עכשיו זה רשמי, בליץ' נרכש

GuliChan

New member
אבל...

בראיון עם העורכת של ערוץ הילדים שאלו אם הם מתכוונים להביא את בליץ' והאם הוא יהיה מדובב. אז היא ענתה שיביאו את בליץ' ביפנית כנראה רק ב-2007..כי הם צריכים לקבל את הזכויות יוצרים ועד שזה יקרה ווהווו. אבל אפשר להירגע, יהיה בליץ' ביפנית בארץ.

Rukia nik

New member
יאאא..

תודה עכשיו אני יכולה להיות רגועה ותודה על העידכון!! ((כ"כ מביך שאני לא ידעתי את זה))

NoyChan

New member
יווווו!!

הם קראו לאיציגו תות! אני לא מאמינה! תות?!?!? הוא לא תות! זה לא מצחיק! והוא לא הופך לשיניגמי, הוא הופך לsoul slayer!! הם יהרגו את בליץ'! ועם רוקיה פאקצה........ דייייייי!!

The Snow fox

New member
הוא הופך לזאנפאקטו?../images/Emo63.gif

LOL, הילדה עלתה על קונספירציה. אני אולי אצייר מתישהו ציור של שילוב של זאנפאקטו ואיצ'יגו, זה יהיה משעשע.

Serf SaN

New member
זה לא יעזור..עדיין תראו ילדים בני 7

מתהלכים ברחוב וצועקים דברים של בליץ' -_- את האמת, אני בעד שלא יביאו שום דבר לארץ. אלא אם כן זה סדרות שלא ממש אכפת לי P: כאילו..כל עניין 'גדילת קהילת האנימה בארץ' מה זה לא מזיזה לי. גם ככה הרבה אנשים שרואים אנימות בטלויזיה חושבים שהם מבינים והם בעצם לא. =.=

אבל עדיין, הם יכולים להיחשף

לאנימה/ מנגה בשל שידורם בטלוויזיה. למי איכפת שילדים בני 7 יתרוצצו ברחובות עם ילקוטי איצ'יגו, משחזרים את הקרב שהם ראו אתמול בערוץ הילדים...האמת היא שזה דיי משעשע.

Kawaii Baka

New member
ואני עוד חשבתי שאנשים שרואים

משהו סתם בשביל להיות מיוחדים, ועושים את זה בצורה כה פתוחה ו"בסבבה שלי אח'שלי", נעלמו כבר מן העולם. הרי מי רוצה לחשוב על זה שהוא עושה משהו בחיים שלו סתם כי הוא מרגיש שהוא צריך להיות מיוחד. ._. משתתף בעצרך.

The Snow fox

New member
אני לא מאמין.../images/Emo63.gif

זהוף לונאר הורידו את בליץ' מהמקור לביטורנט. וזה ברשימה של מה שנמחק עקב רשיון. אין יותר בליץ' בלונאר. לאאאאאאאאאאאאא. הבעיה היא שעדיין לא הגעתי לפרק שלונאר לא תרגם (אני תקוע בפרק 63). ואני לא רוצה לראות סדאטביו! האיכות של הוידיאו מזעזעת, והתרגום כל-כך פחות טוב... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. (לפחות מקור לביטורנט של דאטביו למסר?)

NoyChan

New member
אל תדאג

לונר אומנם טובים אבל הם תקועים אחורה, באתר בליץ' 7 מביאים ישר את הפרקים. למרות שהאיכות פחות טובה זה עדיין טוב! (להגיע לפרק 72 דחוף! פרק מהמם!)

למעלה