עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

אצילית

את צודקת מרוב אצילות גם צבר מתרחק ממנה כי היא משעממת ומחר היא תצא מהבית וכולם הכינו לה ארגז עגבניות אין עליך יוסי בובליל למד אותם עוד מי השולט רק אתה תקח את המשחק המליון כבר מובטח לך שיש לך תומכים כאלה ועינב את המלכה חולים עליך רק בקשה אחת אחרי ששפרה תעוף תעיפו את אינה או את יוני הדפוק שמדבר כמו נרקומן ואז תתחילו לכוון את העניינים בבית הכוונה לצבר רנין ולאון ההומו הצבוע לאון הפך מליצן עליז להומוקפריז פעם הוא בוכה לשפרה שלא טוב לו ואחר כך מחבק את כל מי שהוא שונא הוא הכי מבסוט אם יעיפו את שפרה כי אז צבר יהיה רק שלו ככה הוא חושב ברגע ששפרה עפה צבר יתחבר ליוסי ולעינב זה בדוק העיקר שיוסי ועינב לגמר וכל הפרידמנים הביתה

דוריתתת

New member
צודקת אלף אחוז..היחידה שאומרת מה שעל ליבה באמ

באמת ולא משחקת בלהיות נחמדה..ואמיתית לאמת שלה זו שיפרה!השאר משחקים למצלמה..ולא באמת מדברים דברים מהלב אלא רק אמירות שנשמעות כאילו טוב...ריקות מתוכן! כמה בובלילים צריכים בבית?! 8?! מספיק בכיף 2 בובלילים..ומה שעשו זה הפכו את כל הבית לבית בובלילי... עינב ויוסי בקונספט הקודם מגיעים בגדול לגמר...עכשיו לא ממש בטוח.... תקראו את המשחק...ותפנו להם דרך...חחחחחח...ת ח ש ב ו !!! כל השאר משחקים בלהיות נחמדים לכולם!..העיקר שלא יבחרו בהם! ונסה אחלה בחורה אבל זולה בטרוף ואם אתם חושבים שזה עובר טוב במצלמה...פרחה שעוברת מגבר לגבר ומזדהים איתה אחלה לכם! אני נהנת מהרבה דברים בבית...גם מבובליל וגם משיפרה...והעדפות העדתיות מדהימות אותי....לקטלג משהו רק בגלל שנולד בעדה מסוימת ולא לפי מי ומה שהוא.... ואל תשכחו לרגע...שהכל זה משחק וכסף.... וחברה...הכסף ל א הולך אליכם!!!!!! תהנו!

דוריתתת

New member
צודקת אלף אחוז..היחידה שאומרת מה שעל ליבה באמ

באמת ולא משחקת בלהיות נחמדה..ואמיתית לאמת שלה זו שיפרה!השאר משחקים למצלמה..ולא באמת מדברים דברים מהלב אלא רק אמירות שנשמעות כאילו טוב...ריקות מתוכן! כמה בובלילים צריכים בבית?! 8?! מספיק בכיף 2 בובלילים..ומה שעשו זה הפכו את כל הבית לבית בובלילי... עינב ויוסי בקונספט הקודם מגיעים בגדול לגמר...עכשיו לא ממש בטוח.... תקראו את המשחק...ותפנו להם דרך...חחחחחח...ת ח ש ב ו !!! כל השאר משחקים בלהיות נחמדים לכולם!..העיקר שלא יבחרו בהם! ונסה אחלה בחורה אבל זולה בטרוף ואם אתם חושבים שזה עובר טוב במצלמה...פרחה שעוברת מגבר לגבר ומזדהים איתה אחלה לכם! אני נהנת מהרבה דברים בבית...גם מבובליל וגם משיפרה...והעדפות העדתיות מדהימות אותי....לקטלג משהו רק בגלל שנולד בעדה מסוימת ולא לפי מי ומה שהוא.... ואל תשכחו לרגע...שהכל זה משחק וכסף.... וחברה...הכסף ל א הולך אליכם!!!!!! תהנו!

שיפרה מלאכותית

היא רוצה להצתייר כאינטליגנטית וחכמה ואוליי היא כזאת אינטלגנטית אבל חכמה זה ממנה ו... אתמול היא אמרה ש " אפילו הרופא שיניים לא רואה את מה שהיא מרגישה בשניים עם הלשון" אפילו צבר רנין ולאון התביישו בשבלה. בבקשה שתלך כבר

La SoliCo loCo

New member
הדבר היחידי

ש"הדורבנים" יצאו איתו מהווילה זה עם עוד כמה קילוגרמים שניהם, הבובלינים או שאיך שאני אוהב לקרוא להם "הסבא והדבה" הולכים הביתה בקרוב. וונסה הולכת הביתה יום שלישי

ביתי 1

New member
יוסי לוקח את המיליון-ענב ורנין בגמר

חס וחלילה, הבובלים מובלים עד הגמר.

על כל 4 הצבעות לונסה, להצביע פעם אחת לצבר!!

וגם זה מקסימום !! לא להצביע אותה כמות לשניהם ואם למישהו אין הרבה כסף לסמס אז לסמס רק לונסה!!! חייבים לשבור את הקסדה!!

רק הדורבן

קבל עוד שיר רק הבובלינים על גריל כל שבוע משופדים תמיד יצאו מתובלנים וטעימים שקיבלו הכי הרבה אסמסים נראה אותך צבר מה יהיה מחר מי ילך אתה הדחליל של שפרה שאם תלך היא תתחיל לסרוג את דמותך או אם תלך אז תלך לרנין וממנה מקסימום תקבל דמעות תנין

super25

New member
תבני אני אוהב אותם והלוואי שצבר יזכה

אבל מבחינת בחירת החברים שלהם כמו שי שהוא יצא מהבית הזה הכי צבוע וממש תת רמה של בנאדם נצלן תחמן שמשתמש ביכולות שלו לטובתו האישית ולא עובר בגופו שום קמצוץ של רגש כלפי האדם שהוא מתקיף ללא כל שום הצדקה וגם הבנאדם הזה בוגד הוא בגד בצבר ושפרה "החברים הטובים" שלו בזה שהוא עודד את אשר להצביע נגדם ממש בנאדם חסר כל מוסר ורגש איך כל מי שקרוב אליו בכלל יכול לסמוך עליו במשהו בלי לחשוב שהוא מתכנן אכשיהו להרוויח משהו מזה לעצמו וזה שהם נלחמים צבר ורנין ובוכים על מי שיותר נאמן לו לצבוע הזה פשוט מעורר רחמים ועצוב כמה שהם פשוט יצאו תמימים או מטומטמים איך שתרצו לראות את זה בקיצור רנין שתצא החוצה ותראה מי זה שי באמת היא תצטרך הרבה תמיכה וטיפול פסיכולוגי היא ושפרה יצאו עם הכי הרבה נזק נפשי מהתוכנית הזאת

juspan

New member
למה? לדעתי רנין יודעת יפה מאוד מי זה שי

וזה בסדר לה עם זה לגמרי. מי שאולי יתפלץ בחוץ כשיצא זה צבר. לא שצבר בעיניי טלית שכולה תכלת, אבל אני כן מאמינה שכל מה ששי מייצג זה נגד הערכים הבסיסיים שלו והוא הוכה שם בווילה בעיוורון מאלף ואחת סיבות, לא שזה מפחית בעיניי מהזוועה. גם החברים שלו לדעתי, הוריו וכו', יטרחו להביע בפניו את חוסר הנחת מהנאמנות הזו ל"דרכו" של שי הטרוריסט.

clearer

New member
נכון, רנין ידעה מי זה שי,

יום אחד הוא אמר לה "צבר התחיל להיות כמו נעמה". לא פחות ולא יותר! יש את זה באחד הדוחות היומיים!

beep beep

New member
מבחינת מניפולטיביות ותככנות רנין עולה על שי

היא הפעילה אותו כמגן האנושי שלה

bibaso

New member
3 הפוסטים מעלי - נכונים 100%

פרט לתככנות - עדיין שי גרוע מרנין בנושא הזה, למרות שבמקרה וונסה היא היתה זאת ש"הפעילה" אותו.

פלדי1

New member
מישהו יצטרך לספר לצבר / שפרה

ששי היה הטריגר לסיפור עם אשר ועינב, ששי אמר שצבר הוא גמד. ששי אמר ששיפרה לא אמורה להיות פעם שניה בסוויטה, ששי אמר לצבר שיפסיק לסחוב את שפרה על גבו. בטוח שזה רק קצה הקרחון .

למעלה