עידכוני צהריים/ערב - יום 53 , ה- 23.10

חייםק

New member
אני כתבתי כאן אתמול שלוילה יכנסו הומו, החזן

בחורה- כנראה השירה הזו, ואחד קרוע כמו יוסי.

mmm666

New member
../images/Emo193.gif|שוטר../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif יהיו צחוקים

סימה42

New member
חיים הם חייבים להביא לשם, אנשים

"קרועים" ומענינים, תאר לך שכולם שם היו כמו איתי או צבר...מה היה לראות? שעמום אחד גדול, אין רייטינג, אין פרסומות, התוכנית תשעמם ותרד מהמסך לא? לדעתי זו הסיבה שמשאירים את בובלילים,...לא כל כך מהר ידיחו אותם, ובכלל אני חושבת שה, אס.אם,אסים, שהקהל בבית שולח, זה לראות את הלך הציבור, סך הכל בהפקה קובעים מי יילך, ומי יישאר, שימו לב, עד עכשיו, מי ששיעמם, הלך הביתה.!

redflower1

New member
ראיתם מה עשתה שיפרע בחדר אמבטיה?

חיבקה את רנין חזק ולחשה לה משהו כדי שהמיקרופונים לא ישמעו, רק שמעתי בסוף "אני מתפחלצת מזה" החוצפנית סוגרת דברים עם רנין ולוחשת בניגוד לכללים. שתיענש.

Lomsahne

New member
וואי זה מתחיל להיות מציק

ברמותתתתתתתתתתתת רנין שאלה את שפרה אם זה הגיוני שהיא מתגעגעת כל כך לשי אז שפרה אמרה לה שכן ושאם זה היה קורה לה היא הייתה מתפחלצת.

redflower1

New member
מאיפה שמעת?

הרגע קראתי בפורום של קשת שהיא לחשה לרנין לא לתת להם סיגריות והנה ציטוט מהשיר של יהודה עמיחי ששיפרה אמרה לצבר שהבובלילים מזכירים לה: "יהודים יד שניה, עם פגימות קלות, זולים יותר." וצבר אמר שהם "שאריות אדם" מקווה ששניהם יעופו בקרוב האינטילגנטים הדוחים, ואגב, אני עם תואר אקדמאי ונגעלת משני אלה.

Marina200

New member
כל מה ששיפרה אומרת – זה נכון

יש רק בעיה אחת...יש מצלמות מסביבה, ולכן כל פיפס שיוצא לה מהפה, הופך פה לדיון מרגיז. ואתם שוכחים דבר אחד –אומנם זה מצחיק לראות את הדבר הזה בטלוויזיה, אבל רבים לא היו רוצים להיתקע איתו באותו בית. (כולל אותי).

חחחח אוי.. אמרת את זה הכי אמיתי שיש

אם התכוונת לבובליל, זה באמת מצחיק לראות את הצמד עינב ויוסי בטלווזיה, במיוחד יוסי משעשע, ולרוב זה לא כי יש לו חוש הומור. בטח סיוט להיות איתו ועם הבת שלו באותו בית בלי יכולת לצאת.

אני מבין שמצאתם את היעוד שלכם בחיים

לעקוב כל היום אחרי מעלליה של שפרה בזכוכית מגדלת ולדווח עליהם פה בפורום

למעלה