באתר של מעריב התפרסמה הבוקר כתבה גדולה על האח הגדול...ושם יש ראיונות עם הארבעה. כמובן שהיה ברור לנו שכולם,אבל כולם היו צופים אדוקים של התוכנית!!!! (אעלק משחקים אותה כאילו לא יודעים מה זה "מאנדר'ז) דבילים!! שקרנים!! בכל מקרה,חגית כבר אמרה שהיא לא סובלת את יוסי. ושהיא בטוחה שהקהל לא ייתן לה ללכת כי הוא יזהה איכות. חתיכת מניאקית! אם היא חושבת שהיא תצביע היום נגד יוסי....והקהל יאהב אותה...........אז אנחנו נדאג להעיף את הזקנה הבלה הזו. ולצערי,יוסי לא קולט והוא די נפתח ומשתף אותה בדברים. אני מקווה שהיא לא תפיל אותו.
מה שנאמר מאחורי הקלעים זה מה שיותר חשוב!! וזו האמת שם היא במשחק..אז לידו היא תגיד שהיא מתחברת אליו הכי הרבה. אבל בפנים היא לא. והיא תצביע היום נגדו. אתה כ"כ טיפש...אלוהים. בן כמה אתה??12?
לא מעניין את מי שיש לו שכל, מי אוהב אותו? אשקלונים? נותן להם אותו במתנה, כוכבי הבית הם לאון ושפרה, ואינה ניראת באמת כמו אחת שעוסקת במקצוע העתיק, לאון צדק, איזה דוגמנית ואיזה נעליים,גמדה כזאת וחושבת שכולם מפגרים,
איך ונסה המכוערת הזו זרקה את איתי, והלכה ליוני הקוףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!! מה רואים בו??? הוא כל כך מכוערר אני מהמרת שונסה תעוף השבוע, היא תיהיה מעומדדת בטוח- כולם יצביעו נגדה, גם איתי יהיה מועמד, ונראה לי שצבר.. שבוע הבא, אינה או יוני עפים- צריך לדאוג לזה..