אלו הנעליים של שיפרה
Y yaeli היחידה New member 1/11/08 #22 שפרה רנין וונסהמדברות על החדשים שהם רומזים להם על מה שקורה בחוץ!!! יוווואו שיחה מעניינת
D Dark Angel בת New member 1/11/08 #27 משדרים את השיחה במצלמה 2 ללא סאונד מי קורא שפתיים במבטא צרפתי??
י יNOT New member 1/11/08 #51 זה כבר קטע קבוע בהפקה הזו ../images/Emo6.gif נראה לי הצלם הוא חירש והבמאי הוא עייור ואיש הסאונד צריך מכשיר שמיעה ביחד יש פה פוטנציאל לטיפול (ובהוט זה אותם הבעיות... )
זה כבר קטע קבוע בהפקה הזו ../images/Emo6.gif נראה לי הצלם הוא חירש והבמאי הוא עייור ואיש הסאונד צריך מכשיר שמיעה ביחד יש פה פוטנציאל לטיפול (ובהוט זה אותם הבעיות... )
ה האח השפוי New member 1/11/08 #23 רנין לשפרה וונסה : "אמרו שהתוכנית לא מצליחה" החדשים אמרו לי שהתוכנית בחוץ לא מצליחה
L Lomsahne New member 1/11/08 #28 כן... כולם הסכימו עם זה שהיא בנאדם טוב. וגם לי אין ספק בזה שעינב בנאדם טוב ובכלל כולם שם,לפעמים היא מעצבנת אותי אבל זה לא משנה את העובדה.
כן... כולם הסכימו עם זה שהיא בנאדם טוב. וגם לי אין ספק בזה שעינב בנאדם טוב ובכלל כולם שם,לפעמים היא מעצבנת אותי אבל זה לא משנה את העובדה.
L Lomsahne New member 1/11/08 #34 אני בספק... ונסה לא נראה לי שתעמיד את עינב וגם רנין לא היא יותר מכוונת על ונסה ואיתי ושפרה בסימן שאלה. אתה חייב להבין שגם אין קשר בין זה שהן אומרות שהיא בנאדם טוב לבין זה שהן תצבענה לה כי זה משחק ולא מי הבנאדם הכי טוב ונוכחנו לדעת את זה הרבה פעמים בתוכנית.
אני בספק... ונסה לא נראה לי שתעמיד את עינב וגם רנין לא היא יותר מכוונת על ונסה ואיתי ושפרה בסימן שאלה. אתה חייב להבין שגם אין קשר בין זה שהן אומרות שהיא בנאדם טוב לבין זה שהן תצבענה לה כי זה משחק ולא מי הבנאדם הכי טוב ונוכחנו לדעת את זה הרבה פעמים בתוכנית.