ענייני הופעה

chikogirl

New member
עשיתי ככה כאילו אני לא בטוחה חחח

לא אכפת לי גם אני חושבת אם זה מה שטוב לו אז בכייף חחחחח זה לא היה לקטע שלא יתאמן חחחח

dirty look

New member
אה כן סליחהXD

משטרה שמעתי 120 אני לא בטוחה... אתר חבר 180 אם אני לא טועה ולבעלי לאומי קרד תמורת 2500 נקודות נראלי הנחה של 60 ש"ח ~תתקנו אותי אם אני טועה בבקשה~

keren eckshtein

New member
אז ככה -

לאומי כארד - הנחה של 60 ש"ח תמורת 2500 נקודות הנחה של 30 ש"ח תמורת 1500 נקודות . חבר - אני חושבת שזה עולה 180 ש"ח כרטיס . וכל השאר אני לא יודעת . וכמובן שהיחידים שמוכרים את הכרטיסים הם החברה קסטל . ב-219 רגיל . מקווה שעזרתי

animfanatic

New member
מה זאת אומרת מהמשטרה

כאילו אם אבא שלי שוטר אני אוכל לקנות 3 כרטיסים לי ולחברות בהנחה? או שזה רק למישהו אחד?

dorkiflitz

New member
תשאלי את אבא שלך..

אם הוא שוטר כמובן.. ואם לא אז אולי הוא סתם יודע בכללי.. D:

animfanatic

New member
תודה, אני אבדוק עם אחותי

היא נוסעת ביום ראשון לקסטל אז היא תבדוק לי בקשר להנחות סטודנטים ושוטרים, למרות שאבא שלי כבר הזמין כרטיסים ולא הייתה הנחה כי לא ידענו על זה...

X Slider

New member
אם תוכלי לשתף אותנו במיגע החדש לגבי ההנחות

שקיבלת מאבא שלך ואחותך אנחנו נשמח

animfanatic

New member
ישששששששש לי את

הכרטיסים אחותי הביאה לי אותם היום אבל לא את הכרטיסים של ההנחות. הכרטיסים שעליהם יש הנחות יגיעו רק ביום שלישי ובגלל שאנחנו די רחוקים מהמרכז ואחותי כבר הייתה שם באיזור היא הביאה את הכרטיסים הרגילים (219 ש"ח). יווווווו אני לא מפסיקה להסתכל על הכרטיסים....ולהאמין שזה אמיתי....

animfanatic

New member
כן יש כרטיסים אבל אלה שאין

עליהם הנחה, אלה שעולים 219. אחותי התקשרה אליהם כשהגענו לת"א והם אמרו לה שאין והיא התחילה להתעצבן עליהם ואמרה שהיא הגיע במיוחד מרחוק בשביל זה כי אמרו לאבא שלי שיגיעו כרטיסים ביום ראשון... ואנחנו באמת הגענו מרחוק (אני מאיזור ב"ש). אז אמרו לה שתגיע למשרד ונתנו לנו את הכרטיסים. המשרד הוא קטן כזה, נכון? הוא יוצא בצד השני של הכביש מול ארומה?

rikikiki

New member
וואו.. חח

שמעי הייתי מתה לעזור לך אבל לא הבנתי כלווווווווווווווום.. בא לך להסביר את עצמך עם סימני פיסוק?

chikogirl

New member
חחח אז אני יסביר בקצרה =]

אני רוצה ללכת להופעה. ואני לא יכולה לקנות כרטיס דרך האישראכרט,אז אני שואלת אם מישהו יודע על האנשים שמוכרים ... שאני יכולה לקנות דרכם במקום לנסוע עד ת"א כאילו מוכרים בעיר שקרובה אליי=]] והשני זה בקשר לרעיון של לבבות מקרטון משו חמוד . עם משהו רוצה שאני יסביר על זה ועל מה ששמעתי על זה אז אני יפרט יותר =]]]

rikikiki

New member
אוקי =]

לדעתי את יכולה להתקשר ל"קסטל" והם יגידו לך עם את יכולה לשלם אצלם במזומן. שווה להתקשר אלייהם ולשאול. והטלפון- 03-604-5000. בקשר ללבבות: לא הבנתי עם את רוצה שיפרטו לך או שאת רוצה לפרט בעצמך.. חחח

chikogirl

New member
לא שיפרטוו...

כאילו שאלתי אם מישהי רוצה שנפרט ואם זה באמת היה כי סתם להביא זה נראה לי מיותר=///

LiHiLuSh

New member
אמ דבר ראשון איפו את גרה?

ובקשר ללבובות אינ כבר יודעת הכול XP

chikogirl

New member
ליד חדרה אבל...

יש לי אפשרות לקנות ממשהו שבכפ רסבא כי אני בבפנימיה

למעלה