עידכוני צהריים/ערב - יום 53 , ה- 23.10

קמבילי

New member
../images/Emo70.gif אח גדול, לפחות אתה דבר עברית../images/Emo70.gif

חיטטתי קצת בקשת כדי לחפש את ישיבת התקציב המפורסמת עם "הלחם חי". מצאתי אותה אבל אי אפשר להבין מזה כלום, לדעתי שי פשוט לא רשם. מה שכן לפני הישיבה האח הגדול מזמן את שפרה לחדרו ואומר לה: אנא כנסי את כל דיירי הבית בסלון וּתכננו את התקציב השבועי שלכם. (אם זה לא נראה ברור U-תכננו) אח גדול, "אנא" זה יפה, גם "כנסי" זה יפה כי במקרה הזה זה נכון, בניגוד לשימוש המקובל של "כנסי" במובן של "היכנסי", אבל מה זה "וּתכננו" ? מאין הופיעה ו"ו החיבור בשורוק? לא באה אחריה אות בומ"ף, לא בא אחריה שווא, זו שגיאה שרצתה לגנדר ויצאה מקלקלת ולכן היא צורמת יותר מה"שתי שקל" שמקובל בבית האח הגדול. חן חן

clearer

New member
ראיתי עכשיו את הדוח היומי של ה-22.10

ורנין יוצאת שם כל כך כל כך צבועה! במיוחד בהתחשב בזה שיום אחרי כן היא הציעה ליוסי להחליף את שניצל התירס שלה תמורת סיגריות. היא באמת מחליפתו, תאומתו של שי! היא רוצה להיות בסדר עם יוסי, עינב וכולם - כשם ששי רצה, אבל היא בשום אופן לא מוכנה שהאחרים יהיו בסדר איתם, ומנסה לסכסך כדי שיצביעו נגדם, ולא נגדה!

rosedal

New member
בושה איך שהיא סילפה את דברי יוסי

על הסיגריות כשהוא רצה פתרון מהאח הגדול וזה הציע לו להביא מוצרים במקום. היא פשוט ילדה עבריינית תנועה וחנייה חסרת חיים שקרנית וצבועה הכי מצחיק לראות אותה אומרת שהיא נגעלת מהצביעות. חחח

clearer

New member
אני מאד מקווה שיראו את זה בתוכנית בערוץ 2

את שני הקטעים, אחד בו היא מזדעדעת. ושני בו היא מציעה לו סיגריות.

אומרים שאחת בשם שירה ס מרמת גן נכנסת לאח ...

סיפרו לי במקומון של רמת גן שהשירה הזו כוסית ויש תמונה שלה שם קיצר הבנות בסכנה נראה לי חח

היא מספרת שהיא מועמדת ולא שומרת על דיסקרטיות

גורם בקשת מסר כי "בהפקה חוששים מצירופה לתוכנית מכיוון שהיא מספרת לכולם שהיא מועמדת ולא שומרת על דיסקרטיות המצופה ממנה".

ואומרים שאלי האנה נכנס = הסבר למשקל והביצים

הוא לבד שוקל מעל 100 ק"ג ואוכל הרבה מאוד ביצים כל יום זה מה ששמעתי היום כשישבתי בבית קפה של אנשי ערוץ 10 אז הוא שהם מסתלבטים על ערוץ 2 או שיש חברים שיודעים.

dorm1234

New member
חברה אל תשאלו אותי איך אני יודע ומאיפה

רק שתדעו שהבנאדם שיכנס לווילה הוא"אלברט גז" וגם הוא מאשקלון אתם תראו

dorm1234

New member
אני יודע כי הוא חזר מהאודישן היום וזה נסגר

הוא מצחיק פי אלף מבובליל אתם תראו

למעלה