ענייני הופעה

dorkiflitz

New member
איזה חמוד אבא!!!

אני נוסעת ברכבת יום לפני.. ממתי תיהיי שם?

YuviR

New member
כן הוא באמת חמוד :p

חח הוא גם מחזיר אותנו. נראה לי שממש מוקדם בבוקר כדיי שיהיה לנו מקום

dorkiflitz

New member
זה לא יעזור שתבואו ממש בבוקר..

הקופות נפתחות רק ב4.. והשערים ב6.. :X למרות שגמאני באה מוקדם.. באיזה 2 או 3 בצהריים.. וזה ממש דפוק מצידי כי זה שיא החום ואנחנו נתייבש בשמש שם.. ואז לא יהיה כוח לרמוס ילדות קטנות וואנביות. :X (חפירה -_-")

PerfectSP

New member
זה כן... ../images/Emo190.gif

כי מי שיישב על השער ראשון,מ-12 בבוקר,גם יכניסו אותו ראשון,באמתXDDD

PerfectSP

New member
כדי שיהיה לכן מקום, ../images/Emo190.gif

תצטרכו לעמוד על השער כל היום
לא ליד השער ככה קרוב,אלה על השערP: ובסופו של דבר,עם כל זה שכולם חושבים שלא יהיה להם מקום אם הם לא יגעו מוקדם,אתם מגלים ב-12 בצהריים שרק 40 אנשים באמת תכננו לבוא מוקדם כל כך
ופשוט מי שיותר קרוב לשער כשפותחים אותו,יכול לרוץ לשורות הראשונות יותר..
ואנשים מתמקמים שם כבר שעות לפני

PerfectSP

New member
אבל בדר"כ יש איזה 3 מטרים מהקהל לבמה ../images/Emo190.gif

זה גם לצורכי ביטחוןP:

בכל מקרה, אני באה בשעות האלו...אבל

יש איזושהי בעיה... מה עם הצרכים שלי ??? זותומרת אני הולכת להיות שם איזה 7 שעות לפני, לא יהיה לי קקי או פיפי ?? חחחחחחחחחחחחחחחח ואני מדברת ברצינות עכשיו !!! אם אני לא יתאפק רבאק ? זה תמיד קורה לי כשאני בלחץ ://// לאוכל ולשתייה במשך ה-7 שעות האלה אפשר לדאוג אבל.. אממ.. צרכים ?!

PerfectSP

New member
זה באמת בעייתי... ../images/Emo190.gif

אני מבינה על מה את מדברת
קודם כל,אוכל ושתייה תביאי!את חייבת...ותביאי המון שתייה!!!!!את חייבת למופע,אני התעלפתי כמעט באוונסנס כי לא שתיתי בהופעה עצמה. שנית,את הולכת יש בטח שירותים ליד,אני מקווה,ומישהי שומרת לך את המקוםP: אם את הולכת בסביבות 3,לא בטוח שיהיה כבר ממש אבל ממש מפוצץ,ותצליחי לחזור.בדר"כ אנשים מתחילים ממש להגיע שעתיים-שלוש לפני רק,אבל אולי אל ט"ה זה יהיה אחר

PerfectSP

New member
למי יש 100 שקל בשביל Schrei?!?!?! ../images/Emo190.gif

ומי מצאה אותו בשישים שקל??? מי?מי?DDDDDDDDDDDDDDDD: אפילו את צימר מצאתי!!!!DDDDDD: [אני מקווה שכולכם אומרים צימר,כי Z בגרמנית זה 'צ' כמובן...בראש1 הם רשמו זימר!טיפשים.] גם בשישים שקל,אבל אין לי מספיק כסף
ואת סקרים זה לא בעיה למצוא

dorkiflitz

New member
חחח לאא..

זה מסט צילומים שהם חתמו למעריצות ומהעריצות הביאו לו מתנה..

chikogirl

New member
כןן שמעתי שהוא התחיל להתאמן../images/Emo4.gif

אבל אנלא יודעת אם זה נכון 100% אז זה מה ששמעתי חח אולי הוא רוצה להראות שניה לו צורה חחחחח

למעלה