לאומי כארד - הנחה של 60 ש"ח תמורת 2500 נקודות הנחה של 30 ש"ח תמורת 1500 נקודות . חבר - אני חושבת שזה עולה 180 ש"ח כרטיס . וכל השאר אני לא יודעת . וכמובן שהיחידים שמוכרים את הכרטיסים הם החברה קסטל . ב-219 רגיל . מקווה שעזרתי
הכרטיסים אחותי הביאה לי אותם היום אבל לא את הכרטיסים של ההנחות. הכרטיסים שעליהם יש הנחות יגיעו רק ביום שלישי ובגלל שאנחנו די רחוקים מהמרכז ואחותי כבר הייתה שם באיזור היא הביאה את הכרטיסים הרגילים (219 ש"ח). יווווווו אני לא מפסיקה להסתכל על הכרטיסים....ולהאמין שזה אמיתי....
עליהם הנחה, אלה שעולים 219. אחותי התקשרה אליהם כשהגענו לת"א והם אמרו לה שאין והיא התחילה להתעצבן עליהם ואמרה שהיא הגיע במיוחד מרחוק בשביל זה כי אמרו לאבא שלי שיגיעו כרטיסים ביום ראשון... ואנחנו באמת הגענו מרחוק (אני מאיזור ב"ש). אז אמרו לה שתגיע למשרד ונתנו לנו את הכרטיסים. המשרד הוא קטן כזה, נכון? הוא יוצא בצד השני של הכביש מול ארומה?
אני רוצה ללכת להופעה. ואני לא יכולה לקנות כרטיס דרך האישראכרט,אז אני שואלת אם מישהו יודע על האנשים שמוכרים ... שאני יכולה לקנות דרכם במקום לנסוע עד ת"א כאילו מוכרים בעיר שקרובה אליי=]] והשני זה בקשר לרעיון של לבבות מקרטון משו חמוד . עם משהו רוצה שאני יסביר על זה ועל מה ששמעתי על זה אז אני יפרט יותר =]]]
לדעתי את יכולה להתקשר ל"קסטל" והם יגידו לך עם את יכולה לשלם אצלם במזומן. שווה להתקשר אלייהם ולשאול. והטלפון- 03-604-5000. בקשר ללבבות: לא הבנתי עם את רוצה שיפרטו לך או שאת רוצה לפרט בעצמך.. חחח