב שונא ערבים לתוכנית, כי אלו נחשבות תכונות מגעילות, ואפילו מי ששונא ערבים בעצמו לא ירצה לראות את זה, כי זה כמו להסתכל במראה. במקום אחד כזה היו מכניסים יותר דמויות כמו לאון שהוא כולו טוב לב כי זה כאילו הבנאדם הטוב האידיאלי. אבל כל הקטע בתוכנית היא להכניס אנשים שייצגו התנהגויות שיש לנו במציאות בחברה ושכל יום נתקלים בהם ולראות איך שונא ערבים מסתדר עם ערביה למשל וכו'.

droriko

New member
הזילזול שלה בדת זה עוד פאק אצלה

יוסי למשל אנטי דתי יותר ממנה אפילו, זה אחד שאין לו אפילו רגש לדת, היא כלום בשבילו. ולא תראו אותו בא לאשר ומתחיל להתנשא עליו בגלל הדת שלו ולנסות לשפיל אותו ליד כולם, כמו ששיפרה עושה. רק הדוגמא הזו יכולה להעיד על הבדלי הרמות ביניהם.

אבל אין ספק שאנשים שומרי מסורת או דת עשויים

להעיף אותה בגלל זה, ולכן אם היא רוצה להשאר, היא צריכה להעמיד פנים לפנות ולשחק את המשחק ולרצות את כולם.

metrosexual

New member
להיות מי שלא את על מינת לנצח?מגעיל

כמה אנשים מגעילים בפורום אחד! נראה כאילו כל הדוסים והנאצים שונאי ערבים התאספו בפורום האח הגדול

סתרת את עצמך

דווקא בגלל שליוסי אין קשר לדת והוא אדיש כלפיה הוא גם לא יבוא ויתווכח עם אף אחד על הנושא כי זה פשוט לא מעניין אותו. וכמו שציינת לשפרה יש רגש לדת, ולא כל הרגשות לדת צריכים להיות חיוביים. כל אחד ומה שהוא מאמין בו. מגעיל מה שקורה פה. אם שפרה היתה חילונית מלידה והיתה מתנהגת ככה אף אחד לא היה מתייחס אבל מפריע לכם לראות מישהי שהלכה נגד הדרך שגדלה.כל מה שטוב להורים שלנו טוב לנו? לכל אחד טוב משהו אחר. חוסר רגישות.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים ומחזק ! אם כי נראה לי שזה לא רק קשור לעברה של שפרה . יש כאן אנשים שמאשימים את רנין שהיא נוצריה באותן ההאשמות . יש כאן כזה טרנד אופנתי לכתוב שצריך לכבד את המסורת ( גם מצד אנשים שאין להם שום קשר למסורת ולא מאמינים בדת היהודית ) . מעניין מה אותם האנשים יגיבו כאשר החרדים יטענו שיש לכבד את המסורת בכל תחומי החיים . שכולם יכבדו את הדתיים ולא ייסעו בשבת לים נניח . ושנשים יתלבשו צנוע על מנת לכבד את החרדים . ועוד כהנה וכהנה דיני הלכה . אז באמת נתחיל לקבל מושג אמיתי לגבי כיבוד המסורת היהודית בקרב הציבור שיושב בראש השנה , צופה בטלביזיה ומגיב און ליין בפורום על כך ששפרה ישנה או שרנין קמה משולחן הקידוש . מה כלכך מסובך להבין במשפט " איש איש באמונתו יחיה " . כל עוד אשר לא כופה על אף אחד . ואילו שפרה או רנין לא כפו את דעתן . מה בדיוק הבעיה שלכם ? קצת סובלנות לא תזיק לאיש . זה נחמד בעיניי שרנין מצטרפת לשולחן השבת ועושה קידוש ולו רק על מנת להרגיש חלק או על מנת לעשות כבוד לשאר שוכני הוילה ואשר בראשם . אבל זאת לא חובה מנדטורית . וכך גם לגבי שפרה . ויש לי רעיון , אתם לא אהבתם את מה ששפרה עשתה ? יש לכם את כל הזכויות לא להצביע לה . ואגב עוד נקודה חשובה . זכותכם גם לציין כאן בופרום כי לא אהבתם את ההתנהגות של מאן דהו בוילה . וזאת זכותם של אנשים ( כמוני ) לחלוק עליכם . נא לא לקחת אישית זאת רק הצגת דיעה מנוגדת .

אני חושבת שכל אחד צריך להתנהג כמו שהוא

רוצה להתנההג ולא כדי לרצות את כולם, לכן אנחנו בסוף נצביע. אבל גם צריך לראות עוד דבר, למרות שאני מסכימה איתך עם כל מילה שלא יפה וכו' וכו' ושרנין כיבדה וכו' - עדיין יש משהו מיוחד בבנאדם שנוהג כמו שהוא מרגיש, בלי לפגוע, שימי לב שזה לא נעשה ברמה כזו ששאר דיירי הוילה נפגעו, אם הם היו למשל כולם מתלבשים חגיגי, יושיבם בחוץ, מתפללים, מדברים על החג ואז אוכלים ולאורך כל הזמן הזה היא ישנה, אז זה לא בסדר, אבל היא לא התארגנה בזמן שהם בבית הכנסת, זה משהו אחר, היא לא חייבת. אבל, והאבל הזה מפנה למשהו אחר לגמרי, וזה, שלבחורה הזו אין את הקטע של "האוירה" - אני חושבת שכיף שבנאדם יודע לקום להתלבש חגיגי בין אם אתה דתי או לא דתי, זה ענין של אוירה כיפית וכו' ואין לה את זה, הלכה לישון ברגע בו משהו באויר, חיובי.

t o b i

New member
איזו היסחפות.... שיפרה היא זו שהכינה את החלות

ב3 לפנות בוקר....אם אם כבר קטנוניים חוץ מזה מה אכפת לכם איש הישר בעינו יעשה שתישן אם בא לה

metrosexual

New member
והצביעות של צבר לא מגעילה אותך?

הרי הוא מצהיר שהוא לא מאמין באלוהים והולך לבית הכנסת? פתאטי

Princess Galush

New member
אכן, היו טקסים שהוא לא השתתף בהם

והוא לא שם כיפה ביום שישי.. הוא הצהיר שהוא אתאיסט בתחילת התוכנית, נדמה לי. אבל כנראה שהוא מבין שמבחינת המשחק כדאי לו יותר לא להראות אנטי לדת, תראה מה עושים פה לשפרה..

metrosexual

New member
כי רוב האנשים פה סתומים

ומעדיפים אנשים צבועים שמשחקים בשביל המצלמה מאשר אנשים אמיתיים שלא מוותרים על הדעות והעקרונות שלהם! גועל נפש של חלק מהאנשים כאן...מקווה שלא מייצגים את החלק הארי של האוכלוסייה

פלדי1

New member
פתאטי?

זהירות!!! מילה אסורה!!! קללה איומה!!! אתה אינך ירא מהדחה???

סאמוואן

New member
שפרה בכלל בזמן האחרון ממש מאכזבת

ולאט לאט היא מראה את האופי המגעיל שלה... כמו שכשנעמה הלכה אז שי אמר לה שתבוא לפחות להגיד שלום...היא לא צריכה לחייך או לחבק אותה אבל לפחות שתגיד לה ביי..והיא אומרת "אני לא מרגישה צורך"...יאללה לכי.. מי ישמע מי את בכלל??

FreshF5

New member
שפרה הולכת עד הסוף עם מה שהיא מרגישה

אין לה כרגע אמפטיה לדת, אז לא מרגיש לה נכון ללכת עם זה. לא מבינה מה הבעיה. אם כבר הדחות הייתי מעיפה את אשר ועינב שמחד כביכול מייצגים את הדת ומטיפים או מנסים לכפות את דעותיהם!!!, ומאידך מתנהגים בצורה שנוגדת את הדת, אשר מתרוצץ עם הבנות, מרכל (שלא לדבר על השטויות שהוא מוציא מהפה) ועוד עינב מנבלת את הפה, מסתובבת חצי עירומה, מתנהגת כמו בהמה. עכשיו מילא אם היו נותנים לכל אחד/ת ללכת עם דעתו, אבל גם להיתנהג בצורה סותרת וגם להטיף לאחרים?!

בטח זלזול.. כולם בבית כנסת והיא ישנה

או עושה את עצמה ישנה.. אבל שכותה לעשות מה שהיא רוצה..

למעלה