הקופות נפתחות רק ב4.. והשערים ב6.. :X למרות שגמאני באה מוקדם.. באיזה 2 או 3 בצהריים.. וזה ממש דפוק מצידי כי זה שיא החום ואנחנו נתייבש בשמש שם.. ואז לא יהיה כוח לרמוס ילדות קטנות וואנביות. :X (חפירה -_-")
לא ליד השער ככה קרוב,אלה על השערP: ובסופו של דבר,עם כל זה שכולם חושבים שלא יהיה להם מקום אם הם לא יגעו מוקדם,אתם מגלים ב-12 בצהריים שרק 40 אנשים באמת תכננו לבוא מוקדם כל כך
ופשוט מי שיותר קרוב לשער כשפותחים אותו,יכול לרוץ לשורות הראשונות יותר..
יש איזושהי בעיה... מה עם הצרכים שלי ??? זותומרת אני הולכת להיות שם איזה 7 שעות לפני, לא יהיה לי קקי או פיפי ?? חחחחחחחחחחחחחחחח ואני מדברת ברצינות עכשיו !!! אם אני לא יתאפק רבאק ? זה תמיד קורה לי כשאני בלחץ ://// לאוכל ולשתייה במשך ה-7 שעות האלה אפשר לדאוג אבל.. אממ.. צרכים ?!
קודם כל,אוכל ושתייה תביאי!את חייבת...ותביאי המון שתייה!!!!!את חייבת למופע,אני התעלפתי כמעט באוונסנס כי לא שתיתי בהופעה עצמה. שנית,את הולכת יש בטח שירותים ליד,אני מקווה,ומישהי שומרת לך את המקוםP: אם את הולכת בסביבות 3,לא בטוח שיהיה כבר ממש אבל ממש מפוצץ,ותצליחי לחזור.בדר"כ אנשים מתחילים ממש להגיע שעתיים-שלוש לפני רק,אבל אולי אל ט"ה זה יהיה אחר
למי יש 100 שקל בשביל Schrei?!?!?! ../images/Emo190.gif
ומי מצאה אותו בשישים שקל??? מי?מי?DDDDDDDDDDDDDDDD: אפילו את צימר מצאתי!!!!DDDDDD: [אני מקווה שכולכם אומרים צימר,כי Z בגרמנית זה 'צ' כמובן...בראש1 הם רשמו זימר!טיפשים.] גם בשישים שקל,אבל אין לי מספיק כסף