עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

יNOT

New member
סימפטיה עובדת בצורה אחרת

אתה רואה מישהוא שיש לו כאב , אתה חש את כאבו , אתה מרחם עליו, אתה רואה אותו כיותר פגיע ויותר זקוק לתמיכתך. לא אומר שזה ישפיע על כולם, אבל זה כן ישפיע. *אנשים רגישים לסבל של אחרים, לפחות רובינו.

Jason2

New member
ממה שראיתי עד עכשיו

כמעט כולם שם לא ישנו את דעתם בגלל כאב כלשהו. תראה במדינות "נאורות" נהוג היה להוציא להורג רק אנשים בריאים ואם הנידון היה חולה הוא קיבל את הטיפול הרפואי ורק אז הוצא להורג, אז אולי זה נכון.

eli7r

New member
אין בעיה שמישהו מרגיש לא טוב

הצחיק אותי פשוט העובדה שאת לא היחידה גם אני.

ExsoTic Cop

New member
תגידו בקשר לתקציב לא היה אמור להיות משימה?

משימה שבועית כדי להקטין או להגדיל את התקציב?כי משום מה לא ראיתי שום משימה כזאת..

יNOT

New member
לא ברור, נדמה לי שהשאלה כבר הועלתה

(יכול להיות שזה היית אתה , אני פשוט לא זוכר
) אבל כן , חסר נוכחות של משימה , ובאמת לא ברור על פי מה ייקבעו את התקציב...
צודק. (אלא אם כן הם מתייחסים לתיאטרון בובות ...כמשימה...!? )

ExsoTic Cop

New member
לא אני לא העלתי בכל מקרה לדעתי...

ההפקה פשוט התעצלה לתת להם משימה ובטח יהיה להם תירוץ עלוב שהיה חג ראש השנה ולא היה זמן למשימה. לדעתי יתנו להם 100 אחוז תקציב וזהו בלי אפשרות להוריד או להוסיף וחבל כי עניין התקציב והמשימות זה הוסיף קצת עניין בתוכנית..שלא נדבר גם על המשימה של שי שלא ברור אם הוא זכה או לא כי לא אמרו בפרוש שהוא לא זכה אבל לפי מה שנראה כרגע הוא לא זכה כי עבר יותר משבוע ולא הזכירו את זה בכלל, חבל שההפקה משאירה הרבה דברים באוויר.. רק ששבוע הבא לא יהיה להם תתירוץ של יום כיפור וגם לא יעשו משימה כי יום שלישי ההדחה ורביעי חמישי זה כבר כיפור אז יכול להיות גם לא יהיה משימה קיצר ההפקה יורה לעצמה ברגליים לדעתי עם הזלזול הזה.

למעלה