עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

cat h

New member
מה הבעיה שלך?

זה רק מראה למי יש לב טוב באמת - לונסה מה זה עוצריםא ת החתולה? מה אתה רוצה שיעשו לה? ונסה מצילה אותה זה חלק מהאנושיות שלה.

rand10

New member
לא אמרתי להרוג את החתולה

אמרתי רק להוציא אותה מהווילה כי זה עוד משהו שהורס את התנאים של חוסר בקשר עם העולם החיצון

cat h

New member
לא מוציאים גורים החוצה

כשהם באים לבקש עזרה. מה שעשתה ונסה הוא הנכון.

והדגים המסריחים של אשר זה לא קשר עם העולם

החיצון? מאיפה השטויות האלה? מישהו השתיל בגורים מיקרופון נסתר? לונסה יש חמלה מדהימה בליבה. הלוואי שכולם היו כמוה.

יNOT

New member
../images/Emo54.gif היה כבר פוסט על חיית מחמד ../images/Emo109.gif

שחבל שלא נותנים להם איזה חזיר (לא חתול ! ) שהם ייצטרכו לרדוף אחריו ושיעשה בלאגן בבית. לדאוג להאכיל אותו וכל זה מתוך התקציב השבועי שלהם. אני רק מקווה שיש בווילה כאלה ששונאים חתולים שלפחות זה ייצור איזשהוא עימות ביניהם. אחרת זה ממש אידיוטי לתת לה לשמור חתולה, זה בשבילה משהו לאהוב, לדאוג לו, ייצר אימהי. זה מספיק הסחה מכל החרמנות שלה , כמו שלשיפרה זה עם הסריגה.

ליאורי13

New member
באח הגדול באיטליה הביאו לאחת המתמודדות

את החתול שלה, זאת לא עבירה על חוקי האח הגדול

ליאורי13

New member
קראתי מה שכתבת..לא מסכימה

בהמשך, כל דיירי הבית יטפלו בה הכל עניין של זמן, תוך כמה ימים רובם אם לא כולם יתחברו לחתול

יNOT

New member
ומה זה תרם לצופה??! זה ייצר עניין ?

היה עדיף שמישהוא היה אלרגי לחתולים , שמישהוא היה סובל מטראומה של חתולים. כרגע זה רק מוסיף לשיעמום. כי ברגע שיוצרים התרחשות חדשה והיא לא מוסיפה עניין, היא רק מוסיפה "לעומס" של הדברים שקורים בווילה שלא תורמים כלום.

ליאורי13

New member
תורם בכך............

שתראה מי מהם אנושי שיטפל בבעל חיים ומי מתעלל כך אפשר ללמוד על בני אדם

יNOT

New member
../images/Emo13.gif

את חושבת שתראי מישהוא מתעלל?
את לא תלמדי עליהם כלום מהחוויה הזו , שלא החלטת לגביהם כבר קודם.

ליאורי13

New member
יש מצב, לא כולם אוהבי בעלי חיים

נניח מישהו שאני מחבבת יתעלל, וכן, זה יעלה בי תהיות לגביו היו דברים מעולם, אל תפסול

יNOT

New member
../images/Emo13.gif נחכה ונראה אם זה באמת יעשה את האפקט

לא פסלתי רק הצעתי אלטרנטיבה , ויותר עניין.

insane sanity

New member
לאון שר ברוסית.. שיר החתולים.

אוי הוא ממש חמוד :) אפילו נשמע יותר טוב ברוסית.. אני מקווה שאנשים פה לא יתחילו לכתוב שהוא שר בכוונה ברוסית, כמו שכתבו על רנין ששרה בערבית

droriko

New member
שאלה לגבי מחר

תגידו בהדחות זה בטוח מקום ראשון עד שלישי? יש הבטחה מההפקה?

סוף סוף אני מתחיל להבין את הראש של אשר

אשר עכשיו בעיצומה של שיחה עם שי על חילולי השבת שנעשים ב"ישיבת האח הגדול" להשקפתו - עד כמה שאני מבין אותה, אין דבר כזה חילוניים, יש רק אנשים שאבוי - לא מכירים את ההלכות ולכן מחללים שבת ועוברים על חוקי הדת האחרים, כמו למשל יוסי שמעשן בקידוש רק בגלל ש(לדעתו של אשר) הוא לא יודע שאסור לעשן בשבת. אבל שפרה? שיודעת את כל ההלכות, כמו שאשר אומר "אני יודע רק 10% ממה שהיא יודעת, חייבת לקיים את כל מצוות הדת. אשר בכלל לא מעלה על דעתו מצב שיש שמכירים את ההלכות, אך בחרו שלא לנהוג לפיהם.

למעלה