ענייני הפקדות וכספים בכלל

modz0r

New member
נשמע מעניין..

מי מחלק, השחקנים, או שיש אנשים מהמקום שמתפקדים כדילרים?

Kgt1

New member
לא לגמרי מדויק הפרטים למעלה

יש גם משחקים בבליינדים אחרים (2-4, 5-10), יש גם שולחנות של 1-2 שנכנסים אליהם ביותר מ-50... בד"כ שולחנות של 7 שחקנים, אין דילר חיצוני. השיטה מאוד פשוטה - מגיעים, משלמים 30 שקל דמי הזמנה (מקבלים בירה או פעמיים קולה לדוגמא בתמורה), רואים הרבה חבר'ה שמשחקים או שבאים לשחק ואז או נכנסים לשולחן שכבר משחק או שפותחים שולחן חדש. אוירה נוחה לרוב, לעתים מעשנים לך בפנים.

modz0r

New member
סבבה

נראה לי אני אקפוץ לשם בהזדמנות, לראות איך זה. תודה.

NoEgo

New member
רוב השולחנות זה כמו שאמרתי

לפעמים בשעה מאוחרת פותחים שולחן של 5-10 של ה"כבדים". וגם אנשים לפעמים משחקים טורניר סיט אנד גו, וגם יש שולחנות שנכנסים ב-200. אבל, לרוב, שולחנות של 7-8 אנשים בליינדים 1-2 , כניסה 50. כמו שאמרתי בהתחלה. ויוצאי הדופן קורים לעיתים רחוקות. אני די הרבה שם, וככה זה עובד. המקום לא מספק כלום מלבד צ'יפים למי שצריך ולוקח 30 ש"ח מינימום הזמנה. אין רייק ואין כלום. ימי שני מ 10:30 - עד 2-3 בלילה. ימי חמישי מ-11 ועד 4-5 לפנות בוקר. בהצלחה.

Kgt1

New member
עכשיו חזרתי משם (ערב שהתחיל בבד ביטים מזעזעים

בראשם ראנינג פלאש של היריב שהרג לי את הסט שלי על קופה של 300 שקל), בסופו של דבר עדיין יצאתי בפלוס קטן (בזכות העובדה שאנשים מסוגלים לשלם אול אין גם עם AJ בכל מצב)... חייב להזהיר את כל מי שסובל מעישון ומחנק שהמצב בתחום הזה פשוט מזעזע...

זונע

New member
שאלה לי אליך

כל אחד דילר בתורו במאש? ואין במקרה רמאויות או דברים שנראים ככה?

Kgt1

New member
כל אחד יכול להיות דילר בתורו. אני מאמין שיש

רמאיות, אבל לא משהו שאישית נתקלתי הרחתי אותו בפעמים שהייתי שם (5 פעמים בערך).

Kgt1

New member
אפילו אם היית עם חצאית טוטו ורודה לא הייתי שם

לב לזה

modz0r

New member
זה בעצם האפשרות של הויזה

אנטרופיי יוצרים לך כרטיס ויזה, שאיתו אתה יכול להשתמש בפוקרסטארס.

shaywh

New member
דרך החשבון שלך

תיכנס לקשייר, buy chips entropay deposit open an entropay account אחרי שתיצור את החשבון תמלא שם את הפרטים של הכרטיס החדש שלך וסכום ההפקדה זהו

למעלה