עכשיו זה רשמי, בליץ' נרכש

Rukia nik

New member
אני מקווה..

אני מקווה שזה יגיע לערוץ הילדים בלי כל הדיבובים והכל כי בכל זאת גם הגיע לארץ טוקיו מיו מיו ותראו מה עשו ממנו!! ((וגם באינויאשה יש דם והכל אז למה שלא יביאו גם את בליץ' ככה?! למה?!))

rukia chan

New member
זה לא טוקיו מיו מיו!

זה לא טוקיו מיו מיו! אני מתכחשת בתוקף! הן היו חמודות כל כך בסדרה המקורית ועשו מהן 5 פקאצות, כשאחת בכחול ואחת בהכחשה! זה היה מ-פ-ח-י-ד! בכל מקרה, לא נראה לי הגיוני שיביאו את בליץ' לערוץ וגם אם כן, בטח יצנזרו ואם לא אז יהרסו הכל עם תרגום לא קשור.

../images/Emo15.gif נכון! וכמעט שכחת שהם... הם...

הם צינזרו את הקטע שנופלת לקישו החצאית מיני!!! אההה זה היה כזה קטע טוב! והקול של קישו! איכסה! לאן נעלם השקסע שעושה לך חשק לסקס טלפוני?! שמו במקומו פדופיל צרודדדדדד!!!

rukia chan

New member
הרסו את קישו!!!

לקישו היה קול שקסי חמוד ומגניב וזה מה שקרה! טוב זה ערוץ הילדים, אז אין הרבה למה לצפות, אבל עדיין! למה להרוס?

DevilOfMist

New member
זה באמת לא טוקיו מיו מיו,

זה מיו מיו פאוור,הגרסא האמריקאית שהשמות,העלילה,סדדר הפרקים והדמויות שונות,בקיצור שהכול בערך שונה ומצונזר... בישראל שמו את מיו מיו פאוור ושינו את שמות האמריקים לשמות היפנים וקראו לזה טוקיו מיו מיו אבל זה לא שם הסדרה שהם רכשו P: למשדל,פוקסקידס עשו נכון,הם רכשו את הגרסא המצונזרת של רוקמן,מגהמן,וככה הם קראו לסדרה,מגהמן. ו...למישהו יש מושג מתי הפרקים באנגלית עולים לרשת?זה יהיה בדיור איתי XD

Serf SaN

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ואני קיוויתי שזה רק שמועות!! >< יאי..ואנימה סוקי כמובן תוך שניה הורידו את הקטגוריה של בליץ'..>< למישהו יש את האתר של דאטביו? אני חייב להוריד את כל הפרקים שמחקתי מהמחשב ולצרובבבבב >< ואני חכם! בדיוק שלשום אמרתי לעצמי למה לא להוריד אותם עכשיו...... אוף!!!!!!!!!!!!!!!

rukia chan

New member
יש לי כתובת בשבילך...

אין לי מושג מה זה דאטביו, אבל הנה אתר טוב. יש לו את כל הפרקים של בליץ' להורדה ישירה. התרגום לא משו, אני מודה, אבל זה דווקא בסדר. http://www.bleachportal.net/bleach/multimedia/direct_episodes

NoyChan

New member
לא רוצה!

תארו לעצמכם את רוקיה צועקת באנגלית או עברית...... זה לא אנושי!!! אם הם יהפכו את זה זה יהיה מפחיד ברמות.... ואם זה יהיה כמו טוקיו מיו מיו אני אשבור את הטלוויזיה כדי לגאול אותה מייסוריה! לא רוצה!!! למה הם לא יכולים להשאיר את זה כמו שזה וזהו?!?! (אני מסכימה עם rukia chan על טוקיו מיו מיו! אחותי ראתה והם באמת היו פאקצות!)

rukia chan

New member
נוי! אני מסכימה עם כל מילה!

יש הסכמה! יש הסכמה! אני רק מדמיינת את זה... הקולות... לא! זה רודף אותי! make it stop, please make it stop!!! אמא זה צריך להיות הדבר הכי מפחיד, דוחה, מפגר ומעצבן שנשמע אי פעם עלי אדמות!

ShuNka

New member
תרצו או לא תרצו זה קורה >>

אם אתם לא רוצים לראות פשוט אל תראו.. למה להתעצבן מזה? @.@

coral chan

New member
זה אומר שישר זה עובר תחת ../images/Emo210.gif

ציפרוני הצנזורה של 4kids? כי זה לא בטוח בטוח,הרי... אבל כפי שהיה בראיון עם זאתי מערוץ הילדים,יביאו אנימות "לבוגרים",מכיוון שרוצעת טלמנזה תתרחב עד לשעה 11 בלילה ^^~ וגם!! אני חייבת לתת להם צל"ש ענקי,על כך שהם שינו את הפרסומת של היקארו,ובמקום להגיד מנגה הם אמרו שזאת סדרת אנימה ^O^

Fay Wood

New member
יש אלוהים!!11 O= ../images/Emo168.gif

(לא שזה יימנע מצוציקים קטנים להשאר ערים עד 11 בלילה כדי לראות בליץ' >.<)

Goggle Girl

New member
הודעה שפרסמתי בערוץ של לונאר

I just wanted to say thank you for the Bleach. You're an awesome fansubbing group in every aspect - starting from the translation through the timing and the video quality especially with the recent h264 releases. Keep up the good work. Groups like you make it worth while and fun watching good anime. :)
בואו נודה בעובדות - מי שלא יראה את זה אחרי שקנו, לא יראה את זה. מי שכן יראה את זה, יראה את זה. כולנו נמשיך לראות את של דאטבאיו וזהו. השאלה הנשאלת היא כמה זמן נצטרך לחכות לדיוידי ריפים שיצאו, או לקבוצה אחרת נורמלית יותר מדאטבאיו בשביל לצרוב. החיים יימשכו כרגיל רק שעכשיו שוב, כמו כל סדרה שנרכשת, סחורה תהפך לקלה יותר להשגה אם לא לזולה יותר X3 ואם יקנו את הגירסא היפנית וישימו ברצועת השידורים המאוחרת של ערוץ הילדים, מה טוב

Rukia nik

New member
מה שכן..

אנחנו כבר רואים את בליץ' לא?! אז אם בליץ' יגיע לארץ ויהרסו אותו אז כבר עדיף שהוא לא יגיע לארץ בסופ ישימו לרוקיה קול של פאקצה חס וחלילה טפו טפו טפו!! כמו שעשו לשאר האנימות המדובבות!!

למעלה