עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

סתוית2

New member
ayalla23 למה היא שיקרה

כאשר עינב ישבה אתמול בפינת העישון בערב ישבו איתה יוני,ונסה,ושחר, היא סיפרה להם על "מעללי" שיפרה וצבר לכל אורך הסיפור היא חטאה בשקרים עיוותה את האמת,והעלימה פרטים חשובים. ואני שתמכתי בעינב, למרות שמפעם לפעם ראיתי את התנהגותה,את השקרים הקטנים שלה את ההתנהלות שלה, ואת הטיוח שלה,כשהיה מדובר על שיפרה וצבר עוד הבלגתי, אבל אתמול היא חצתה את כל הקווים האנושים מבחינתי שלי ובלבד הורדתי סופית את המסך עליה היא שיקרה שהיא תמכה בנעמה, היא התנהגה כמו כולם עד רגע עזיבתה של נעמה,כן היא נפרדה מנעמה אבל היא לא הייתה טובה מאחרים בבית גם היא ריכלה על נעמה בשיחה המדוברת היא יצרה ותיארה את התנהגותה "הרחמנית" לנעמה,ומוזר הדבר, למרות סילדתה מונסה שהן תמכו בנעמה, למרות ריכולה של נעמה, היא סלחה לה. רק עינב שוכחת שהיא מצולמת 24 שעות ביממה ואני (לא מכלילה עוד צופים) ראיתי ושמעתי הכול. לאט לאט הדמות שחשבתי שהיא התפוגגה המשפטים החוזרים ונשנים אצלה, שיש לה לב טוב שהיא סלחנית,ואפילו שהיא לא סובלת/אוהבת מישהו היא תעזור לו, בשיחה הזאת היא הבהירה לי סופית את אישיותה לא רק שהיא לא סלחנית, היא נקמנית בצורה המכוערת ביותר העבירה את תוכן השיחה עם צבר ושיפרה לדיירים החדשים העבירה מסר ברור ושבועתי לצבר שהיא אוהבת אותו ולא תפגע בו, אם לרכל עליו זה לא לפגוע, מעניין מה זה פגיעה מבחינתה להשתתף אסטרטגית להפיל את החדשים, וכל היום להגיד אנחנו כמו משפחה ועברנו פה הרבה ואנחנו צריכים להמשיך את המשחק ומצד שני לרכל/ולשקר, זה התנהגות? לכוון את האש לאותם אנשים שאמרת שהם צריכים להמשיך את המשחק ולא החדשים,זה יושר? על כל אלה, ולצערי עוד הרבה, שלא ראיתי, העדפתי לעצום עיינים להבליג ולהחליק, מודה אני היום. שהמסך מבחינתי ירד על עינב. נ.ב חבל שעינב לא מספרת לחדשים את האמת למה היא שונאת את שיפרה, ומי הרעיל אותה מההתחלה על שיפרה. והחשוב יותר, למה היא שונאת את צבר?

Preema

New member
עינב לא שיקרה ולא נעליים!

אמרה בעצמה שנעמה היתה לא בסדר אבל שלא משנה מה,לא הגיע לה כזה לינץ' מ ט ו ר ף ,לינץ' שכמעט גרם לה "לאבד את זה" בהנהגתו של שי ובתמיכתם המלאה של שפרה וצבר. מה את רוצה מעינב? חודשיים היא סגורה בבית עם החבורה הזו שמתנשאת עליה,שמבודדת אותה ואת יוסי ושמרכלת עליה, אז מה קרה? היא משחררת קיטור קצת,זו הפרוגטיבה המלאה שלה ואני בטוחה,שאם אני או את היינו מקבלות כזה יחס כמו שהיא קיבלה,לאורך כל כך הרבה זמן כבר מזמן היינו מתפרצות

לגבי נעמה זה היה מגוחך

האשימה את שפרה בלינץ' עליה כאשר בזמן הצעקות של שי עליה היא ישבה לה בחוץ לידו ולא אמרה מילה האמת היא שאני מבינה את מה שעינב עשתה הערב שחר משך אותה בלשונה וגם הוסיף הערות עידוד על כל לכלוך שהיא הפיקה על שפרה וצבר זה היה קצת פאתטי שהיא לא הבינה שהוא משתמש בה ושהואט יודע הכל אבל גם אנושי (והזדמנות להעלאת זכרונות נוסטלגיים על אשר) גם העיוותים ויפוי המציאות פה ושם הם די מובנים ואנושיים הענין הוא למה כשזה בא מעינב זה אחרת מאשר כששפרה למשל נופלת באותם דברים למה קשה להבין שכולם שם אנושיים, כולם מדברים על כולם וכולם כחוןמר ביד היוצר של "החדשים" שיודעים הכל

סתוית2

New member
אין לי אחות שלום לך

כמו שכתבתי ,אף אחד שם לא טלית שכולה תכלת. ההתפכחות שלי באה ממקום אחר, לא רק מחצאי האמת. עינב נשבעה אתמול לצבר שהיא לא הדיחה אותו והיא אוהבת אותו. השבועה שלה שווה בעיניה כקליפת השום. שלל הסיפורים שלה היום על צבר ושיפרה כללו חצאי אמיתות, והעלמת אמיתיות. אני יודעת למה היא כיוונה ומה הייתה המטרה שלה. היא חושבת שהיא פועלת אסטרטגית נכונה, אבל זאת הטעות שלה היא יורה לעצמה, זה רק עיניין של זמן. החדשים יודעים טוב מאוד מה התרחש בבית יוני לא טיפש, השאלות ששאל, והשתקת שחר, לא מוסיפים לעינב. עינב על הכוונת של שחר, זה רק עניין של זמן. אני טוענת לעינב מותר, גם לשיפרה מותר. אבל ההינו סלחנים לעינב, והחמרנו עם שיפרה.. מבחינתי הפסקתי לסלוח, היום.

סתוית2

New member
Preema בבקשה אל תדבר בשמי

אני לא הייתי נוהגת כך, זאת לא דרכי. כל מי שנמצא באח הגדול לא טלית שכולה תכלת כולם שם מרכלים, מתסיסים,ומעוותים את האמת, ועוד.............................. כל אחד מתנהל, וחושב אחרת. עד אתמול חשבתי כמוך אבל אתמול התפכחתי, וטוב שכך. הלינץ שנעשה על נעמה היה מכוער עינת לא יצאה יפה גם מהסיפור הזה אבל לה יש את "האמת" שלה ולי יש את האמת שלי, שראיתי בליב היא ישבה עם כל דירי הבית ושתקה ולא כמו שהיא סיפרה אתמול בזה מיציתי את הנושא אתמול זה היה אתמול, ונסגר מבחינתי היום הוא יום חדש מבחינתי נכון, סה"כ ריאלטי, שיצא מכל פורפרוציה

אפרילA

New member
מותק, את מה זה תמימה.

מסתדרת עם כולם? זו טקטיקה שלה. היא צבועה ברמות. וגם החיוכים והצחוקים שלה זה טקטיקה.

cookies10

New member
קראי למעלה מה כתבתי

מכוון גם אליך בכל אופן.... ואני לא תמים / אני זכר / ולא נקבה ומי שתמים זה אתם שאתם לא מבינים שהכל זה משחק וכדי לזכות, משתמשים בכל מיני שיטות גם אם זה לא מוצא חן בעיניך. וגם ההפקה מעודדת את זה, ככה קראתי, שמשחקים עד המיליון.... ובלי שום מוסריות...

אפרילA

New member
התגובה שלי לא היתה לך, אלא לרותוש123

בכול אופן, כשאדם משחק כמו רנין, מיקי, שי. אתה יודע שאלה אנשים רעים ותחמנים גם במציאות.

BEAUTY האחת

New member
את מי מעניין מי נאמן יותר לונדל האליםהפראי

הניינדרטלי הזה ששמו היה שי

../images/Emo221.gif יוסי בובוליל ביקש תשיר אצבעוני מתהההה

האח הגדול עוד לא שם לא תשיר מענין איך השיר נשמע חח רגע נחפש בשירונת

אולי זה זה מילים נחמן ביאליקו ועממי?

מי זה דופק על חלוני?" "נער קטון אצבעוני!" "נערי, זעירי, מה שמך? מי אביך, מי אימך?" "אין מולדת לי ושם, אין לי אב ואין לי אם." "ומאין תבוא, נער?, "בא אני משוט ביער." "צידה יש לך לדרך?" "אין לי צורך, אין לי צורך, כל הארץ לי היא, לי היא, משקי טל, ופרח - גביעי. סוס רכובי - חרגול שדי, קור עכביש שוט בידי. זבובי ריקמה, דבורי זהב, מן יביאו לי ברעב, ולתפארת לי תופרת כתונת פסים הציפורת..." "ובליל סגריר, ליל חשכה איפוה תלין, תישכב איכה?" "ראש פיטריה צל וגג לי, הנה ערשי, ערש ננס, קליפת אגוז, בה אתכנס, כפי למראשותי כרי, עלה ירוק - מיכסה בשרי. כל הלילה עם הפנס שומרה לי ולראשי ערה הגחלילית, יאיר נרה." "מתי תקום, מתי תעור?" "מתי? אך הבוקר יאור! קרן זהב תישקני, תיפקח עיני ותעירני. אקום, ארחץ ואטוס שוב עם הדבורה ועם הזבוב. כל החורים אני מלא, דבר מני לא יפלא, ובראותי אם ותינוקה בעד החלון - לו אדפוקה, אקרא שלום לו וברכה, לו ולראש כל המישפחה..." "סורה, נערי, שב נא איתי, שתה מכוסי, שבע מפיתי..." "לא כי, לא כי, לא, תינוקי! אץ לי דרכי, אץ לי שחוקי, מחר אבוא שנית ברינה ומטעמים לי הכינה, ועתה שלום! אין לי פנאי, שלום, שלום, כה לחי!..."

קבלו תמונה שחר מלטף תשיער של עינב יו חח

עינב עושה תשחק לי בשיער גם ככה אתה לא עושה כלום איתם ההוא נראה לי פחד התחיל ללטף אותה חחחחחחחחח מתההההה

צנזורה זה מעצבן באח הגדול!!../images/Emo46.gif

אוף איזה מדינה זו עכשיו היתה שיחה בחצר יוני שחר איתי יוסי על גייז וזה ופיתאןם מעברים למבטח המשעמם כיאלו הלוו או שאתם משדרים עם חופשי הביטוי או תסגרו בכלל תתוכנית כי זה מעצבן שאתם לא משדרים הכל כן הכל הכל

למעלה