כמה זיוני שכל אפשר לשמוע בבית ?
בהתחלה התמכרתי בטירוף (ראיתי את כל העונות לייב באנגליה....) אבל בעטיות הסאונד הנוראיות שעדיין לא נפתרו, הבחורים והבחורות המצויינים שלנו, שמתמחים בזיוני שכל, האובר מודעות הבלתי נסבלת למצלמות, לקהל, לצופים, זה משהו שבכלל לא תראה בחו"ל המשתתפים יודעים כמובן שהם מצולמים כל הזמן, אבל הם לא מדברים על זה אצלנו אין יום שמישהו מהדיירים לא מדבר על הקהל והצופים=- לא סובל את זה כל פעם שיש משהו שכבר מתחיל לעניין שומרים אותו לערוץ 2 בכלל בהפיצול הזה בין שני הערוצים זה משהו שקיים רק אצלנו לא הצלחתי להזדהות או לשנוא משתתפים יש לי הדעות שלי, אבל לא ממש הלכתי עם זה יותר מידי דברים מפריעים לי בהפקה כדי שאתמכר לזה ממש אני פחות ופחות רואה ויותר קורא מה קורה כאן בפורום... ואפילו בזה ירדתי ממש במינון, אני כבר בקושי מגיב לכן חשבתי שאם כבר עלה הנושא הזה אז הוא לפחות קצת אחר ומעניין כבר כתבתי באחד הפוסטים הראשונים שלי שזה לא העניין של "הסקס" (בשביל זה יש דברים הרבה יותר טובים מהבית) אבל בבית ששוהים בו בחורים ובחורות שטופי הורמונים (כנראה)....מתמחים בעיקר בזיוני שכל אל תוך הלילה איפוא השרלילים והשרלילות? לאלה יש חברים בבית, זה החליט לא להיקשר רומטנית בתוכנית, זאת נשואה, זה נשוי וכל זה אז הם הגיעו לתוכנית כדי לאפות חלות? צבר- קרש גיהוץ יותר כריזמטי ממנו מיקה - עשתה קצת רעש ועפה , כך גם נעמה איתי המעפן, פשוט לא להאמין (הוא בטח יכול למצוץ לעצמו, הוא כזה אימפוטנט עם ונסה) איפוא ערן הפלרטטן , השקרן, המפתה.....הנוכל יוסיעינב נותנים קצת צבע לשאר המשתתפים האפורים רנין הבכיינית אהבתי אותה בהתחלה אחר כך התחילה להגזים לגמרי עם הדיבור למצלמה שיפרה- מאוד אהבתי בהתחלה עד שהתגלתה גם כן כשחקנית שי - יותרר טוב שלא אדבר לאון- הנגרר, הנסחף, חסר עומד שידרה, המשרת, הווסל, בלי טיפה של כשרון, אני לא מכיר אפילו אדם אחד שמקימים אותו בבוקר והוא מתחיל לרקוד, זה כל כך מגוחך שפשוט בא לבכות אשר- עכשיו מתחילים להכיר את האני האמיתי שלו, לא עבד עליי מהתחלה קרן- מתי כבר מישהו יעשה לה טובה ויפטורר אותה מקדחת החרמנות שלה איזה חדלי אישים, פשוט לא להאמין אני מקווה שיביאו לערוץ 3 כמה פרקים מחו"ל כדי שאנשים יבינו איך זה צריך להיות זה כמו הישרדות חו"ל - תראו איך זה נראה שם, ואיך היה אצלנו, שטויות במיץ עגבניות זה קם ונופל על משתתפים, וזה לא מספיק רק לקחת קצת מתוך "עדה" ולזרוק לסיר ויאאללה לתת להם להיות ביחד זה לא עובד ככה