עידכוני צהריים/ערב - יום 53 , ה- 23.10

BeN ShaDe

New member
די , די די! אני שונא את שפרה!

עכשיו היא מלקקת את האצבעות שלה מהשוקולד של העוגות שהיא לא מפסיקה לטחון... בזמן שליוסי ועינב אין סיגריות. אבל העיקר שלשפרה יש אוכל (וכרגיל , יבואו עכשיו תגובות של יפי הנפש שיגינו עליה).

BeN ShaDe

New member
וגם צבר / לאון / רנין נמאסו.

צבר יותר יבש מקקטוס , לאון כבר מיצה את עצמו ואני פשוט שונא את הנחשה רנין ונמאס לי שבכל מילה היא משנה את השפה שיוצאת לה מהפה.

אתה לא לבד,אני ל-א יכולה כבר היא מרגיזה

ברמות שלא ניתנות לתיאור,הלוואי שהיא תהיה על הגריל ביום ראשון...אח אמן

מזכיר לי משהו ../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

יש כאן כל כך הרבה "צבאות מאמינים" שזה לא ייאמן XD אני בהחלט מרגיש בבית

BeN ShaDe

New member
ועכשיו גם דחפה תבשיל קארי ואחרי זה

עוד שוקולד ואחרי זה גם תה. זה פאקינג בור בלי תחתית. זה מעצבן כי לה כיף עם כל האוכל שלה וזה עלה ליוסי ועינב בסיגריות.

../images/Emo2.gifאני פשוט בהלם כמה שיפרה מסוגלת לאכול

באמת אני רצינית,הפעם זה ממש מוגזם....

My Little Fairy

New member
יוסי עצמו התחייב לא לעשן

אז די להתנהג כאילו שעשן הסיגריות זה האויר שלו.

luluz

New member
כנל! שונאת את שפרא צבר לאון ורנין..

אבל מה שמתסכל זה שלאון ורנין לא יעלו להדחה, לפחות לא בזמן הקרוב כי גם כשרנין שונאת ומרכלת על איתי ועינב, היא תמיד נחמדה אליהם ומדברת איתם, ככה שהם לא חושבים בכלל שהיא לא סובלת אותם [ע"ע עינב שאמרה לרנין שהיא בטוחה במאת האחוזים שהיא לא הצביעה לה]. כנ"ל לאון שמדבר על איתי אבל מתנהג איתו כרגיל, וגם עם עינב שהוא עדיין משחק אותה חבר שלה אך כפי שהוא אמר לשפרא בסוכה הוא כבר "בחר צד", ואין צורך להזכיר את הבחירות החוזרות ונשנות ביוסי. לאון בלתי נסבל, רנין האמ-אמא של הבלתי נסבלות. לפחות חצי נחמה ששפרא תעלה להדחה ותעוף עוד כמה ימים :)

rosedal

New member
לומר את האמת בחיים לא ראיתי בחורה שאוכלת כ"כ

הרבה. היא פשוט לא מפסיקה.... טוחנת וטוחנת....

beep beep

New member
רנין וצבר בחצר - אם מבט יכול להרוג...

רנין, צבר וליאון בחצר. רנין כהרגלה מנסה לזרוע ארס ומספרת כיצד היא לעגה לעינב לאחר הדחת שי כשאמרה לה "מי הרשעים שהדיחו את שי"... ליאון אומר לה לרדת כבר מהעניין הזה (והוא יודע למה..). רנין ממשיכה להסית ומלקקת לצבר כשהיא מזכירה לו את הבדיחה שלו על המיקרופון של אשר. לא קשה לראות שאין חיבה גדולה מצד צבר אל הגברת "ששונאת צביעות". ואז, רנין אומרת שאחרי התוכנית היא הולכת לעבוד בדוגמנות. צבר עונה לה מבלי לחייך: "דוגמנית של 'מתאים לי'? את יכולה להחליף את נועה תשבי". רנין משתתקת ונועצת בצבר מבט מקפיא שיכול להרוג. "זה לא מצחיק אותי בכלל" היא אומרת לו, קמה ונכנסת לבית. נראה שצבר מתקשה מאד להכנס לתפקיד של "שי החדש". אני גם לא בטוח שהוא מעוניין בתפקיד הזה...

droriko

New member
לצבר יש בעיה קשה

הוא לא סובל את ליאון ורנין . עכשיו ביום יום זאת לא היתה בעיה בכלל , אבל כאן במשחק כשמדובר בשני שליש מבני הברית שלו זאת בעיה חמורה בשבילו , וזאת מכיוון שהוא לא יודע להסתיר את הסלידה שלו מהם . אני כבר מבחין לא מהיום ולא מאתמול שהבן אדם משדר ריחוק מהם כשהוא מדבר איתם בשיחה ששיפרה לא מצוייה בה., לעיתים זה גם נראה כאילו הוא לא מסוגל לשמוע את הרעש שלהם ובא לו לדפוק להם נבוט לראש. והקטע שלא רק אני שם לב לזה . מקודם בשיחה השניים זרקו לו, כאילו בצחוק, שהוא מתעלם מהם הרבה . זה מה שמבדיל את משי . שי ידע לספק לאנשים שלצידו את מירב תשומת הלב,לא משנה מה הוא חשב עליהם(ואולי הוא בכלל אוהב אדם שרק בא לשחק,לכו תדעו) זה מגיע למצב שרנין מתייחסת אליו כמו לאח וליאון כל הזמן מתכרבל איתו . עם צבר אין להם את הקרבה הזאת , אפשר להגיד שהם חברים הרבה יותר טובים של עינב מאשר שלו . אולי לשיפרה הם יחסית קרובים, אבל ברגע שהריחוק שלו מהם ימאס לשיפרה לא תיהיה השפעה והם לא יהססו להצביע לו.

shlomitgueta

New member
לא ידעתי בהתחלה שהוא לא סובל את

לאון ורנין אבל אז כשהו נכנס למטבח וראה את שפרה הוא אמר לה: "שעתיים הם קדחו שם"

RoGeR MaSoN

New member
אוחחח הלוואי שפרה תועמד להדחה ביום א'../images/Emo70.gif

כל כך בא לי , היא פשוט חופרת. ומעצבנת. ומאוסה. ודובה.

blur2

New member
וואי מה היא כבר עשתה! בקושי הוציאה מילה מהפה

אנשים אכולי שינאה יש פה.

למעלה