עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

super25

New member
מי הנאמן ביותר לשי רנין או צבר התחרות החלה../images/Emo41.gif

או יותר נכון מי יותר מטומטם רנין או צבר?

ליאנוש17

New member
שניהם נאמנים לשושי ..רנין יותר מדברת עליו..

וצבר פחות מדבר עליו אבל הוא כל היום חושב ומתגעגע אליו. וכדאי שתרגיע אם המטומטים הם הנשמות בבית. ושי המלך!!!!!

Shomen1

New member
סחטיין

זה מה שנקרא הוכחה חותכת. חחחחח אפילו לעסקת טיעון אי אפשר ללכת עם דבר כזה.

rpys

New member
שלחו את הלינק לפייסבוק של צבר,שי,שפרה ורניןןן

חיילי דורבן להצביע לונסה וצבר!!

יחד ננצח את הקסדה!!! המנון צבא הדורבנים: מאילת ועד לדן, כולנו חיילים בצבא הדורבן. כתער חדים קוצינו, וסלולארים בידינו. לעינב ויוסי נסמס בגיל, ופירנות נדוג ונעלה על הגריל. נכבד ונשפד מתמודדים אחד אחד, עד שהדורבנים יצאו עם מיליון ביד.

3.11.08 23:30 שפרה,צבר,רנין,לאון מתאמים!!

3.11.08 23:30 שפרה,צבר,רנין,לאון מתכננים לצרף את אינה לקבוצתם!! הנחשים האלה לא מפסיקים לתאם עמדות גם כשהם לפני הגריל!!!!

על כל 4 הצבעות לונסה, להצביע פעם אחת לצבר!!

וגם זה במקסימום!!! לא להצביע לשניהם אותה כמות!!! מי ששבוחר לסמס קצת - שיסמס רק לונסה!! העיקר שנשבור את חוג הסריגה!!!!

דודויו

New member
ש"צ זה אותו דבר

מצביעים רק לונסה... אני לא רואה את עצמי מצביע לשפרה או לצבר.. מבחינתי זה אותו חרא.... אין מצב שאחד מהם יקבל ממני את הSMS שלי בשביל להעיף מישהו ספיצפי... לא מצביעים למי שאתה רוצה שיעוף. אפילו על כל 100 ונסה לא אחד לצבר ולא אחד לשפרה... רק ונסה וזהו. כל אחד יגיעו יומו... או שפרה או צבר ילכו זה לא איכפת לי שיבוא היום השני גם ילך.

sima1203

New member
אם היא כל כך חכמה

אז למה היא לא יודעת להתנהגל עם אנשים בגובהה העיניים? למה כולם לא אוהבים אותה? ולמה כל הזמן לתאם עמדות? למה לא להיות טבעית?

למעלה