עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

shirax5

New member
העוגיות של צבר

מישהו קלט את מרכיבי הבצק המעולה של צבר??

droriko

New member
../images/Emo41.gifעידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10 ../images/Emo41.gif

droriko

New member
באנה השי הזה כזה חרטטן

אעלק הוא היה בהופעה של בחור שמצץ לעצמו את הזין

droriko

New member
אני יודע רק

שבלוג טיוי זה חבורה של מאוננים כפייתים שהחלום שלהם זה למצוץ לעצמם , אבל זה לא אומר שהם מסוגלים פיזית

oneboy1

New member
שי לא חירטט בנושא הספציפי- בודאי שאפשר

היתה "הופעה" אחת כזאת בארץ לפני כמה שנים, באיזה מועדון.... כמובן שבחו"ל גם אבל לא צריך ללכת רחוק מידי כל אחד שגמיש דיו, יכול להתאמן ולהגיע לזה (ספורטאים, אתלטים, יוגה, ריקוד וכו')......זה רק עניין של גמישות , ניסיון, ורצון.... שוכבים על הגב, מניפים את שתי הרגליים, אחורה, מעל הראש, תופסים את הרגליים ומכנסים אותן ליד האוזניים,...ו... אני מקווה שהצלחתי להסביר את השלבים פחות או יותר בודאי שזה אפשרי ומה הקשר בכלל לכל מיני אתרים אני מכיר כמה שעושים את זה, כולל אני יש לזה אפילו שם רישמי, שנשכח ממני אוטו-משהו... אבל לא משנה הכוונה היא למציצה עצמית

droriko

New member
אבל הוא לא דיבר על איזה מתעמל קרקע

הוא דיבר על סתם אחד שיש לו זין ממש גדול והוא הצליח להגיע אליו בעמידה

oneboy1

New member
מידע נוסף

סליחה, לא ראיתי את הקטע המדובר, הגבתי רק לתגובות.... אין קשר - לא קשור בכלל העניין של זין גדול או קטן, כמו שאמרתי זה ממש עניין רק של גמישות.... והרגת אותי עם זה שזה בעמידה אחרת לא הייתי נותן תגובה כזאת מפורטת..... הנה משהו חדש שלמדתי, על זה לא שמעתי בעמידה, יכול להיות, לא מדבר על דברים שאני לא יודע אבל בשיטה שלי, לדעתי כמעט כל אחד יכול כתבתי קודם שהיה כאן איזה מופיען לפני כמה שנים באיזה מועדון, היו ביקורות נוראיות על המופע בעיתונים אבל הקהל היה משולהב, חבל שאין ענף כזה באולימפיאדה

droriko

New member
חחחח

היינו שולחים אותך שתייצג אותנו ותיתן כבוד למדינה

oneboy1

New member
אני בטוח שהיינו מביאים יותר מהספורטאים שלנו

בצחוק, או לא בצחוק, האולימפיאדה הזאת היתה פשוט חרפה דרך אגב, באולמיפיאדה יש תחרויות הזויות ומטומטמות הרבה יותר ממציצת זין עצמית

oneboy1

New member
כמה זיוני שכל אפשר לשמוע בבית ?

בהתחלה התמכרתי בטירוף (ראיתי את כל העונות לייב באנגליה....) אבל בעטיות הסאונד הנוראיות שעדיין לא נפתרו, הבחורים והבחורות המצויינים שלנו, שמתמחים בזיוני שכל, האובר מודעות הבלתי נסבלת למצלמות, לקהל, לצופים, זה משהו שבכלל לא תראה בחו"ל המשתתפים יודעים כמובן שהם מצולמים כל הזמן, אבל הם לא מדברים על זה אצלנו אין יום שמישהו מהדיירים לא מדבר על הקהל והצופים=- לא סובל את זה כל פעם שיש משהו שכבר מתחיל לעניין שומרים אותו לערוץ 2 בכלל בהפיצול הזה בין שני הערוצים זה משהו שקיים רק אצלנו לא הצלחתי להזדהות או לשנוא משתתפים יש לי הדעות שלי, אבל לא ממש הלכתי עם זה יותר מידי דברים מפריעים לי בהפקה כדי שאתמכר לזה ממש אני פחות ופחות רואה ויותר קורא מה קורה כאן בפורום... ואפילו בזה ירדתי ממש במינון, אני כבר בקושי מגיב לכן חשבתי שאם כבר עלה הנושא הזה אז הוא לפחות קצת אחר ומעניין כבר כתבתי באחד הפוסטים הראשונים שלי שזה לא העניין של "הסקס" (בשביל זה יש דברים הרבה יותר טובים מהבית) אבל בבית ששוהים בו בחורים ובחורות שטופי הורמונים (כנראה)....מתמחים בעיקר בזיוני שכל אל תוך הלילה איפוא השרלילים והשרלילות? לאלה יש חברים בבית, זה החליט לא להיקשר רומטנית בתוכנית, זאת נשואה, זה נשוי וכל זה אז הם הגיעו לתוכנית כדי לאפות חלות? צבר- קרש גיהוץ יותר כריזמטי ממנו מיקה - עשתה קצת רעש ועפה , כך גם נעמה איתי המעפן, פשוט לא להאמין (הוא בטח יכול למצוץ לעצמו, הוא כזה אימפוטנט עם ונסה) איפוא ערן הפלרטטן , השקרן, המפתה.....הנוכל יוסיעינב נותנים קצת צבע לשאר המשתתפים האפורים רנין הבכיינית אהבתי אותה בהתחלה אחר כך התחילה להגזים לגמרי עם הדיבור למצלמה שיפרה- מאוד אהבתי בהתחלה עד שהתגלתה גם כן כשחקנית שי - יותרר טוב שלא אדבר לאון- הנגרר, הנסחף, חסר עומד שידרה, המשרת, הווסל, בלי טיפה של כשרון, אני לא מכיר אפילו אדם אחד שמקימים אותו בבוקר והוא מתחיל לרקוד, זה כל כך מגוחך שפשוט בא לבכות אשר- עכשיו מתחילים להכיר את האני האמיתי שלו, לא עבד עליי מהתחלה קרן- מתי כבר מישהו יעשה לה טובה ויפטורר אותה מקדחת החרמנות שלה איזה חדלי אישים, פשוט לא להאמין אני מקווה שיביאו לערוץ 3 כמה פרקים מחו"ל כדי שאנשים יבינו איך זה צריך להיות זה כמו הישרדות חו"ל - תראו איך זה נראה שם, ואיך היה אצלנו, שטויות במיץ עגבניות זה קם ונופל על משתתפים, וזה לא מספיק רק לקחת קצת מתוך "עדה" ולזרוק לסיר ויאאללה לתת להם להיות ביחד זה לא עובד ככה

יNOT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הכל נכון ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וגם אני עשיתי איזה "ניתוח אופי" דומה למשתתפים בווילה בפוסט אחר. אבל אין מה לעשות המעשה נעשה. וכרגע זה פשוט כדור שלג של כישלון.

oneboy1

New member
אני חושב שהיתה כאן החמצה

זאת הפקה גדולה, יקרה מאוד, חד פעמית כמעט ההפקה הישראלית הרשתה לעצמה להפר את חוקיה יותר מידי פעמים, בעניינים מכריעים, איבדה מאמינותה בחו"ל השוק גדול יותר, יותר כסף ופירסום, בארץ נראה אם יהיה המשך בכלל, הבאאזז כאן נראה לי קטן הרבה יותר בחו"ל כל הדיירים הפכו ל"גיבורי תרבות" לטוב ולרע (הרבה לרע) גם בעידן האינטרנט עמודים שלמים בכל עיתון מוקדשים לעלילות הדיירים.... מוספים שלמים, תעשיות שלמות, בקשתי שיעבירו לכאן בזמנו את הראיון בגלובס עם המפיק של התוכנית.... לא נראה לי בכלל שהוא יודע על מה הוא מדבר הוא בכלל לא מחובר למציאות מה צריך לעשות והאם אםפשר לעשות עונה שנייה שהיא באמת תהיה כמו שהיא אמורה להיות ?

יNOT

New member
אני בספק אם תהיה עונה שנייה

אם הם לא יפיקו לקחים רציניים , זה יהיה פשוט לזרוק את הכסף לפח. לא נראה לי אנשים ייתמכרו לזה באותה צורה. אנשים יבינו את העיקרון ויעברו הלאה. מבחינת פרסום אל תזלזל , חצי מהצופים שרואים את זה רואים רק בגלל מערך הפרסום המאסיבי שיש סביב התוכנית. וגם פה יש לנו פורום שדנים בזה , אבל אין מקום לדון בזה יותר מידיי כי אין יותר מידיי שקורה.

למעלה