ענייני הפקדות וכספים בכלל

יוהדיקו

New member
מי יודע ב Pokerstars איפה נמצא הEntropay?

יש לפנות ל CASHIER רשום ושם יש את כפתור האנטרופיי... ( please visit the Cashier, click on the EntroPay button, then “Deposit” and follow the link to register an account. Once your account and card have been registered, you can follow a link to return to the Cashier and make a deposit) אבל לא מצאתי את זה שם

SomeOne111

New member
כמה שאלות

1) יש אתר אינטרנט כלשהו שמאפשר לשחק על כסף אמיתי, בעזרת כרטיס ויזה שתקף בישראל בלבד? 2) זה נכון שבבר ספורט מאש יש כל ערב משחקי קאש על כסף? 3) יש בארץ מקום כלשהו בו אפשר לשחק על כסף אמיתי?

Sambodh Rana

New member
העברה של כסף בפול טילט

מישהו מעוניין להעביר 100 שקל לחשבון שלי בפול טילט תמורת מזומן בארץ? יוצא משהו כמו 20$. מי שמעוניין - למסרים.

galharth

New member
הפקדת כסף

שלום, מישהו יודע אם אפשר להפקיד כסף לסטארס או טלית מחשבון paypal? גל

modz0r

New member
כמה תשובות

1. לא. ולא רק זה, אין אתר אינטרנט כלשהו (שאני מכיר, לפחות) שמאפשר להפקיד בעזרת כרטיס אשראי ישראלי שהוא גם בינלאומי. 2. לא ידוע לי על זה, ואם אתה מגלה שהדבר נכון, אשמח אם תודיע לנו. 3. יש פה ושם, לא דברים רישמיים\רציניים. בכל אופן, לדעתי לא כדאי לשחק בהם, כי אתה לא יודע עד כמה הם אמינים. הכי טוב למצוא קבוצה של חברים שמשחקים, דרך חברים משותפים אולי, ולהצטרף אליהם.

Papito

New member
מנצל"ש: מחפש לקנות עד 50$ בפול טילט

נגמר הכסף של החידון ואני לא מתכוון לנסות את הבלאגן של ההפקדה
מי שרוצה להעביר שידסקס איי במסרים

DoubleN

New member
תנסה בפורום של פוקרניוז

יש שם תנועה גדולה יותר של קונים/מוכרים

modz0r

New member
לא אפשרי

הבעיה של פוקרסטארס ופולטילט (ושאר אתרי הפוקר) עם paypal, זה שאתה יכול לבטל את העסקה כמה ימים אחרי שאתה עושה אותה, מה שיכול לגרום לכך שאנשים יפקידו כסף ויבטלו את העסקה.

nadd

New member
גם אני מעוניין תמורת עמלה על העברה

אשמח על העברת מסר אלי בנושא

b.o.b

New member
למה לא לנסות בפרירול?

גם לי נגמרו ה50 דולר של החידון(מאוד מהר יש לציין). ללא כסף התחלתי לשחק קצת בפרירולים - צריך להשיג בסה"כ 2-5 דולר (לא קשה במיוחד) ואפשר להתקדם משם.. עליתי ל350 דולר מ2 דולר - אומנם לוקח זמן.. אבל לדעתי שווה את זה.

יוהדיקו

New member
גם אני חפשתי פרירול על כסף ולא מצאתי שם

מצאתי אחד על DVD כל השאר שיכיים לחברי מדינות אירופה, קנדה... יש לציין שאני לא הפקדתי להם כסף בכלל אשמח אם תתן הכוונה איפה יש פרירולים באתר על כסף שלא מגבילים כניסה ע"י קודים או כרטיסים!

modz0r

New member
פרירולים בפולטילט

הולכים ל-Play money, וב-Tournaments->All. יש שם טורנירים של Play money ופרירולים. יש המון טורנירים של מדינות מסויימות, ויהיה כתוב על זה Restricted, אבל בשאר הטורנירים אתם יכולים לשחק. חלק מהטורנירים הם ה-DVD, אבל שאר הפרירולים החופשיים הם של 100 דולר שמחולקים ל-27 אנשים.

למעלה