עידכוני צהריים/ערב - יום 53 , ה- 23.10

קמבילי

New member
ליאון הוא לא הבעיה, הבעיה היא רנין ואיתי

רנין דואגת כל הזמן להיות חמודה עם כולם, והיא מצליחה. היום בצהריים היא היתה לבדה במטבח, איתי חלף על ידה והיא אמרה לו: מה העניינים איתיוש? אף אחד אחר לא שמע, רק אנחנו - איתיוש? ממתי את בקשר לבבי כזה עם איתי? מתי בכלל דיברת איתו בפעם האחרונה. אגב מאמצי ההתקרבות שלה התחילו ערב ההדחה, כששי עוד היה בבית, והיא היתה במשימת שמירה על איתי ויוסי. היא פתאום ביקשה מאיתי שיעור קפוארה. וצבר הוא צבר. ה"אינטילגנט" הגדול, בעל "החושים המחודדים" כמו שמישהו אמר כאן אתמול, חושב שאיתי מבלף ומשחק עם כולם מהיום הראשון. זה מה שנקרא הבנה אנושית עמוקה. ליאון הוא סתם כלום, הוא פשוט לא אוהב את איתי וזו באמת זכותו.

d a n 6

New member
צבר ממש תפב את התפקיד של שי

פשוט דוחה. ועל רנין אין לי כבר מה להגיד בן אדם כזה דוחה בחיים לא ראיתי ואני פשוט שונא אותה כל יום יותר ויותר.

פששש איזו קטנוניות ...

אז רנין אמרה " מה העניינים איתיוש " זה מעיד על קשר לבבי ? וזה חייב להיות קשור במרחק בין השיחה הקודמת לזו הנוכחית אם בכלל ? האנשים האלה חיים באותה הוילה כבר מעל ל50 יום . אז להתפס ל-"איתיוש" ? רוצה לכתוב שרנין מתנחמדת ? אין בעיה תכתבי , זאת זכותך ופרשנות שלך . אבל אם את מביאה כאלה דוגמאות קטנוניות עדיף כבר לא להביא דוגמאות כלל . טוב , בסדר . אני באופן אישי עוד הבנתי שאת לא תומכת ברנין עוד כאשר בחרת לתאר בתיאור ה-"אובייקטיבי" שלך של השיחה בין לאון , צבר ורנין . ובתיאור הזה זכתה כל תגובה של רנין להדגשה בזכוכית מגדלת + פרשנות אישית שלך ( צחוק פעמונים בתוספת עילגות מסויימת " אה אה " ) . ניחא . אבל הקטנוניות שלך לגבי כל מילה שרנין מוציאה מהפה והפרשנות השלילית שלך לכל פעולה ... זה כבר קצת מוגזם לטעמי .

קמבילי

New member
מצאת על מי לטפול עילגות

כנראה היה עלי לכתוב למען קוראים כמוך: "אה-אה-אה (כך במקור)" כמו שהסברתי על "גבוצות".

droriko

New member
"איתיוש" זה שונה בתכלית מסתם "איתי"

וגם הביקורת שלך לא אובייקטיבית , כי מתחילת התוכנית אתה לא מסתרי את אהבתך לרנין.

תגיד , דרוריקו ...

אין לך מילון מושגים אחר פרט ל : " אוהב " ו " שונא " ? מה דעתך על : תומך , אוהד , מסמפט ? לכתוב שאני " מתחילת התוכנית אתה לא מסתרי את אהבתך לרנין. " זה נשמע לי כאילו אני שולח לה פרחים ושוקולדים לוילה מתחילת התוכנית . ובצורה עניינית . להידבק לכינוי חיבה כזה או אחר שפולטת מתמודדת שחיה עם אותם האנשים באותה הוילה סגורה 24 שעות . זאת קטנוניות ובחינה של כל דבר בזכוכית מגדלת והוצאה מפרופורציה בעיניי . בעינך זה לגיטימי ? אין בעיה , זכותך לדיעה ( וגם לפרסומה ) וזכותי לדעתי ופרסום הדיעה הזו . האם דעתי אובייקטיבית או לא , זה כל אדם יחליט כלפיי עצמו . כי אם אתה באמת עוקב אחריי אני לא כותב בגנות מתמודד אחד וגם לא בעד מתמודד אחד . אני כותב על כל דבר שצורם לי בעין מעצם הוויתו ולא מחפש קודם לבדוק האם זה טוב או לא לאינטרסים של המתמודד כזה או אחר . כתבתי בעד רנין כאשר הפורום היה מוצף בגזענות כלפיי ערבים . וכאשר אנשים החליטו לשפוט אותה בשל הרצון שלה לפרוש מהתוכנית . הבעתי את דעתי בעניין תוך נסיון הזדהות עם רנין ועם מה שעובר על אדם שחש לא שייך בסביבה כלכך מוגבלת על פי נסיוני וזווית ראייתי את העניין . מאז פרשה כבר מתמודדת אחת . עינב איימה גם היא לפרוש והתחרטה . וגם היא בכתה על " אובדנו " של אשר . אבל כפל הסטנדרטים של אנשים מאפשר להם ללעוג לרנין ולשבח את עינב גם כאשר מדובר בסיטואציות זהות . והיות שזה צורם לי והיות שהרוב כאן מגיב לפי אינטרסנטיות ( אפשר לחשוב מה כבר יקבל קהל התומכים של הזוכה מהמתמודד שיזכה ) ולא מנסה אפילו להסתיר אותה . אז אני מגיב על מנת שתתקבל תמונה מעט יותר שלמה ( ואולי גם מעט יותר אובייקטיבית ) של הדברים . בסופו של דבר הקהל בבית צריך לקבל את ההחלטה לא על בסיס הסתה של מיעוט ( או אפילו רוב ) מתלהם . אלא בצורה כמה שיותר אובייקטיבית בעיניי . והאמת , זה לא כזה מסובך בעיניי . פשוט צריך לדעת להסתכל על הדברים לא רק מהפריזמה הצרה של בעד/נגד . אלא להסתכל על המתמודדים כעל בני אדם שעושים כמיטב יכולתם לשחק ולנצח משחק . ולי זה נראה , שכאשר בוחנים את הדברים בדרך שהצעתי אז השימוש בכינוי החיבה " איתיוש " הוא בטל בשישים ( הם חשופים שם 24 שעות ביממה כבר דיי הרבה זמן . לכינוי חיבה כזה או אחר שנאמר בסיטואציה כזו או אחרת , לזה בחרתם להידבק ? ). כמו גם כל הקריאות על הצביעות כביכול לגבי מתמודד X שמשוחח עם מתמודד Y בטלות בשישים גם הן . מדובר בבני אדם שנוהגים בדרך נורמלית של התנהלות אחרי שהם סגורים מעל ל 50 יום בוילה עם אותם האנשים . הם לא מחבבים דברים מסויימים אחד בשני ומחבבים דברים אחרים . זה שמישהו מקטר על X לא אומר בהכרח שהוא שונא אותו . השינאה הזו נמצאת לרוב רק בעיניי הקהל ( שהוא לכשעצמו מתהדר בנוצות של המבחין בין טוב לרע ) . מי מכם אוהב את כל התכונות של האחים שלו ? מי לא קיטר על תכונות מסויימות של האחים שלו . ומי לא רץ בשעת צרה אל אותם האחים בדיוק ? האם זאת צביעות בעינכם ? אז הדיירים בוילה הפכו לסוג של משפחה ( משפחה לא כלכך מתפקדת , אבל משפחה ) שינאה לא קשורה לכל העניין והיא נמצאת לרוב רק בראש של הצופים ( וחבל ).

shlomitgueta

New member
גם אני אהבתי את לאון אבל הוא מתגלה כ

צבוע יותר מכולם! למה הוא מרכל על עינב הוא מת עליה לא?

israelita10

New member
ליאון התגלה כדו-פרצופי

אני מודיעה לכם חגיגית, אם לאון ימשיך עם ההתנהגות הזו, הוא בקרוב מאוד יהיה על הגריל.

מה יש ללאון, צבר ורנין נגד איתי???../images/Emo4.gif

הוא הבן אדם הכי מקסים שם..מישהו יודע למה הוא בכה?

JasPoint

New member
לאון הרגע קרא לעינב צבועה

בשיחה עם רנין וצבר. מדהים, איך הם רואים הכל הפוך. אתם הצבועים ואתם הולכים לקבל שוק שתצאו מהבית ותראו מה חושבים עליכם

לא נכון,

רנין אמרה שעינב תקועה לה בגרון ולאון אמר לרנין צבועה , את דוקא מדברת איתה ואז רנין אמרה לה אני מדברת איתה, גם בעבודה אני מדברת עם אנשים שאני לא אוהבת. הכעס של רנין על עינב הוא בעיקר על זה שעינב לוקחת לה תמיד שחטות מהסיגריה ויוצא שרנין כמעט לא מעשנת את הסיגריות וכמעט ונגמר לה. רנין כמובן לא מספרת להם שהיא עצמה נתנה מהסיגריות שכמעט אין לה לעינב וליוסי. זוכרים שאמרנו כאן שרנין משחקת על כל הקופה???? הנה עוד הוכחה

JasPoint

New member
פספסת שורה

לאון אמר על עינב: "אני לא מבין איך מישהי שמאמינה בתורה מראה את הציצים שלה בשידור חי. אני שונא צבועים" קודם כל יש כמה רמות של אמונה, לא כל מי שמאמין צריך להתלבש כמו חרדי. שנית אתה מתחבק עם עינב ומלכלך עליה מאחורי הגב, אז מי פה הצבוע? האמת אני שמח שלאון נגרר לצד של הצבועים והנחשים, הוא פשוט שורף את הסיכוי שלו לזכות במיליון.

הייתי ממש צמודה לטלויזיה ולא שמעתי את זה

מוזר. אם זה באמת נאמר , זה באמת צביעות. אבל זו גם צביעות להעלות את שי להדחה ולבוא אליו ולשאול אותו למה אתה עצוב ולהדבק אליו. שי , לזכותו, הריח שלאון העלה אותו ורמז לו כמה פעמים אבל לאון שיחק את הנעלב. צביעות זה באמת שם המשחק שם

tal061971

New member
אמר גם אמר..

והוסיף כשצבר בא להגיד שנראה לו כי בקרוב רנין תרצה לעבור חדר כי "היא סובלת שם" (בחדר עם עניב) "כן.. כולנו סובלים שם". (כבר כתבתי אתמול שאני לא יכולה לשפוט את לאון לפי דברים שהוא אומר באותו הרגע כי ברגע האמת הוא מפתיח ומצביע להדיח את האדם הנכון ( ראי ערך שי בשבוע שעבר). לכן נחכה בסבלנות ואז נתע מה הכוונות האמיתיות של ל י א ו(כמו שבובליל קורא לו)

אם שי צופה, הוא בטח לא מצליח למחוק

את חיוך הזאב שלו. הצוואה שלו חרוטה ל-4 המופלאים האלה על תא המוח היחיד שיש להם (בשותף...). אין רגע שהם לא יושבים ביחד, מכפישים, מסיטים, ומלכלכים. אגב, צבר מדבר על זה שאיתי מרגל?? (על הקטע שהיה בסוכה), רנין היא וואחד חפרפרת, לאור שני הקטעים שהראו עליה באחות הגדולה.

צבר בבית נשמה. העפנו את השרץ. שיאכל את מה

שבישל. ברוך השם אין שי. הבנאדם האחרון שחסר לי

בובה 1983

New member
זהו שעדיין לא...

עדיין לא העפנו את כל השר"ץ (שפרע, רנין וצבר), אבל אני מקווה שהם אלה שילכו בשבועות הקרובים בזה אחר זה. אמן!!!

למעלה